I maj måned satte Claus Meyer, Niels Lan Doky, Henrik Hammer, Torsten Vildgaard, Joy og Karam Sethi, Rizwana Merchant og Søren West sig for at lave noget spektakulært, noget gastronomisk perfekt, med de sprødeste (Jazz-) undertoner.

The _standard _hus _02DSC_2890_1 The _standard _DSC3120

Efter en måneds intensiv planlægning, er det på rekord tid lykkedes at omforme det gamle, nedslidte Custom House til en flot og prangende bygning, der emmer af liv, glade dage, suveræn mad og vidunderlig musik.

Fra den 1. juli og til den 1. oktober er vinduernes sålbænke skiftet, hele bygningen er malet 3 gange i samme malingskvalitet som den Røde Plads og Det Hvide Hus og resultatet er det smukke Irgrønne THE STANDARD. Og sikken en standard. I entreen mødes man af varme farver, flotte diske med suveræn smuk marmor på toppen og lamper, lys og luft og duft smelter sammen på smukkeste vis.

Mere end 24.000 mandetimer er brugt på byggearbejdet og de små 15 kilometer lister og over 4 km rør, der er en del af byggeriet giver det hele den perfekte atmosfære. Dygtige designere som Christina Meyer Bengtson, Ulrik Nordentoft og designerduoen er gået sammen om at lave den perfekte oplevelse. Og resultatet? Ja, det skal opleves.

For det er en oplevelse i særklasse.

Fra H.W.Larsen er vi stolte over at have været bygherrer på projektet og aldrig har København haft et mere rendyrket mad- og oplevelsestempel. Fra de stramme nordiske lækkerier i Almanak til Verandahs fantastiske, indiske køkken i topklasse og til Studio, hvor gastronomiens vinger fylder lokalet og hvor det hele spiller sammen på en rolig og behagelig måde. Har du ikke været ude at spise for nylig, eller er du i tvivl om, hvor der også trylles med råvarer og kogekunst, så er svaret let: Kom til THE STANDARD.

De 3 køkkener er alle nyrenoverede og nyetablerede og der er lagt væk på suveræn funktionalitet og målrettede løsninger. Der er vist heller ikke mange steder i verden, at marmorplader der er 120 cm brede danner rammen for både køkken og spisebord, men det er der, hvor Torsten Vildgaards køkken,  Studio rækker ud i lokalet og byder dig velkommen til suveræne smageoplevelser.

Der er heller ikke mange steder, der har en Tandoor ovn stående – eller 2 – en fyret med gas og en med kul – og begge dele giver det indiske køkken i Verandah det ekstra touch af klassisk, men raffineret stil. Ingen andre steder i Norden når et indisk køkken så højt et niveau efter vores mening.

Og er du til det Nordiske, så er en frokost på Almanak en himmerigs mundfuld – sjældent har fortolkningen af en ”rugbrødsmad” været så vild og smagfuld – her får du både noget for ganen og for øjet. Og på toppen af kransekagen er musikken. Fra den intime stemning i Jazz clubben, The Standard, til de suveræne lydoplevelser i restauranterne. Her er intet overladt til tilfældighederne – her er lyden OGSÅ perfekt.

Fra H.W.Larsens side har vi sammen med vores partnere stået for hele byggeriet og kun grundet kæmpe velvilje fra ejere, investorer, interessenter, kokke og alle vores mange, mange venner har vi kunne nå at få det 1300 m2 store hus på fode, så alt er som man ønsker det – og hvor maden har fået rammer, der gør det spændende og forfriskende at gå ud at spise.

Vi byder velkommen til The Standard og er stolte over, at vores mange andre suveræne kunder har fået en kollega, der er med til at give den Danske madscene mere liv. Har du ikke besøgt The Standard, så kom af sted – og har du været der, så kom tilbage eller gå ud og udforsk de danske restauranter – for dem har vi mange af – fra små listige steder til store, prangende oplevelser – og næsten alle med udstyr på en eller anden måde fra os i Kødbyen.

Så tak for tilliden og til lykke til alle med endnu mere fokus på maden i Danmark.

Foto: Jesper Blæsild



Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies. Læs mere her