Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs er verdens største og mest anerkendte organisation for gastronomer. Den har sine rødder helt tilbage i 1248 og er aktiv i 80 lande med over 25.000 medlemmer. Organisationen samler entusiaster der deler interesser og værdier  som gastronomisk kvalitet, fremme af den kulinariske kunst og glæden ved bordet. Den hylder kvalitet og kreativitet i kogekunsten, samtidig med at der værnes om det lokale køkkens egernart og udvikling.

I Chaîne des Rôtisseurs samles både amatører professionelle, uanset om de er restauratører, kokke, tjenere, hotellers eller sommerliers. Alle hvis mål og arbejde stemmer overens med foreningens interesser har mulighed for at blive medlem.

Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs (OMGD) er en integreret del af Chaîne des Rôtisseurs. OMGD specialiserer sig i og koncentrerer sig om vin, spiritus, likør, øl og mineralvand fra hele verden. Målet er at fremme nydelsen, påskønnelsen og viden af fine vine, kvalitetsspiritus, øl og mineralvand fra hele verden.Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies. Læs mere her