109310_friser _SKI_1

 

Kære SKI-kunde!

Dette er ment som en oplysning til dig. En oplysning om muligheder, om samhandel med et knivskarpt firma med 80 års erfaring, men også give dig ideer, muligheder og interessante oplysninger.
H.W.Larsen har i 5 år været SKI leverandør på maskinsiden og nu er vi godkendt som SKI leverandør på alle Storkøkken-delaftalerne.
Med andre ord: Du handler indenfor rammerne, når du handler med H.W.Larsen.

Men hvem er så H.W.Larsen?

I 1934 kom Henry Werner Larsen hjem fra Valseni Tyskland. Han havde arbejdet sig igennem Tyskland og som uddannet maskinarbejder var det naturligt for ham at åbne et sliberi og knivudsalg i den hvide Kødby i København.
Over 80 år er gået og H.W.Larsen er stadig en aktiv del af Kødbyen, men også en aktiv del af vores mange kunders liv.
 
Du er blandt de mest spændende kunder, man kan have!

Og nogle af de mest spændende kunder er offentlige. Ikke fordi de er offentlige, men fordi de har et langsigtet mål og arbejder med spændende projekter indenfor miljø, arbejdsplads styring, ergonomi, CSR og i det hele taget måden at tænke fremtiden ind i forretningen på. Samarbejdet i SKI har gjort, at vi tænker mange ting ind i vores virksomhed. Det håber og tror vi på er en god forretning - for dig, for SKI og for os.
 
Som en del af SKI aftalen får du suveræne rabatsatser. Log ind med dit brugernavn og password og se dine priser med det samme.

For at du kan finde rundt i priser og rabatter, har vi lavet 2 prisstrukturer.

 • Alle glas, tallerkener, porcelænsting og på al service og bestik.
 • Alle andre varer - fra viskestykke til maskiner, fra håndværktøj til knive og fra bageartikler til køkkenudstyr.

Begge priser tager udgangspunkt i vores normalpriser.

På slibning og tilbudsvarer, får du vores suveræne pris og ikke yderligere rabat.

109310_friser _SKI_2

 

Med over 80 års erfaring har vi ikke kun forstand på knive, vi er Europamestre. Med over 800 forskellige knive i sortimentet kan du få alt, hvad der kan skære hos os. Det store sortiment har vi for at du kan få en kniv, der passer dig.                            

For at undgå at du får arbejdsskader skal din knive opfylde flg. betingelser:

 • Den skal ligge godt i hånden
 • Den skal have en god balance
 • Stålet skal være af en god kvalitet
 • Klingen skal være lige og korrekt hærdet
 • Forholdet mellem hårdhed og kvalitet skal være perfekt
 • DU skal kunne lide at holde knive og mærke den
 • Kniven skal være skarp

Vores store udvalg gør, at vi kan garantere, at du kan finde den rette kniv.

At holde den skarp kan vi også sørge for. Vores specialværksted med 5 toptrænede slibere sliber hver dag over 600 knive. Det gør, at du ikke skal bruge unødige kræfter, når du skærer.

En skarp kniv giver færre sygedage.

Med en skarp kniv skærer du dig ikke så let og et sår fra en skarp kniv heler hurtigere. Derfor opfordrer vi alle vores kunder til at sende deres knive til slibning og ellers holde dem skarpe på et strygestål resten af tiden.
109310_friser _SKI_3

 

Hos H.W.Larsen er der over 20.000 varenumre på lager - og vi gør alt for at du finder en god kvalitet.

Vi har både billige varer fra Kina, men især er vi stolte af vores mangeårige Europæiske leverandører, der sikrer, at varen er i en virkelig god kvalitet.

Hver måned udvider vi vort sortiment og hver måned går noget andet ud. Det sikrer, at du hele tiden finder spændende nyheder, gode varer og attraktive tilbud, der er helt fremme i forreste række, når det gælder nyheder og gode ideer.

Vi har rigtig mange ting i vores store katalog på 748 sider, men endnu bedre, så kan vi stort set garantere, at dét, du ikke ser, kan vi skaffe.

Prisen er ikke et issue. For det første har du verdens bedste aftale gennem SKI, for det andet, så er alle dine køb omfattet af vores prisgaranti. Vi garanterer, at vi matcher prisen, hvis du skulle finde præcis samme vare billigere et andet sted.

På toppen af det hele, så sender vi gerne en prøve på en vare til dig - og passer den dig ikke, så sender du den bare retur.

109310_friser _SKI_10

 

Uanset om du skal have tegnet køkkenet til et sygehus eller have repareret et ”sygt” køkken i en lille vuggestue, står vi klar.

Vi laver med glæde en tegning og trækker de eksperter på banen, der er behov for - og så koster det dig ikke andet end en kop kaffe.

Og vælger I at lægge tilbuddet i udbud, så giv os et praj, vi stiller hellere end gerne op med både tegninger, varer og priser, som vi ved er i en klasse for sig.

Danmarks største.

Som Danmarks største Zanussi forhandler er vi stolte af at arbejde sammen med eliten indenfor egenkontrol og fremtidssikring.

Electrolux / Zanussi arbejder med Green Spirit og de har den vision af certificere deres egne maskiner og deres egen produktion til glæde for det globale miljø - og dig!

Her er et par eksempler på gode tiltag:

 • Sustainable Energy Award
 • Dow Jones
 • WWF
 • Elsparemærket
 • Green & Clean opvaskemaskiner
 • Køl og frys med smart electronik

Sortimentet er kæmpe stort!

Når det kommer til det basale køkken, fremstår ovnen altid som en af hjørnestenene. Vi kan levere ALT i koge-Stegeudstyr, - baseret på Zanussis suveræne 700, 900 og thermaserier, men samtidig har vi en række  perler i vores kæmpemæssige ovnprogram, her er et par eksempler.

 • Mini
 • Convotherm
 • Zanussi basis
 • Zanussi Easy Touch

 

 

 

 

 

 

 Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies. Læs mere her