Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 1.649,00 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 1.319,20
-

Lager status

-
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation
Filetkniven er et must i et hvert veludstyret køkken. Med en god, skarp filetkniv kan du udskære tynde, fine skiver fisk, kød og endog tilvirke visse grøntsager.

Den lange, slanke kniv er både god til at filetere fisk og til at udskære sashimi. Kan også bruges til at flå fisk.

Kniven er udstyret med et smalt blad, der er så langt, at du kan skære gennem en hel fisk i én bevægelse. Skæret er slebet med en meget skarp vinkel, der gør det nemt at skære ingrediensen i tynde skiver.

Kniv fra serien Yanagi Sashimi med knivblad af Shirogami-stål. Stålet har et højt kulstofindhold og kan blive meget skarpt. Det holder ikke skarpheden helt så længe som fx VG10-stål, men det er let at føre tilbage til at være superskarpt på et godt, helst keramisk, strygestål.

Skæftet er af japansk egetræ og er godt vandafvisende. Husk at træskæfter skal vedligeholdes med olie – fx vindruekerneolie, som ikke bliver harsk – eller hvid olie.

Tojiro er til dig, der ikke går på kompromis med noget, uanset om knivbladet har 3 eller 63 lag stål. Stålet er udvalgt nøje til hver serie, og skæfterne er der kræset om. Holken på knivene passer perfekt, og nitter og skæfte er designet og afvejet, så du får knive med perfekt balance.

Knive, der er så hårde som Tojiros, skal benyttes og bruges med omhu. Hårde emner som ben og tab på gulvet medfører risiko for skader på æggen.

Værd at vide om din nye kniv

Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Specifikationer
Type Filetkniv
Egenskab Venstre hånd
Hårdhed 62 HrC
Serie Yanagi-Sashimi
Skæfte Japansk egetræ
Stål type Shirogami stål
Brand Tojiro
Farve Lyst træ
Antal lag 2 lag
Bladlængde 24 cm
Info Tåler ikke opvaskemaskine


Downloads
Fødevaredokumentation 0.08 MB

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Filetknive, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Filetknive

Knive og strygestål, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Knive og strygestål