Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Håndmixer

Flødeskum, kagedej og kartoffelmos - en håndmixer er et værdsat redskab i køkkenet, der er nødvendigt oftere end man tror. Gør al piskning lettere, så du kan bage og tilberede uden problemer.

Håndmixer

En håndmixer er uundværlig i køkkenet, når der skal piskes flødeskum tilvarm kakao eller til en lækker lagkage. Den er nemlig forsynet med to piskeris,der lader dig piske flødeskum på ingen tid, men en håndmixer kan selvfølgeligbruges til meget mere end blot at piske flødeskum. Den bruges hovedsageligt tilpiskning, omrøring og endda æltning (hvis det er en kraftig model).

Håndmixerekommer nemlig også med dejkroge, som er ideelle, når du skal lave dej til foreksempel brød og boller. En håndmixer er derfor et smart og alsidigtkøkkenredskab, der er et must i ethvert køkken – og som du selvfølgelig finderet stort udvalg af hos H.W. Larsen. Men hvad er forskellen egentlig på at røreog at piske, nu da håndmixere kan begge dele.

Forskellen på at røre og at piske

At røre eller piske en dej er langt fra det samme, det er nemlig toforskellige fremgangsmåder.

Røre:
Når en dej skal røres, betyder det, at dejenvendes sammen ved en jævn og forholdsvis langsom hastighed. Den rørte dej erderfor jævn og kan være en smule luftig. Den er især kendetegnet ved at væretungere end en pisket dej.

Piske:
En pisket dej er luftigere og lettere end en rørtdej. Det skyldes, at ”piske” betyder,at dejen tilføres luft ved en vis hastighed og kraft. Det vil sige, at piskningfaktisk er kraftig og meget hurtig omrøring. En god huskeregel er, at du pisker,indtil du kan høre, at dejen eller massen lyder ”hul” mod skålens bund.

Dette bør dukigge efter ved køb af håndmixer

Der er flere ting, du bør have for øje, når du skal investere i en nyhåndmixer.

  • Brugervenlighed: En håndmixer skal være nem at bruge, ellers enderden blot med at bo i køkkenskuffen. Desuden skal det være nemt at skiftehastighed under piskning og omrøring samt at gøre den ren.  
  • Motorkraft: En håndmixer med en kraftig motor er særligt velegnet til tunge deje, hvorhåndmixere med lav motorkraft egner sig særdeles godt til piskning afflødeskum, cremer og lette kagedeje. Motorkraften måles i watt - jo flere watten håndmixer har, des kraftigere er den. 
  • Antal hastigheder: Mange hastighedsniveauer sikrer, at du kan brugedin håndmixer til forskellige formål som piskning af cremer, omrøring af dejeeller frikadellefars samt æltning. Håndmixere fås med alt fra 5-10 forskellige intervaller,der giver dig gode variationsmuligheder. 
  • Vægt: Der er forskel på, hvor meget håndmixere vejer. Nogle kan veje op til 1,5kg, hvilket gør dem tunge at arbejde med, men samtidig giver godt med tyngde ogstabilitet til omrøringen og piskningen – desuden ligger disse godt i hånden. Dukan også få håndmixere, der vejer under 1 kg, hvilket gør dem super nemme athåndtere og giver dig stor kontrol og fleksibilitet under piskningen. 
  • Design: Designet har en hel del at sige i forhold til udseendet, men det spillerogså en rolle i forhold til brugervenligheden – elpiskeren skal nemlig ogsåvære god at holde ved og ligge godt i hånden, så det altid er en fornøjelse atbruge den. For at finde den rette håndmixer bør du altså stille dig selv følgendespørgsmål: Hvad skal håndmixeren bruges til, og hvor ofte skal den bruges? Ved attage udgangspunkt i dette har du noget at gå ud fra i forhold til valg afmotorkraft, antal af hastighedsniveauer og vægt.

Køb dinhåndmixer hos H.W. Larsen

Hos H.W. Larsen har vi specialiseret os i alt til køkkenet – herunder køkkenmaskiner.Du finder derfor håndmixere hos os i fremragende kvalitet med forskelligmotorkraft og hastighedsintervaller, så du kan finde