Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

CaterChef Thermoblender

Thermoblender fra Caterchef

”Køkkenhjælpen” du altid drømte om…

 

Caterchef Thermoblender er en intelligente køkkenmaskine som på mange måder mest minder om en Vorwerk Thermomix®. Den både vejer, blender, rører, pisker, koger, hakker og meget meget mere. Denne type maskine er blevet utroligt populære og er blevet en fast bestanddel af "Ambassadors for Bread" udstyrs-"repertoire" og her kan du læse, hvorfor den også burde være en del af dit.

Du sparer nemlig tid og ressourcer og bliver hjulpet til at opnå dit fulde kulinariske potentiale. Thermoblender er en alt-i-en køkkenmaskine, der kan hjælpe med at gøre madlavning hurtigere og nemmere. Thermoblender forener 16 funktioner i én køkkenmaskine, hvilke blandt andet omfatter vejning, blanding, hakning, dampning, omrøring og opvarmning. Maskinen har en indbygget vægt og så er den tilmed energibesparende.

Thermoblender er nok blandt de mest avancerede køkkenmaskine til dato. Du kan eksempelvis lave avancerede retter, brød, supper, saucer og endda cocktails. Den kommer med en indbygget temperaturkontrol, der kan opvarme mad i temperaturer mellem 37 og 160 grader, hvilket er en del højere end en Thermomix®, som højest går op til 120 grader i den manuelle indstilling.

Med temperatursensorerne kan køkkenmaskinen opretholde en konstant tilberedningstemperatur, der sørger for at bevare ingrediensernes smag og næringsstoffer. Med finjustering af hastighed og temperatur kan du justere dig frem til et uovertruffen og konsekvent resultat hver gang.

Maskinen er kort sagt, som at have en personlig hjælper i dit køkken.

Vores venner hos "Ambassadors for Bread" bruger blandt andet en Thermoblender til at opnå helt glatte konsistenser, specielt i fyldninger til wienerbrød og sød gærdej. Vi bruger den også til at lave cremer, pralinéer, olier, nøddemel og curds, hvor varmefunktionen sikrer et vellykket produkt hver gang."