Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

Ceado - Blendere dedikeret til de professionelle

 

Ceado - Blendere dedikeret til de professionelle

En blender er et uundværligt køkkenredskab, når du skal lave en lækker smoothie, frozen drinks, pesto eller en velsmagende grøntsagssuppe. Las os præsentere... Ceado, verdens bedste blendere.

Vi mener det er på høje tid at du stifter bekendtskab med Italienske Ceado - professionelt køkkenudstyr i verdensklasse!Italien er godt kendt for maden og de mange innovative produktdesigns, herunder også hurtige biler. Italienske Ceado følger en lang og smuk italiensk tradion og konstruerer sublime blendere, som er et herligt symfoni af lækkert og praktisk design, opfindsomhed og høj konstruktions-kvalitet.

 

Eventyret starter i 1952, i Venedi - Italien, hvor stifteren Egidio Girardi (Ceado betyder Girardi på venetiansk) startede ud med at bygge ekspresso- og kaffemaskiner.  70 år senere er Ceado stadig kendt for deres fantastiske håndsamlede maskiner, men forskellen er at man også har fået at udvide sortimentet med både blendere og juicere og meget andet. Ceado er verdenskendt og findes i mere end 70 lande verden over.

 


RELATERET