Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

SENJEN 24/7 - Lette, behændige og dejligt skarpe

 

Lette, behændige og dejligt skarpe

 

Du sikkert selv prøvet det. Du møder ind og skal i gang med at dagens opgaver. Du griber ud efter den første kniv...den er sløv...du prøver en anden....den er også sløv....

 

Da vi begyndte, var drømmen at skabe en prisvenlig knivserie, som problemfrit klarer alle skæreopgaver uden brok og besvær. Det var vigtigt at kniv-serien også have de samme gode skæreegenskaber, som du kender fra vores øvrige SENJEN-knivserier.

Disse smukke knive er ultra-lette, ligger godt i hånden, skarpe og er supernemme at vedligeholde. Vi er stolte af resultatet og stensikre på at du vil elske dem.

SENJEN 24/7 er sexede knive, men ikke på sammen måde som du kender fra de hurtige japanermodeller eller fra de slagkraftige tyskere. Denne kniv-serien kan noget helt noget andet.

Dengang vi designede denne kniv-serie, faldt vores kærlighed hurtigt på det tysk produceret pladestål af typen 1.4116. Det er både prisvenlig og i en super kvalitet. Dette valg giver knivene en hårdhed på 55-57 HrC, som selvfølgelig ikke måler sig med hårdstålsknivenes sværvægterne derude, men er rigeligt udstyret til at løse alskens køkkenopgaver. Til gengæld er det dejligt nemt at stryge dem op på et strygestål.

Valget på udforming og materiale afspejler også vores kærlighed for de finere ting. Derfor er knivenes skæfte udført i brun valnød og monteret med en smuk ringnitte. Det flotte håndværk er udført i hånden. Du oplever derfor små variationer på skæftets farve og tykkelse, som tilsammen giver vores knive et helt unikt præg og sjæl.

Det er helt bekymringsfrit at købe en SENJEN-kniv. Du får livstidsgaranti på støbefejl, en 100% tilfredshedsgaranti, hvor vi giver dig pengene retur og 1 års skarphedsgaranti på din nye kniv.