Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

Smørrebrøds-restauranternes hemmelige våben

 

Pålægsmaskinen...Den er mit hemmelige våben!

En kold vinterdag på Vesterbro fik vi en lun snak med Michael Seidelin om god smag, godt smørrebrød og genialt køkkenudstyr. Skærer man helt ind til benet, på hvad der er helt afgørende for en god smørrebrødsoplevelse, så falder svaret prompte:

 

"Vi går op i detaljerne derfor bliver alt pålæg vi skærer, skåret i samme tykkelse hver gang. Bacon 3 mm, parmaskinke 0,5 mm osv. det gør at gæsten får en ensartet oplevelse, når de kommer igen og igen for at få deres favorit, om det er hønsesalat med bacon eller parmaskinke"

 

Fortæller Michael Seidelin, Køkkenchef og smørrebrøds-connaisseur. Udlært kok i 1996 og har blandt mange andre steder arbejdet på Restaurant St Annæ, Fuego og Le Basilic og senest været køkkenchef på Cafe Dyrehaven.

 

Pålægsmaskinen på hjemmebane?

Det er altså en fordom at man skal have et storkøkken for at nyde det lækre tyndskåret pålæg. Maskinerne fås i alle størrelser, også til husholdningsbrug og de fylder ikke mere end en kaffemaskine.

"Der er ikke noget mere lækkert end selv at skære sit pålæg. Jeg køber helst mit pålæg i hele stykker direkte fra slagteren, og skærer det selv derhjemme. Det smager bare bedre, og så er det også ofte en del billigere end supermarkedet."


 


Michael Seidelin


 

"Pålægsmaskinen er uundværlig når man skal lave perfekte og ensartede stykker smørebrød. Min favorit er et stykke med gravad okseinderlår."