Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

Spot på Tysk stål og kvalitet: De bedste knivserier fra F. Dick

Tyske F. Dick er kendt for sine esktremt robuste knive i høj høj kvalitet. Specielt 3 Dick knivserier står som noget af det yppereste indenfor Tysk knivproduktion, nemlig Premier Plus, 1905 og Superior. I denne artikel sætter vi skarpt på de 3 serier fra Dick, så du kan finde ud af, om det er netop en af disse serier du mangler i din knivblok. 

 

De bedste knivserier fra F. Dick

F. Dick blev grundlagt i 1778 som en produktion af metalværktøj. Efter mere end 230 år, er det stadig en familieejet forretning, og har i dag udvidet sig til at producere knive og tilbehør af højeste kvalitet. Vi taler kokkeknive i hårdtsmedet stål med en ekstrem robusthed.

I dag holder F. Dick fast i familietraditionen omkring kvalitetsprodukter i metal. Knive fra F. Dick er derfor indbegrebet af tysk grundighed, og de er blandt verdens førende producenter af knive med hårdt stål, som tåler en hårdhændet behandling.

Dick forhandler hele 10 forskellige serier af knive, med hver deres fordele og specifikke egenskaber. Efter vores mening er Premier Plus, 1905 og Superior de absolut bedste F. Dick knivserier, og derfor får du her et indblik i hver af dem.

 

Premier Plus - Den bedste

Premier Plus serien er den store stolthed fra F. Dick. Knivene er smedet af et enkelt stykke hårdt og hærdet stål, der nemt kan slibes skarpere og samlet med nitter. Skæfterne er i specialfremstillet kunststof, som minder om træ, og er arbejdet sammen med bladet for bedst mulig hygiejne.

Du er ikke i tvivl om kvaliteten når du først mærker knivens tyngde i hånden. Disse knive er som arbejdsheste. De kan tvinges gennem brusk og ben, og de holder mange år ind i fremtiden. Du skal vælge Premier Plus hvis

Serien indeholder både asiatiske- og europæiske typer af knive.

Se hele serien i H.W. Larsen webshop.

 

1905 - Den eksklusive

1905 er den eksklusive serie fra F. Dick, og er en nyfortolkning af serien af samme navn designet i år 1905. Det har været vigtigt at det historiske design er kommet frem i nyfortolkningen, men samtidig er det smede med den nyeste teknologi, som sikrer knivene lever op til en høj moderne kvalitet.

Knivene er smedet af det oprindelige stål, som blev udviklet i Esslingen for mere end 100 år siden. Stålet fremstilles ved en speciel smedeteknik, og som gør stålet mere elastisk og enormt robust.

Samlingerne af rustfri stål ringe, giver et unikt look og en god hygiejne. Bladet er tyndt og har en mindre udpræget brøste. Det giver en helt anderledes dynamik end den typiske smedede kniv.

Se hele serien i H.W. Larsen webshop.

 

Superior - Den traditionelle

Superior er serien fra Dick i pladestål, standset ud af en stor plade, i tidsløst design. Dette gør knivene meget ensartede, lette og tyndere end de to førnævnte serier. Denne fremstillingsform gør at prisen kan holdes nede på den enkelte kniv - og derfor også prisen - hvilket gør Superior til en af bedste budget-valg, hvis man vil have Tysk kvalitet i sin knivblok.

Knivenes lethed gør dem perfekt til opgaver, der behøver en skarp kniv som møder kravet om høj kvalitet, og hvor man skal arbejde i længere tid af gangen.

Se hele serien i H.W. Larsen webshop.


Husk det rigtige udstyr til dine knive fra Dick - så holder de længere: