Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kirsebærudstenere

Med en af vores kirsebærudstenere fra Westmark får du kirsebær, der er kernefri og stadig hele, så de kan se ultimativt flotte ud i tærten, på lagkagen eller i kirsebærsaucen.

Kirsebærudstenere - gør jobbet hurtigt og smukt

Har du et par kirsebærtræer, der giver godt med bær? Eller elsker du bare at lave kirsebærtærte, syltede kirsebær eller saft på kirsebær? Så vil en kirsebærudstener nemt blive et af dine yndlingsredskaber i køkkenet.

Med en af vores kirsebærudstenere fra Westmark får du kirsebær, der er kernefri og stadig hele, så de kan se ultimativt flotte ud i tærten, på lagkagen eller i kirsebærsaucen. En udstener er også praktisk, når du vil servere kernefri kirsebær som snack.

Hvilken model matcher dit behov?

Har du brug for at udstene kirsebær en sjælden gang i mellem og i mindre mængder, kan Westmarks lille model på 14 cm klare jobbet for dig. Denne pladsbesparende udstener er praktisk, da den vejer meget lidt og nem at bruge. Den lille udstener er lavet af højkvalitativt, specialbelagt aluminium og kan vaskes op i maskine. 

Hvis du skal arbejde med større mængder bær, vil du have mere gavn af den større model fra Westmark. Denne variant er lavet af en kombination af aluminium og plast og kan klare hele 15 kg kirsebær i timen. Placer bærrene, tryk, og stenene trykkes ud og samles i beholderen. Bærrene samler du i en skål af passende størrelse. Alle dele af plast kan vaskes op i maskine.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>