Gratis levering ved DKK 625,- ekskl. moms - Gælder for pakker under 15 kg
Prisgaranti på alle produkter
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 923,75 /  inkl. moms
Nul renter - nul gebyrer
(Gælder kun for privatkunder)

Over 10 På lager

Lager status

Online
Over 10 På lager
Butik Kødbyen
Ca. 3 På lager

Levering

Levering via GLS Pakkeshop ( DKK   29,00 inkl. moms)

Gratis fragt på ordrer over DKK 625,00 inkl. moms

Så snart du har gennemført købet, så får vi din ordre afsted til dig, og sørger for at den bliver leveret indenfor de næste 1-2 hverdage.

Produktinformation
af Erhvervsskolernes Forlag
Kokkebogen er klassikeren inden for professionel gastronomisk litteratur med al grundlæggende viden for enhver kok i hotel- og restaurantkøkken
er. Bogen giver en omfattende indføring i alt, hvad en kok har brug for at vide: Klassiske såvel som moderne tilberedninger, varekendskab, hvilke tilberedninger de forskellige råvarer egner sig til, valg og sammensætning af tilbehør og saucer. Samt over 1300 opskrifter og grundtilberedninger. Kokkebogen er således et uundværligt værktøj for kokken - fra den grundlæggende indlæring til den fortsatte udvikling gennem hele den professionelle karriere. I denne udgave er billedsiden fornyet, bogens opbygning er forbedret, og især afsnittet om varekendskab er udvidet. Kokkebogen er ikke alene den ultimative bog for professionelle gastronomer, men også amatørkokke vil kunne få stor glæde af bogens dybe engagement i kogekunsten og dens metodiske og overskuelige pædagogik. Bogen har vundet SPECIAL AWARD OF THE JURY fra Gourmand World Cookbook Awards 2008.
Specifikationer
TYPE Kogebog
FORFATTER Erhvervsskolernes Forlag
INDBINDING Hard
SPROG Dansk
TITEL Kokkebogen 7. udgave
ANTAL_SIDER 483


Bøger, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Bøger

Gaver, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Gaver