Kokkekniv, 25 cm, Senjen Black
Varenummer: 905250
Før DKK 549,00
DKK 329,40 / stk
DKK 263,52 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
At man udskærer sine ingredienser rigtigt, med en skarp kniv, har betydning for slutresultatet på tallerkenen. Uanset om du laver mad professionelt eller svinger kniven hjemme i køkkenet, så skal du ikke gå på kompromis med det skarpe snit.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • SENJEN BLACK knivene er lavet af specialstål, kaldet 7CR17MOV. Dette stål ligner meget 440A stål, men det indeholder mere vanadium, hvilket gør knivene mere seje og stærke. Dette stål er populært i Asien, og det asiatiske design er tydeligt i vores serie.

  Navnet "BLACK" refererer til den sorte belægning på bladet. Dette er ikke bare maling; det er faktisk sort titanium af høj kvalitet. Titaniumbelægningen beskytter bladene, da 7CR17MOV stålet ikke er meget rustbeskyttende, men til gengæld kan det blive ekstremt skarpt, og æggen er let at vedligeholde.

  En bemærkelsesværdig egenskab ved dette stål er, at det er meget let. BLACK-serien er hærdet til omkring 56-57 HRC, hvilket angiver hårdheden.

  Titaniumbelægningen gør også, at kniven lettere glider gennem klæbrige fødevarer som laks og tomater.

  Håndtaget er lavet af sort sandeltræ, som er en meget hård trætype, der scorer imponerende højt på Janka-skalaen - hele 1780 pund. De hårde og tætte fibre i sandeltræet gør det mere modstandsdygtigt over for fugt end blødere træsorter, hvilket betyder, at det sjældent sprækker eller revner.

  Knivene i Senjen-serien er lavet til de professionelle med et prispunkt, der tiltaler alle. Vi har lagt stor vægt på perfekte klinger og supergod balance. Vi giver dig 1 års skarphedsgaranti og livstidsgaranti for støbefejl i stålet på alle vores Senjen-knive.

   

  Værd at vide om din nye kniv

  Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

  Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Senjen
  Serie Black
  Type Kokkekniv
  Stregkode 5704837017549
  Antal lag 1 lag
  Belægning Sort Titanium
  Bladlængde 250
  Egenskab Dansk Design
  Farve Sort
  Hårdhed 56-57 HrC
  Info Tåler ikke opvaskemaskine
  Skæfte Sort sandeltræ
  Stål type 7CR17MOV
 • 905250_doc.pdf 314.00 Kb
Købt sammen med