Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Laguiole

Laguiole by Goyon Chazeau - 100% fransk håndproduceret. Den velrenomerede fabrik Goyon-Chazeau SARL i Frankrig startede oprindeligt som en lille workshop. I 1876 etablerede Denis´ bedstefar fabrikken, der i dag videreføres i 3. generation af Denis Goyon

Laguiole

Laguiole er et fransk brand, der er kendte for deresproduktion af især knive, men også andre former for bestik. Helt konkret erLaguiole navnet på en lille, fransk by med omkring 1.000 indbyggere. I detteområde har der siden 1800-tallet været tradition for at lave folkeknive, og deter herfra inspirationen til Laguiole-knive er opstået. Men Laguiole er blot enoverordnet betegnelse for knive, der kommer fra området. Herunder finder dunemlig flere forskellige producenter. Dog stammer omkring 70% fra Thiers.

Engangvar knive fra Laguiole produceret i horn fra kvæg, men i dag finder du dem ibåde forskellige former for træsorter, stål og elfenben, og de laves i bådealmindelige middagsknive og steakknive, men også champagnesabler ogforskærersæt. Lad Laguiole-knive være prikken over i’et, når du serverer enlækker middag for dine gæster. Det udstråler eksklusiv elegance, som dinegæster helt sikkert vil sætte pris på.

Stort udvalg af flotte knive fra Laguiole

Hos H.W. Larsen er vi glade for at kunne præsentere et flotudvalg af de populære knive. Herfra finder du nogle forskellige producentersåsom Goyon Chazeau og Thiers, der begge er yderst anerkendte fabrikanter afLaguiole-knive. Vælg imellem steakknive i sort, hvid, bone, rosatræ, ahorntræsamt flere andre farver og materialer. Vi tilbyder også gafler ogchampagnesabler, så har du planer om at imponere dine gæster ved at serverechampagne på den gode, gammeldags måde, så køb en sabel her fra siden og gå igang med at øve dig.

Det er nemlig ikke nødvendigvis så nemt, som det ser ud. Uansethvilke knive eller gafler, du vælger her fra siden, så kan du være sikker på atfå fat i nogle fantastiske produkter fra Laguiole, som du kan have glæde af irigtig mange år, hvis du passer godt på dem. Lad så vidt muligt være med atvaske dine knive i opvaskemaskinen. Det øger risikoen for rustpletter, og detvil selvfølgelig være hensigtsmæssigt at undgå.

Forskellige Laguiole-knive – samme design

Laguiole er en helt særlig slags knive, og på trods af, atdu finder dem fremstillet af forskellige producenter, så ser knivene altid mereeller mindre ens ud, og det er helt bevidst. Hver en kniv gemmer på nogle heltsærlige detaljer, men formen er den samme, uanset hvilken producent, du køberfra. Stålet kan variere og være i både sandwickstål, damaskusstål ogcarbonstål, ligesom at træsorten på skaftet kan variere og også være iforskellige bentyper.

Laguiole-knive bliver designet globalt, og eftersom detikke er noget decideret varemærke, så bliver der desværre produceret rigtig mange”falske” udgaver af kniven. Det vil sige knive, der er i langt ringere kvalitetend de originale, og det skal du være opmærksom på, hvis du søger efter knivenonline. Vi fører naturligvis kun de originale knive fra Laguiole her hos H.W.Larsen, og du skal derfor ikke være bange for at få fat i et produkt i endårlig kvalitet.

Oplev ren fornøjelse, når du skærer din steak med Laguiole

Som du både kan se og læse, så er en kniv fra Laguioleutroligt smuk og æstetisk at se på. Bestik herfra vil derfor udgøre en særligog eksklusiv accessory på middagsbordet. Der er samtidig heller ingen tvivl om,at de pludselig bliver lidt sjovere at skære igennem den saftige steak, derligger på tallerkenen og venter på dig. En kniv fra Laguiole glider silkeblødtog problemfrit igennem kødet, og det er en sand fornøjelse både første, andenog tredje gang, du oplever det.

Vi kan altså finde mange gode grunde til,hvorfor du bør investere i nogle knive her fra siden, men skulle du alligevelvære lidt i tvivl om valget af knive, så kig forbi vores side med steakknive,hvor du finder et stort udvalg