Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

Hvem er H.W.Larsen

H.W.Larsen A/S er den fjerdestørste storkøkkenleverandør til private og erhverv i Danmark og repræsenterer en branche i form af Gourmet, Madlavning og Professionelt køkkengrej.

Virksomheden er en ældre familievirksomhed, som blev etableret d. 16 april 1934 af Henry Werner Larsen og hans kone Kristine. Dengang bestod virksomheden udelukkende af et sliberi og lille knivbutik på knap 25 kvm. Det var en langsom opstart, men det lykkedes Henry og Kristine at holde liv i den lille butik ved at være kreative og sparsomme. Der var altid en enkelt eller to knive som kunne købes i butikken, og man havde så fyldt tomme kasser ud på hylderne så det synede af mere.

Besættelsestiden var ikke sjov, men med lidt opfindsomhed, klarede H.W.Larsen sig slet ikke så skidt endda. Slagterierne i Kødbyen var ramt af hårde tider, og der blev i langt højere grad søgt at reparere det gamle grej, frem for at købe nyt, og H.W.Larsen fik en del af disse reparationsjobs.

 

Efter krigen i 1946 blev butikken udvidet og jagten efter en ekstra ansat blev startet. Efter kort tid begyndte den lille butik på 25 kvm at opleve pladsmangel, og i 1961 var det tid til at flytte til større lokaler i Slagterboderne 21. Og her har butikken blomstret lige siden.

 

I mere end 80 år har virksomheden nu leveret køkkenredskaber til hoteller, restauranter, slagtere, kokke, fiskehandlere og alle med hang til god mad. Efter Henry Larsen overtog hans sønner Regner- og Steen Larsen, og i år 2000 overtog den nuværende administrerende direktør Bo Larsen.

 

H.W.Larsen er leverandør af en stor del førende brands, som producerer varer til køkkenindustrien, men startede for nogle år tilbage deres egne brands. SENJEN, som er diverse knive samt LarsensBedste, hvilket er blandet køkkengrej med alt lige fra gryder og pander til porcelæn. Dette for at kunne tilbyde varer som udfordrer eksisterende varer på både kvalitet og pris, og har den dag i dag et varesortiment som strækker sig over 23.000 varenumre.