Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Normal pris DKK 299,00 / stk
DKK 239,20 / stk inkl. moms Spar 59,80
Pris ekskl. moms DKK 191,36
-

Lager status

-
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation
Santokukniven er en let, men stabil og skarp kniv, der er kendt for at være uhørt god til at skære præcist ved rutine- og detaljearbejde med frugt, grøntsager og mindre stykker fisk og kød. Den vante Santokubruger afvikler typisk opgaverne i køkkenet i et højere tempo, samtidig med at belastningen på håndleddet mindsker.

Her får du en kniv, der virkelig kan skære, for en meget lille investering. En anden fordel er, at kniven er nem at skærpe på et strygestål, så gør gerne det til en god vane.

Knivene i denne serie produceres på licens for Tojiro ud fra Tojiros specifikationer om stålsammensætning, hårdhed og design m.m. Forarbejdet sker i Kina, hvorefter knivene kontrolleres i Japan. Knivene er ikke helt så hårde i stålet som Tojiros dyrere knive, og skæret holder ikke helt så længe, før det skal slibes, som man ser det hos andre Tojiro-knive. Narihira-knivene fås med enten mørkt eller lyst skæfte.

Knive, der er så hårde som Tojiros, skal benyttes og bruges med omhu. Hårde emner som ben og tab på gulvet medfører risiko for skader på æggen.

Værd at vide om din nye kniv

Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Specifikationer
Type Santokukniv
Hårdhed 59 HrC
Brand Narihira
Farve Lyst træ
Bladlængde 16,5 cm
Serie Kitchen
Skæfte ECO
Stål type Hårdstål
Info Tåler ikke opvaskemaskine


Downloads
Fødevaredokumentation 0.08 MB

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Santokuknive, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Santokuknive