Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Skifer


Skifer tallerken til dine anretninger

Har du brugt hele dagen på at lave lækkert mad til dine gæster? Hvorfor så ikke fuldende oplevelsen med en lækker anretning på skifer tallerkener, som giver et flot og rustikt look?

En skiferplade til mad kan bruges til alle former for madanretninger, men egner sig især godt til anretninger af f.eks. sushi, tapas, ostefade, smørrebrød, snacks og buffetanretninger. Skiferplader kan også bruges til indretningen i dit hjem, fx i dit køkken, ved at stille olie, salt og peberkværne på. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad skiferplader kan bruges til.

Hos H.W.Larsen har vi skifer tallerkener i mange forskellige størrelser, som passer til dine behov. Vi har både aflange, kvadratiske og runde skifer tallerkener eller skifer serveringsplader i forskellige mål.

Hvad er skifer?

Skifer er et naturligt produkt, som kommer fra en finkornet bjergart, som bl.a. dannes af ler og mudder. Skifer bliver i nogle lande brugt som byggemateriale, særligt som tagdækningsmateriale, hvilket siger lidt om hvor stærkt og holdbart et materiale skifer er. Hvis du sørger for at behandle og rengøre din skiferplade korrekt, kan du derfor regne med at dine skiferplader holder i mange år. Den meget lange levetid og den forholdsvise simple vedligeholdelse, gør desuden skifer til et meget miljøvenligt materiale.

Rengøring og behandling

Vi anbefaler ikke, at du putter din skifer tallerken i opvaskemaskinen eller skrubber tallerkenen hårdt med en skuresvamp, da det kan være med til at ødelægge og lave ridser på overfladen. Vi anbefaler derfor, at rengøringen af dine skifer tallerkener foregår med en våd klud, eller at vaske den skånsomt i hånden med varmt vand og mild sæbe.

Skal du bruge dine skiferplader til mad, så er det nødvendigt med en overflade behandling. Det er en god ide, at behandle din skifer tallerken allerede inden du tager den i brug første gang. Pladen er fremstillet af naturskifer, og pladen kan derfor hurtig risikere at få pletter, hvis du ikke får den behandlet ordentligt.

Vi anbefaler, at du behandler dine skiferplader med stenolie. Stenolie er let tilgængelig, og kan købes i de fleste byggemarkeder. Det er en god ide, at påføre olien 2 gangen, inden din nye skifer plade tages i brug. Husk altid at tørre skiferpladen af med en fugtig klud, når du er færdig med behandlingen.

Når pladen begynder at blive mat i farven, så ved du, at det er ved at være tid til en ny behandling.

Køb din skifer tallerken hos H.W.Larsen

Skulle du gå hen og fortryde dit valg, så har vi hos H.W.Larsen altid 365 dages fuld returret på alle vores varer. Har du brug for et andet udtryk eller stil til dine anretninger, så kan vores tallerkener fra Bitz, Raw eller Larsens bedste være et godt bud.

Husk også at vi tilbyder landsdækkende prisgaranti på alle vores produkter. Det vil sige, at hvis du finder en identisk vare billigere et andet sted, så prismatcher vi altid – på alle vores 23.000 varenumre.