Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

Slibning af knive

Vi elsker skarpe knive 

Hvad enten du er professionel eller bare nyder at lave mad, så ved du hvor vigtigt det er at have skarpe knive. Det løfter hele madoplevelsen at stå med skarpt og velfungerende værktøj, på flere måder: 

  • Maden smager bedre fordi saft og kraft bevares, og ikke mases ud på skærebrættet. 
  • Din egen sikkerhed øges gevaldigt fordi sløve knive er farlige at stå med da de "smutter" alt for nemt. 
  • Og helt generelt, så er det bare en nydelse uden sidestykke, at fornemme hvordan de sprøde tomater nærmest trygler om at blive skåret igen! 

Lad os slibe dine knive for dig

Det kan være at du allerede sliber dine knive selv- og egentlig bare vil have lidt hjælp til valg af slibesten eller andet slibegrej - og det hjælper vi selvfølgelig gerne med. Men er du ikke stærk i dette, så overlad det trykt til os! Vores fire glade slibedrenge har tilsammen 80 års erfaring, og vores udstyr og teknik finjusteres konstant. Vi kan imødekomme alle behov, også avancerede special opgaver. 

Vi er stolte af vores håndværk, og vi sætter din tilfredshed højest. Men hvis du, mod forventning, ikke finder vores slibning eller service tilfredsstillende, så kontakt os endelig og få en snak med os i øjenhøjde - din feedback er vigtig for os. Vi garanterer at hvis du efterfølgende ikke er tilfreds, så får du naturligvis pengene tilbage, det manglede da bare. 

Hvordan foregår det?

Du har flere valgmuligheder - vælg hvilken løsning der bedst imødekommer dit behov: 

  • Du kan aflevere dine knive (eller andet skærende værktøj) i butikken i Kødbyen eller Brøndby, og afhente igen 2 arbejdsdage senere. 
  • Du kan - mod et mindre tillæg - vente på at vi sliber med det samme, mens du står og venter. Dette kan dog kun gøres i vores butik i Kødbyen. Vi sliber i hele butikkens åbningstid, også lørdag, og du behøver ikke bestille tid - du kommer bare, vi giver kaffen mens du venter. 
  • Du kan også bestille din slibning her på siden, og betale online, hvorefter du sender knivene til vores værksted sammen med ordrebekræftelsen. Priser med m.m. finder du i felterne nedenfor. Scroll videre ned på siden og find info omkring online køb af slibning. 

Såfremt du vælger at sende dit værktøj til slibning, skal pakken sendes til: H.W.Larsen A/S, att. værkstedet, Slagterboderne 15, 1716 København

Har du lyst til at læse mere om slibninger samt se vores priser, så har vi opstillet fire kategorier nedenfor, så du nemmest muligt kan finde den helt rigtige slibning til dit værktøj!

Priser

Vådslibning

Keramisk slibning: Knive

Keramisk Slibning: Sakse, Mandolinjern, Grillskær m.m

Keramisk Slibning: Rundknive

Keramisk Slibning: Kødhakkersæt, Maskinknive & Hurtighakkersæt