Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

Slibning af knive

Vi elsker skarpe knive 

Er du vant til at stå i køkkenet, så ved du også alt om, hvor meget det betyder med skarpe og velslebne knive. Der er ikke noget værre end et sløjt værktøj, hvor du nærmest skal lægge alle dine kræfter i, for at skære en tomat over. Det kan desuden også være mere eller mindre farligt, for lige så snart du skal bruge kræfter for at skære, så er der også en risiko for, at kniven glider fra dig, og pludselig har du skåret dig en dyb flænge i fingeren. Derudover er madlavningen bare noget sjovere og nemmere med skarpe knive. Følelsen af kniven, der bare glider igennem grøntsagerne helt uden, at du behøver at anstrenge dig, det er altså en fantastisk følelse, og det gør madlavningen til en sand fornøjelse.  

Lad os slibe dine knive for dig

Der findes naturligvis flere muligheder for selv at slibe knive, men medmindre du er ekspert på området, så anbefaler vi dig at du får os til at gøre det. Det kan være svært at slibe knive, og hvis du ikke har helt styr på det, så kan du faktisk risikere at ødelægge dine knive. Vi er specialister, når det kommer til at slibe knive - vi ved præcis, hvordan det skal gøres, og vi garanterer dig, at ikke gør skade på dine knive. Du får dem til gengæld tilbage som var de helt nye. 

Hvordan foregår det?

Du kan vælge at komme ind i butikken i Kødbyen hvor vi sliber imens du venter (mod et mergebyr). Vi sliber i hele butikkens åbningstider, også om lørdagen. Du skal ikke bestille tid til slibning. Ellers er du også meget velkommen til at aflevere dem i butikken i Kødbyen eller Brøndby, og afhente dem 2 arbejdsdage senere. Du kan enten vælge at betale for dine slibninger i butikkerne, eller du kan købe dem her på siden og lægge dem i æsken med dine knive når du sender dem ind til os. Husk at vi specialkasser til transport at knive og andre skarpe værktøjer som er særlig godkendt hos politiet.