Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Smørknive

Smørknive er for mange blandt de vigtigste redskaber i køkkenet, og man kan næsten ikke have for mange af dem. Læs mere nederst på denne side.

Smørkniven - køkkenets hverdagshelt

Der er et navn for den proces, der får nybagt brød til at smage og dufte så indbydende. Det er en kemisk proces, der kaldes for maillardreaktion. Når brødet opnår en temperatur på over 140 grader inde i ovnen, sker der et samspil mellem proteiner, kulhydrater og fedtsyrer, som afgiver den nærmest magiske duft af nybagt brød – og får os til at række ud efter brødets anden halvdel, smørret.

Smørknive er for mange blandt de vigtigste redskaber i køkkenet, og man kan næsten ikke have for mange af dem. De er hele tiden i cirkulation, for smørknive er jo ikke kun til glæde på morgenbordet, men også fx når du serverer brød som tilbehør til maden, eller du har taget et nybagt brød ud af ovnen og lige skal have en prøve, når du skal smøre en madpakke, eller snupper en mellemmad ... og en natmad ... Og så videre.

En god smørkniv skal være effektiv til hurtigt at smøre brødet med smør eller andet blødt pålæg uden at ødelægge brødet, også hvis det er et blødt brød som fx franskbrød. Og så skal den være behagelig at holde i. I vores udvalg finder du funktionelle smørknive af høj kvalitet i forskellige træsorter og i rustfrit stål, og uanset hvor fast eller fleksibelt, bladet skal være, så kan du helt sikkert finde en model i vores sortiment, der imødekommer dine behov og ønsker.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Smørknive er blot et af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenredskaber og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine knive professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>