Produktinformation
Bog Sous Vide Kogebogen
Den første bog på dansk om madlavning med SOUS VIDE, enteknik der sikrer dig perfekte måltider hver gang. Fremover er stegen altidmør, velsmagende og lyserød -og sådan er det hele vejen igennem.Sous vide-teknikken er magisk køkken-innovation. Nu kan du forkæle din familie og dine gæster med det mestvelsmagende kød, som de nogensinde har oplevet. Det slår simpelt hen aldrigfejl, når du følger opskrifterne i denne bog. Tilmed gør sous vide-maskinen detmeste af arbejdet for dig, så du kan foretage dig noget andet i mellemtiden.Tricket er at vakuumpakke kød, fisk og grønt og derpå tilberede det i envandovn, som holder en nøje programmeret og stabil temperatur: Udstyret ertilmed ikke dyrt og vi giver dig tips og tricks for at finde det mærke, derpasser dig bedst.SOUS VIDE har de brugt på stjernerestauranterne i årevis, ogdet er en af forklaringerne på, at kokkene altid kan servere mørt ogvelsmagende kød. Man går simpelt hen den omvendte vej i forhold til traditionelmadlavning ved først at tilberede maden, så den når en perfekt temperatur,mørhed og farve hele vejen igennem for derpå at slutte af med den sidsteoverfladefinish i gryde eller pande, når det drejer sig om for eksempel ensteg. De sidste par år er der kommet masser af nyt og prisvenligt grej påmarkedet. Derfor kan vi madglade hjemmekokke nu også gå i gang ogservere uforglemmelige sous vide-måltider på højt niveau. Det er intet mindreend en ny og innovativ gastronomisk verden, der åbner sig. Vi er derfor gladefor at kunne præsentere denne bog, hvori du finder driftsikre opskrifter,masser af ideer til tilbehør og marinader samt tips om sous vide-udstyr tilfornuftige priser.
Specifikationer
Type | Kogebog |
Forfatter | Anders Grøndahl mfl |
Titel | Sous Vide Kogebogen |
Downloads
Fødevaredokumentation |