Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Stegegafler

Stegegaflen holder stegen på plads, når den skæres for og hjælper med at give flotte, ensartede skiver. Læs mere nederst på denne side.

Stegegaflen - holder stegen på plads

En stegegaffel kan også kaldes for forskærergaffel eller tranchergaffel og bliver oftest brugt sammen med sin partner, trancherkniven. Det franske ord "tranché" betyder "(at) skive", og trancherkniven og -gaflen bruges til at skære en steg eller helt fjerkræ i skiver. Stegegaflen holder stegen på plads, når den skæres for og hjælper med at give flotte, ensartede skiver. Den er også god at have ved hånden, når du steger kød, der skal vendes under tilberedningen, som fx helstegt kylling eller flæskesteg. 

Kødskiverne bliver flottest, når du bruger udstyr, der er lavet til formålet - og så ser det selvfølgelig langt mere elegant ud, hvis du skærer stegen for foran dine gæster, når du har det rigtige værktøj til opgaven.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Stegegafler er blot et af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenredskaber og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine knive professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>