Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Toaster

Lækkert design med krummer i! Toaster med plads til 1, 4 eller 6 skiver brød.

Toaster

En klassisk toast med skinke og en eksplosion af smeltet ost er perfekt tilat holde den lille sult for døren og er ideel som en nem og lækker frokost påen doven søndag. En tur i toast-himlen kræver dog, at du har en toaster. Udenen god toastmaskine kan det være svært at lave den helt perfekte, grilledetoast, hvor brødet er sprødt på ydersiden og fyldt med en blød midte af varm ost,der flyder ud, når du sætter tænderne i herligheden. Hos H.W. Larsen finder du et stort udvalg af kvalitetstoastere i alleprisklasser fra de billigere til nogle hundreder kroner til de dyrere,professionelle toastere til et par tusinde kroner – uanset hvad du er på udkigefter, og hvor meget du vil ofre på en toaster, så er du hos H.W. Larsen altidgaranteret en toastmaskine i allerbedste kvalitet.

Det skal duvide, når du vil købe en toaster

Der findes to slags toastere på markedet, og begge går under navnet”Toaster” i daglig tale, men faktisk er den ene en ganske traditioneltoastmaskine med to lommer til toast, hvor den anden går under navnetpanini-toaster eller panini-grill og bruges til paninier og lune sandwiches.Begge typer toastere fås som klapmodel, hvilket vil sige, at der er envarmeplade i toasterens bund og låg, hvilket giver en jævn varme og perfektgrilning af brødet.

Forskellen påen panini-grill og en toastmaskine?

Forskellen på en panini-grill og en toastmaskine er toasterens varmeplader.I toastmaskinen er der som oftest to lommer, som gør det muligt at lave totoasts på samme tid. Disse lommer passer ofte kun til en størrelse brød –nemlig toastbrød, som af toasteren lukkes tæt sammen i kanterne, når dentilberedes, hvilket gør at osten bliver inde mellem brødet. En panini-grill har derimod én stor, riflet varmeplade og plads til andretyper brød end toastbrød. Det kan eksempelvis være sandwichbrød og panini-brød.Takket være den hele riflede plade, kan panini-grillen ikke lukke toasten ligeså godt i kanterne som den traditionelle toastmaskine. Med den type toaster fårdu en ualmindeligt lækker toast, der er blot en lidt større risiko for at denvarme, smeltede ost kan sive ud af brødet sammenlignet med den traditionelletoastmaskine.

Hvad skal duvælge?

Er du i tvivl, om du skal investere i en traditionel toaster eller enpanini-grill, så bør du stille dig selv disse to spørgsmål:
  1. Skal toasteren kun bruges til at lave toast?
  2. Eller skal den bruges til at lave lune sandwichesog toasts?
Har du kun planer om at lave toast, bør du vælge en traditioneltoastmaskine med to toast-lommer. Drømmer du derimod om at lave lækre,italienske paninier med eksempelvis frisk mozzarella, spinat og tomat, så er enpanini-grill den rette toaster for dig.

Rengøring aftoaster

Uanset, hvor påpasselig du er, kan du risikere at osten løber ud og snaskertoasteren godt og grundigt ind. Heldigvis er der råd for dette, når det kommertil at få den smeltede ost af igen. På flere og flere toastere er det muligt atfjerne varmpladerne, når de er kølet af. Du kan derved vaske dem af i håndenmed varmt vand og opvaskemiddel og tørre resten af toasteren af med en fugtigklud. Kan varmepladerne ikke fjernes, kan du forebygge griseriet, ved atanvende bagepapir i toasteren. Bagepapiret opsamler den smeltede ost, der løberud af toasten, og du slipper for at bruge tid på at gnubbe den brændte ost af.Bagepapir tåler sagtens at komme i en toaster, da det er beregnet til bagningved høje temperaturer – husk at fjerne bagepapiret, når din toast er færdig.

Toaster tilbud

Hos H.W. Larsen specialiserer vi os i køkkenudstyr og køkkenmaskinertil professionelle og private køkkener. Derfor vil du altid