Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Normal pris DKK 161,25 / stk
DKK 129,00 / stk inkl. moms Spar 32,25
Pris ekskl. moms DKK 103,20
Bestillingsvare

Bestillingsvare - Forvent leveringstid.

Lager status

Bestillingsvare - Forvent leveringstid.
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation
Lommekniven kommer i brug i alle mulige situationer, uanset om du er lidt af et vildmarksmenneske eller bare er praktisk anlagt.

Når du laver lejrbål, kommer ilden meget hurtigere i gang, hvis du bygger bålet op med bark under brændet - og barken skærer du selvfølgelig nemmest med en lommekniv. Kniven er naturligvis også superpraktisk, når du er ude i naturen og skal åbne alt fra konserves og emballager til flasker med kapsel. Den er ofte også den bedste kniv til hverdagens opgaver som fx at åbne en pakke eller skære en ledning over og lignende. Kniven kan til nøds også træde til som vikar for en skruetrækker og fastspænde skruer i forskellige størrelser, skære i træ og fjerne søm, der er i vejen.

Victorinox står for høj kvalitet og pladestål, der er let at holde skarpt. Da Karl Elsner i 1884 grundlagde Victorinox var det med det formål at lave de mest fantastiske foldeknive til den schweiziske hær. Victorinox står for solid kvalitet til fornuftige priser, alle kan være med på.

Værd at vide om din nye kniv

Selv de mest velplejede knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Specifikationer
Type Lommekniv
Egenskab Indlæg af aluminium
Brand Victorinox
Farve Lilla
Info Tåler ikke opvaskemaskine


Downloads
Fødevaredokumentation 0.14 MB

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Knive og strygestål, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Knive og strygestål