Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Villeroy & Boch Bestik

Virksomheden startede i den lille franske landsby Audun le Tiche, hvor François Boch oprettet et keramik selskab med sine tre sønner i 1748. Senere flyttede firmaet til det nærliggende Luxembourg, hvor der stadig drives en porcelænsfabrik i dag.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch er et brand med flere hundrede år påbagen. Siden grundlæggelsen helt tilbage i 1748 har den keramiske producentudviklet sig til at være et internationalt livsstilsmærke. Som meget få andrepremium-mærker er Villeroy & Boch dybt forankret i europæisk kultur. Og påden måde har brandet forstået, hvordan man bevæger sig med tiden, men stadigbevarer sin identitet. Villeroy & Boch producerer innovative og stilfuldeprodukter til at forbedre folks liv, give løbende inspiration og åbne nyehorisonter for virkelig personlig indretning.

De kan i dag prale af at værerepræsenteret i mere end 125 lande fordelt i hele verden, og deres fokus liggerpå bade-, wellness- og bordserviceprodukter. Innovativ styrke,designkundskaber, rødder, ægthed og konsistent strategisk tilpasning tilkravene på de nationale og internationale markeder – alle disse begreber ergrundlaget for Villeroy & Bochs stærke markedsposition. Her har videdikeret en hel side til bestil fra Villeroy & Boch, så dyk ned i dag og købnyt hjem til køkkenet.

Villeroy & Boch-bestik

Hos H.W. Larsen har vi samlet et stort udvalg af bestik fradet populære og anerkendte Villeroy & Boch. Trænger dit nuværende derfortil en udskiftning, så kan du herfra regne med at få fingrene i et fantastiskkvalitetsbestik, som du kan have glæde af i mange år. Der er ingen tvivl om, atbrandet har helt styr på designet, og derfor finder du kun bestik fra Villeroy& Boch, hvor der er taget højde for hver en detalje.

Vi tilbyder bådeknive, gafler og skeer her på siden, samt dessertudgaver af samme. Vælg et mateller blankt bestik, og mangler du ligeledes en kagespade, så kan vi også klaredet. Du finder bestik fra flere af deres smukke serier, og her betaler du kunfor det antal, du har brug for. Du får selvfølgelig mængderabat, så jo fleregafler du har brug for, desto billigere bliver de pr. stk.

Til et indbydende middagsbord er det utrolig vigtigt med flotservice, og det gælder også bestikket. Med bestik fra Villeroy & Boch erder garanti for et eksklusivt look, som du kan imponere dine gæster med. Findderfor det bestik, du bedst kan lide og bestil det hjem fra H.W. Larsen i dag.

Køkkenudstyr og service fra kvalitetsbrands

Vi er meget stolte af at kunne præsentere så stort oganerkendt et brand som Villeroy & Boch, men det er blot et af rigtig mange.Vores udvalg af køkkenudstyr og service er nemlig spækket med stærke brands,der helt sikkert vil leve op til dine forventninger til både kvalitet ogdesign. Smut derfor forbi hele vores udvalg af bestik og opdag mærkersom Gense og Laguiole.

Ud over bestik kan du også finde alt i køkkenredskaber,køkkenmaskiner, badeudstyr, gryder og pander. Hvad end du er nybegynder ikøkkenet eller har stor erfaring med madlavning, så er nyt udstyr altidspændende. Og det gælder om at have udstyret på plads, hvis du vil have debedste forudsætninger for at imponere vennerne med dine gastronomiske evner.Madlavningen bliver desuden noget nemmere og sjovere, og netop derfor bør duikke holde dig tilbage, men i stedet kaste dig over de mange muligheder du finderher hos os.

Uanset hvilket bestik du falder for, så kan du glæde dig tilat modtage det i løbet af kun 2-5 hverdage. Du får samtidig fragten med heltned fra 29 kr. med GLS.