Osteknive
Uanset om der skal skæres Brie, Danbo eller Parmesan, har H.W. Larsen den rigtige kniv til opgaven. Læs mere nederst på denne side.
Popularitet
Osteboks m/osteskærer Rosti Sort
LARSEN PRIS
340060
 
DKK 359,00 / stk inkl. moms
DKK 287,20 ekskl. moms
Knivsæt til Ost 3 dele Nórdika
Spar 37%
167200
Før DKK 1.269,00
DKK 799,00 / stk inkl. moms
DKK 639,20 ekskl. moms
Ostekniv, F. Dick Premier Plus, 15 cm, med luftskær
Spar 37%
141115
Før DKK 1.219,00
DKK 769,00 / stk inkl. moms
DKK 615,20 ekskl. moms
Ostekniv, F. Dick, 30 cm, 2 greb, til store oste
105630
 
DKK 1.139,00 / stk inkl. moms
DKK 911,20 ekskl. moms
Ostekniv, 26 cm, F. Dick, med luftskær
105726
 
DKK 719,00 / stk inkl. moms
DKK 575,20 ekskl. moms
Ostekniv, 30 cm, F. Dick, med luftskær
105730
 
DKK 809,00 / stk inkl. moms
DKK 647,20 ekskl. moms
Ostekniv, 10,5 cm, Arcos Latina, med bølgeskær
102500
 
DKK 69,00 / stk inkl. moms
DKK 55,20 ekskl. moms
Ostekniv 15 cm kastanje Polywood
21177196
 
DKK 129,00 / stk inkl. moms
DKK 103,20 ekskl. moms
Ostekniv, 11 cm, Icel Junior, med bølgeskær
241510211
 
DKK 69,00 / stk inkl. moms
DKK 55,20 ekskl. moms
Ostekniv, 12 cm, Icel Technik
271862212
 
DKK 209,00 / stk inkl. moms
DKK 167,20 ekskl. moms
Ostekniv i kobber/rustfrit stål 21 cm The Just Slate Company
28047
 
DKK 429,00 / stk inkl. moms
DKK 343,20 ekskl. moms
Deglon ostetester til udtagning af prøve fra ost
2934011
 
DKK 189,00 / stk inkl. moms
DKK 151,20 ekskl. moms
Roquefortaise/Ostekniv til Roquefort, udskiftelig metaltråd
52084
 
DKK 1.649,00 / stk inkl. moms
DKK 1.319,20 ekskl. moms
Ostekniv, 40 cm, Arcos, 2 håndtag, til store oste
790900
 
DKK 1.049,00 / stk inkl. moms
DKK 839,20 ekskl. moms
Triangle Sense ostekniv 25,5 cm
881811404
 
DKK 399,00 / stk inkl. moms
DKK 319,20 ekskl. moms
Ostekniv, 28,5 cm, Laguiole
LA113
 
DKK 1.379,00 / stk inkl. moms
DKK 1.103,20 ekskl. moms
Ostekniv, F. Dick, 12 cm
105812
 
DKK 469,00 / stk inkl. moms
DKK 375,20 ekskl. moms
Ostekniv, 26 cm, Arcos, 2 håndtag, til store oste
792300
 
DKK 619,00 / stk inkl. moms
DKK 495,20 ekskl. moms
Parmesan kniv
38711
 
DKK 359,00 / stk inkl. moms
DKK 287,20 ekskl. moms
Parmesankniv/Pyntekniv, 12 cm, F. Dick 1905
Spar 21%
194912
Før DKK 699,00
DKK 549,00 / stk inkl. moms
DKK 439,20 ekskl. moms
Ostekniv/Tomatkniv, 13 cm, Icel Douro Gourmet
Outlet
Spar 68%
2210513
Før DKK 389,00
DKK 123,75 / stk inkl. moms
DKK 99,00 ekskl. moms
Ostekniv, 15 cm, F. Dick
105215
 
DKK 199,00 / stk inkl. moms
DKK 159,20 ekskl. moms
Triangle ostekniv til bløde oste
888811704
 
DKK 399,00 / stk inkl. moms
DKK 319,20 ekskl. moms
Ostekniv, 13 cm, Victorinox
608313
 
DKK 339,00 / stk inkl. moms
DKK 271,20 ekskl. moms
Viser 1 til 24 af 24

Ostekniv - for den optimale osteoplevelse

Hvorfor skal man have særlige knive til forskellige oste? Det korte svar er, at det skal du for at bevare ostens oprindelige, præsentable form, hver gang du har skåret et stykke af den. Der er mange forskellige slags osteknive i endnu flere forskellige slags design, men helt grundlæggende er der tre slags knive, enhver osteglad person bør have i skuffen, altså hvis du vil nyde dine oste på den måde, det var tiltænkt fra producentens side.

Kniv med huller eller luftskær

Disse knive er særlig gode til de mere bløde oste, som fx Gorgonzola, Camembert og Brie. Knive med huller i bladet eller luftskær kan dog også skære mange andre, mellemhårde oste som Cheddar, Roquefort og Havarti. Hullerne gør dog kniven mindre stabil i bladet end en kniv med et helt blad, hvorfor den ikke skal bruges til de allerhårdeste oste. Hullerne bevirker, at kniven får mindre kontakt med ostens klistrede overflade og derfor lettere slipper osten. Det gør det nemmere at skære flottere stykker. Nogle knive har desuden en todelt spids, der gør det muligt at servere et stykke ost uden at røre ved det med hænderne.

Kniv med helt blad

Hvis dit hjerte banker mest for de hårdere oste, som fx Parmesan, Vesterhavsost og Primadonna, så vil du elske en stabil ostekniv med fast blad. Bladet er tykt, stærkt og stabilt, så du nemt kan skære stykker af hårde og mellemhårde oste uden risiko for at kniven glider undervejs. Hvis du vil have endnu mere smag ud af din ost, så husk at lade kniven – og osten - gøre jobbet. Mange hårde oste har proteinkrystaller, der sprækker, hvis osten får lov til at sprække, hvor den gør det naturligt. Tving derfor ikke kniven gennem osten, men brug den til at lade osten sprække naturligt, når du fører kniven gennem den.

Ostehøvlen

Hedder din yndlingsost Danbo, Gouda eller Gruyère? Til de mellemhårde oste er det ostehøvlen, der klarer jobbet bedst, og mange har sikkert allerede en eller flere ostehøvle liggende i skuffen. Men hvor godt skærer de? Hvis det er længe siden, du købte en ostehøvl, så giv dig selv den gave at investere i en ny af slagsen. Med en god ostehøvl får du tynde skiver, og den udsætter samtidig osten for en del luft, mens du skærer. Det gælder for ost ligesom for vin, at jo mere osten kommer i kontakt med luften, jo mere smag får du ud af den.

Hvis du hellere vil købe en osteskærer med streng eller skæreblad, så tag et kig på vores brede sortiment her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>