Grøntsagskniv, 16,5 cm, Tojiro Gai
Varenummer: F1350
Før DKK 1.699,00
DKK 1.274,25 / stk
DKK 1.019,40 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Når du skal hakke krydderurter, er en lille grøntsagskniv et godt valg. Grøntsagskniven er også god, når du skal dele, skiveskære eller hakke mindre grøntsager og frugter.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Skarpe knive gør madlavningen til en fornøjelse. Man kan næsten ikke have for mange små, skarpe knive, for de kommer hele tiden til gavn. Knivbladet er skarpt og skærer nemt skønhedspletter af fra frugt og grøntsager.

  P.S. Hvis du vil teste, hvorvidt en kniv uden bølgeskær er ved at miste skarpheden, så prøv at skære i en tomat. Det er ikke muligt at skære en tomat i flotte skiver med en uskarp kniv. Klarer kniven ikke at skære gennem tomatens skal uden problemer, er det tid til en slibning.

  Tojiros Gai-serie består af knive med damascerede blade i 37 lag og kvalitetsskæfter - til en rigtig god pris. På japansk betyder Gai “panser”, hvilket henviser til, at skæfterne er utrolig holdbare. Bladet har højkvalitativt VG10-stål i kernen, omgivet af de 37 lag damascusstål. Dette er holdbare knive, der både er smukke at se på og som ligger godt i hånden.

  Tojiro er til dig, der ikke går på kompromis med noget, uanset om knivbladet har 3 eller 63 lag stål. Stålet er udvalgt nøje til hver serie, og skæfterne er der kræset om. Holken på knivene passer perfekt, og nitter og skæfte er designet og afvejet, så du får knive med perfekt balance.

  Knive, der er så hårde som Tojiros, skal benyttes og bruges med omhu. Hårde emner som ben og tab på gulvet medfører risiko for skader på æggen.

  Værd at vide om din nye kniv

  Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

  Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Tojiro
  Serie Gai
  Type Grøntsagskniv
  Stregkode 5704837037462
  Anvendes til Grøntsager, kød
  Bladlængde mm 165
  Info Tåler ikke opvaskemaskine
 • f1350_data.pdf 884.00 Kb
  f1350_doc.pdf 279.00 Kb
  f1350_1_doc.pdf 164.00 Kb
Købt sammen med
Bestsellers i Alle knive