Barudstyr
Med det rette barudstyr kan du lave drinks præcis efter opskriften, og det får stor betydning for både oplevelsen og smagen. Få en fuldt fungerende bar op at køre, uanset om du er professionel eller en dedikeret hjemmebartender. Læs mere nederst på siden.

Barudstyr - til barer i alle format

At bruge det rigtige barudstyr er selvfølgelig alfa og omega, hvis man står bag en bar og serverer gæster professionelt, men også hvis man går op i at lave drinks efter kunstens alle regler derhjemme. Med det rette barudstyr kan du lave drinks præcis efter opskriften, og det får stor betydning for både oplevelsen og smagen. 

Udstyret gør en kæmpe forskel

Når det kommer til at lave drinks, er udstyret virkelig ikke kun bling bling, selvom det også er lækkert at se på drinks blive blandet med de rigtige redskaber. Drinks og cocktails smager så meget bedre, når de bliver lavet med præcision. Man kan selvfølgelig bilde sig selv ind, at man kan lave gode drinks ved at skænke de forskellige ingredienser op på slump, og måske kan man opnå okay resultater. Det resulterer dog ret ofte i, at ens drinks bliver en anelse for stærke eller svage, eller at en vigtig ingrediens bliver mindre fremtrædende, end den skal være for at give drinken sin signatursmag.

Så er der serveret

I denne sektion har vi samlet vores udvalg af barudstyr med alt fra målebægre og shakere til vinkølere, isspande og diverse andre produkter som tavler og menukort til at skrive opskrifter på.

Her finder du fx hældepropper, der hjælper med at skænke den rigtige mængde alkohol i dine drinks. De mindsker samtidig spild, da det bliver nemmere at hælde op. Vi har også et stort udvalg af skænkepropper, og du kan endda finde nogen, der selvregulerer den mængde, der skal i. Find også målebægere til 2, 3 eller 4 cl, alt efter hvad dit behov er. Til shakede drinks har man ofte brug for en strainer til at sortere frugtkød og småstykker is fra med. Vi har forskellige strainere i rustfrit stål.

Gå på opdagelse på siderne, så har du snart en fuldt fungerende bar kørende, uanset om du er professionel eller hjemmebartender. 

Glas til baren finder du her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>