Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Knive og strygestål


Knive og strygestål, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Knive og strygestål

Find de bedste knive lige her 

Gode knive er uundværligt i det gode køkken. Det gælder altid på restauranter og offentlige spisesteder, men også hjemme hos dig, der elsker madlavningskunsten. I dag findes der et væld af forskellige muligheder for at erhverve sig gode knive, men ikke alle egner sig godt til det hele. Derfor har vi samlet et stort udvalg af knive og strygestål, hvor du er garanteret topkvalitet. 

Vi forhandler alle former for knive til dit køkken. Du finder blandt andet professionelle kokkeknive, østersknive, lommeknive og meget andet. Fælles for alle vores produkter er, at de er nøje udvalgt ud fra kvalitet og brugervenlighed. Det sikrer dig, at du får valgt den helt rette kniv, så du ikke længere skal gå på kompromis i køkkenet. 

Gå på jagt i vores store sortiment og finde dine favoritbrands. Vi tilbyder noget for enhver smag og i enhver prisklasse, så alle kan være med. Vi mener nemlig, at alle har ret til kvalitetsredskaber i køkkenet, så madlavningen kan blive til en oplevelse i sig selv. Hvad end du drømmer om japansk kvalitet i verdensklasse eller de klassiske hverdagsknive, kan du altså finde det hele hos H. W. Larsen. 

Få de bedste køkkenknive hjemme i skuffen

At finde nye knive kan være en større opgave end som så. Der findes et væld af forskellige typer, der hver især egner sig godt til bestemte opgaver. Her på siden kan du finde vores sortiment inden for hver enkelt kategori, så du altid kan finde de bedste køkkenknive til lige netop det, du har brug for godt skæreværktøj til. 

Foruden en god brødkniv, en urtekniv og en kokkekniv, er der også andre knive, der er særdeles gode at have i sit sortiment. Er du glad for at tilberede fisk og skaldyr, bør du gå på jagt efter en laksekniv eller en østerskniv i vores sortiment. Disse egner sig særligt godt til tilberedning af fisk, så du kan tage din madlavning til et nyt niveau. 

Til den store kødentusiast, er der selvfølgelig også en lang række muligheder for at lave det perfekte stykke kød. Vores skæreknive, steakknive og filetknive er uundværlige for dig, der selv skærer til og tilbereder kødet. Du finder det hele her på siden, hvor du nemt kan finde frem til de nye knive, du skal have. 

Vi handler alle de bedste brands inden for knive, og derfor finder du også en række af de bedste køkkenknive på markedet. Vores japanske kokkeknive er det helt rette valg, hvis du drømmer om det bedste af det bedste. Med et unikt skæreblad og lækre detaljer får du her en række knive, der med garanti lever op til alle krav og forventninger. 

Strygestål og alt andet du har brug for

Det er ikke kun knive, der er vigtigt for at få køkkenudstyret i orden. Også tilbehøret, der sørger for at forlænge og bibeholde knivenes høje kvalitet, er vigtige redskaber at have liggende. Her taler vi først og fremmest om et strygestål. Med et strygestål kan du slibe dine knive, så skærebladet forbliver skarpt. Et sløvt skæreblad vil svække knivens præcision og gøre dit arbejde langt mere besværligt. 

Du finder også knivmagneter, knivblokke og rullemapper i vores sortiment. Fælles for disse tre er, at de passer på dine køkkenknive, når du ikke bruger dem. Det er nemlig vigtigt, at dine knive bliver opbevaret på den helt rigtige måde, hvis de skal holde i mange år. På den måde skåner du skærebladet bedst muligt. 

Har du ikke plads til en af ovenstående, har vi heldigvis også et stort udvalg af knivbeskyttere. Med knivbeskyttere til dine knive kan du nemt have den liggende i skuffen helt uden at skulle bekymre dig om slid og misvedligeholdelse. Knivbeskytteren påsættes på knivens skæreblad, hvilket også gør knivene langt mere sikre at opbevare i køkkenet i eksempelvis børnefamilien. 

Køb alt til køkkenet hos H. W. Larsen  

Det skal være nemt at få et veludstyret køkken, hvor du ikke går på kompromis med noget som helst. Derfor finder du alt fra knive og strygestål til gryder, pander og køkkenmaskiner hos H. W. Larsen. Du kan købe det hele her på siden og få det bragt hjem til dig.

Når du handler hos os, tilbyder vi altid prisgaranti på alle vores produkter. Finder du produktet billigere et andet sted, vil vi tilbyde dig produktet til den samme pris. Du har ligeledes hele 365 dages returret, og så sender vi det gratis, når du bestiller for mere end 625 kroner. 

Har du spørgsmål til vores produkter eller til os, kan du altid kontakte os på 33 24 11 22 eller på vores mail. Du finder også mange af vores produkter i vores fysiske butik, der er beliggende i Brøndby. Vi står altid klar til at give en hjælpende hånd med på vejen, så du kan finde de helt rigtige knive ud fra dine behov og præferencer.