Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kokkeknive


Find den helt rigtige kokkekniv

Madlavningskunsten er meget andet end blot at kombinere de rette smage og ingredienser. Det handler i ligeså høj grad om præcision og sans for det æstetiske udtryk – og selvfølgelig det helt rigtige snit. Derfor er dine kokkeknive et mindst ligeså vigtigt redskab som de rette fødevarer. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig at finde alt det, du leder efter. 

Her finder du et stort udvalg af forskellige kokkeknive, der egner sig til alverdens forskellige projekter i køkkenet. Du finder både store og små kokkeknive, så du frit kan vælge dem, du har brug for. Fælles for dem alle er den høje kvalitet i form af skærebladet og et behageligt greb, der ligger godt i hånden. 

Gå på udkig efter de nye kokkeknive til dine projekter. Du kan bruge dem både hjemme og i restauranten, så du aldrig skal gå på kompromis med de skarpe snit længere. Vi tilbyder også alt det nødvendige tilbehør, så dine kokkeknive kan forblive skarpe og bruges i mange år. 

Kokkeknive hitter både ude og hjemme

Vi kommer ikke udenom de japanske kokkeknive, der har vundet mange madelskeres hjerter. Knivene minder ved første øjekast om helt almindelige knive, men de er meget mere end det. Her får du et stykke håndværk, der vil holde i mange år, og som kommer med en hårdere stållegering end almindelige knive. 

Japanske kokkeknive er desuden også utrolig smukke, hvis vi kigger på det fra et æstetisk synspunkt. Ofte kommer skærebladet med forskellige mønstre indgraveret og med et lækkert greb, hvor de bedste materialer er blevet anvendt. 

Det er ikke kun de japanske kokkeknive, der er en investering værd. Generelt kan du skelne mellem knive og rigtige kokkeknive udelukkende på baggrund af kvaliteten. Her finder du både brødknive, køkkenknive og de klassiske kokkeknive til eksempelvis kødudskæringer. 

Find den rette størrelse

Vi forhandler kokkeknive fra et væld af markedets mest populære brands inden for området. Du finder derfor kokkeknive fra blandt andet Global, Tojiro og Victorinox i vores store sortiment. Men det er ikke kun forskellige brands, du kan nyde godt af i de mange muligheder, du har her på siden. 

Du finder ligeledes knive i mange forskellige størrelser. Det gælder både for selve skærebladets længde og bredde samt skaftets længde. Det giver dig muligheden for at finde de kokkeknive, der kan noget helt særligt for dig i køkkenet. Du finder alle længder angivet i oversigten, så du hurtigt kan få det fulde overblik. 

Vores udvalg af kokkeknive spænder bredt, når det kommer til længden. Du finder både knive på 17 centimeter og helt op til 25+ centimeter. På den måde får du frit valg på alle hylder, og du skal blot udvælge dine favoritter. 

Sådan vælger du de rette kokkeknive

Det er en kunst at udvælge de helt rigtige produkter til dit køkken. Vi har forskellige præferencer, og derfor er den gode kniv en smagssag for alle. Men hvordan vælger du den rette kokkekniv?

Først og fremmest skal du kigge på knivens balance. Vælger du billige knive, vil dette ofte være en udfordring, i og med der ikke er skabt den korrekte balance mellem skaft og blad. Heldigvis kan du være helt sikker på, at alle vores kokkeknive lever op til alle kravene. 

Ligeledes kan du overveje netop skærebladets størrelse. Selvom et stort skæreblad kan virke som den bedste løsning, kan det være en fordel at overveje, hvad kniven primært skal anvendes til. Skal du arbejde med grøntsager og fisk, vil vi anbefale dig en lidt mindre kokkekniv. Det gør arbejdet nemmere for dig, idet en mindre kniv kan være nemmere at håndtere. 

Alt det vigtige tilbehør 

Det er ikke kun gode kokkeknive, der er nødvendige i dit køkken. Som vi allerede har nævnt, er det generelt vigtigt med gode redskaber i køkkenet. Og vil du holde dine knive friske og skarpe i mange år, har du brug for blandt andet et strygestål. Med et strygestål kan du nemt slibe dine knive helt skarpe igen, og på den måde skære ordentligt hver eneste gang. 

Et strygestål kan også anvendes til at rette knivens blad op. Ved brug vil knivens knivsæg få små ”tænder”, der kan resultere i, at kniven knækker, hvis den ikke holdes vedlige. Men her vil styrgestålet klare det hele for dig. Vi tilbyder et stort udvalg af strygestål her på siden, så du kan få det hele med det samme. 

Vi hjælper dig i mål

Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med dit køb, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os eller besøge en af vores butikker, der er beliggende i Kødbyen, København V og Brøndby. Kig forbi og se alle vores produkter, hvor du kan finde frem til, hvilke kokkeknive, der er de helt rigtige til dig. Finder du det hele online, sender vi det til dig inden for få hverdage.