Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Knivblokke

Er du på jagt efter en knivblok? Så kan du heldigvis hos hwl.dk finde et flot udvalg af knivblokke i smarte designs. Opbevar dine knive godt og sikkert med en praktisk knivblok. Vi leverer i løbet af få dage, så skynd dig og bestil.

Knivblok – den optimale knivopbevaring

Er du, ligesom mange andre madentusiaster, glad for dinekøkkenknive, er du formentlig ikke interesseret i at forringe dem på grund afdårlig opbevaring. En knivblok er den optimale måde at opbevare de knivskarpestålinstrumenter på – gemt væk fra nysgerrige børnehænder og samtidigt lettilgængelige ved skærebrættet, eller hvor du nu foretrækker at have dine knivestående.Hos H.W. Larsen fører vi et bredt udvalg af knivblokke –blandt andet fra Endeavour,Dickog Victorinox.Står du over for at skulle investere i en knivblok, kan dumed fordel overveje, hvilket materiale du foretrækker:  

Plast:
En knivblok i plast har flere fordele. Først og fremmest vil typisk ikke vejeså meget som en tilsvarende i eksempelvis træ, og derfor er den lettere atmanøvrere rundt med i køkkenet. Når det kommer til rengøringen, vil en knivbloki plast ligeledes være lettere at håndtere. Ofte kan den gå i opvaskemaskinen,alternativt er den nem og hurtig at vaske og tørre.    

Træ:
Enknivblok i træ vil ofte ta’ sig bedre ud end en plastmodel. Desuden vil denpatinere på smukkeste vis, hvilket man ikke kan sige om plastik som materiale.Derudover er træ et godt hygiejnisk materiale, og forsøgpå Teknologisk Institut har vist, at træ giver bakterier dårligerelevebetingelser end eksempelvis plastik gør – i hvert fald så længe, at træeter tørt og rent. Til gengæld kan en knivblok af træ ikke tåle en tur iopvaskemaskinen, og man skal være meget omhyggelig med, at knivblokken i træ erhelt tør, inden man beriger den med sine knive.

Hvilke knive har du brug for i din knivblok?

Der er intet som en potent knivpark! Sådan lyder det framange (især mandlige) fritidskokke, der bare ikke kan få nok Damaskus-ståli køkkenet. Og selvom vi er enige i, at køkkenknive er redskaber, man nemt kan forelskesig i, er vi gerne de første til at sige, at du nemt kan klare dig med etbeskedent antal køkkenknive – 3 er i virkeligheden alt, du typisk behøver: Enurtekniv, en kokkekniv og en universalkniv (brødkniv).

Urtekniven
bruges primært til grøntsager og frugt. Denne type kniv er ideel til atskrælle, pille, snitte og hakke med.      

Kokkekniven
er den ultimative all-rounder ogtypisk den, du bruger allermest i køkkenet. Velegnet til både små, mellemstoreog store hakke- og skæreopgaver, og kan både bruges i forbindelse medbehandling af kød, grøntsager og frugt.