Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Knivmagnet

Mangler du en flot og praktisk måde at opbevare dine knive på, så overvej at købe en knivmagnet til væggen. Her bliver de flot udstillet og er nemme for dig at få fat på under madlavningen. Se udvalget her på siden.

Knivmagnet – suveræn knivopbevaring

Har du først fået smag for knivmagneter og det, de kan, erder ikke rigtig noget godt alternativ til din knivopbevaring. En kniv magnetgør nemlig to ting på én gang: Udstiller dine yndlingsknivepå smukkeste vis samt sikrer, at dine knive altid er lige ved hånden – uden atde mindste størrelser har mulighed for at få fingrene i de skarpekøkkenredskaber.Når det så er sagt, er en knivmagnet ikke bare enknivmagnet. De kommer i et væld af afskygninger og størrelser, og derfor vil viher forsøge at liste de vigtigste overvejelser til dig, der er på udkig efteren knivmagnet til køkkenet.

Stål eller træ?

Noget af det første, du med fordel kan forholde dig til, ervalget af materiale. Hos H.W. Larsen forhandler vi knivmagneter i både stål ogtræ, og hver især har de deres styrker.
Stål er måske et af de mest funktionelle materialer, man kan have i sit køkken.Det tåler det meste, og så er det nemt at rengøre. I knivmagnet i stål vilderfor også sjældent skuffe – uanset om vi taler slidstyrke, rengøring ellerbrugervenlighed. Stål er desuden det oplagte valg, hvis du går efter etindustrielt look i dit køkken.   Træ er et ”varmt” materiale, der tilføjer en skvis natur tilindretningen. Så satser du på naturfarver og organiske former og udtryk, kunneen knivmagnet i træ være det oplagte bud. Med træ skal man som udgangspunktvære lidt mere varsom, når det kommer til rengøringen, så sørg altid for attørre dit træ-interiør med et viskestykke, når du har vasket det. På den mådeundgår du, at træet bliver dårligt, og samtidig minimerer du risikoen for etoptimalt bakteriemiljø.    

Hvor lang skal knivmagneten være?

Når du skal vurdere længden af din kommende knivmagnet, børdu ta’ et kig på din knivsamling først. Det er nemlig antallet af knive, derbestemmer, hvor meget plads du bør sætte af til din knivmagnet. Hér er enguide:          

4 knive: 40 cm       

6 knive: 60 cm         

8 knive: 80 cm

Om det så er samtlige knive i samlingen, der skal op athænge, er naturligvis helt op til dig.

6 forskellige steder, du kan hænge din knivmagnet

En knivmagnet kan placeres mange forskellige steder ikøkkenet. Hér er seks af de bedste:        

Overvasken:
Hænger du magneten over vasken, er dine knive godt gemt væk fra nysgerrigebørnefingre samtidig med, at dine knive er dejligt tæt på deres plads, når deer blevet vasket og tørret.       

På væggenbag komfuret/kogepladen:
Væggen bag komfuret/kogepladen bliver sjældentbrugt til noget rigtigt fornuftigt, så hvorfor ikke hænge dine knive her? Påden måde vil de formentlig også komme tæt på din arbejdsstation, hvor der skalhakkes, skæres og pilles.         

Væghængtumiddelbart ved siden af komfuret/kogepladen:
Placerer du dine knive på enevt. væg ved siden af din kogeplade, vil du formentlig altid ha’ dem tæt på dinarbejdsstation.        

På bundenaf dine overskabe:
Mangler du vægplads, eller bryder du dig bare ikke om atse på dine knive, kan du med fordel placere knivmagneten på bunden af dineoverskabe. På den måde er de gemt væk og let tilgængelige på én og samme tid.          

På bagvæggenmellem bordpla