Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Knivaftrækkere/Knivslibere

Få dine knive til holde længe ved at investere i en knivaftrækker. Se hvordan du bruger den nederst på denne side.

Slib dine knive - for sikkerheds skyld

Er du vant til at stå i køkkenet, så ved du også alt om, hvor meget det betyder med skarpe og velslebne knive. Det er langt fra en fornøjelse at arbejde med en sløv kniv, hvor du nærmest skal bruge alle dine kræfter for at skære en tomat over. Sløve knive kan desuden føre til uheld. Når du skal lægge store kræfter i at skære, er der en risiko for, at kniven glider fra dig, og pludselig har du skåret dig en dyb flænge i fingeren eller det, der er værre. Så selv om det kan lyde ulogisk, så er en skarp kniv faktisk vigtig for din egen sikkerhed.

Maden smager desuden bedre, når du arbejder med skarpe knive, fordi saft og kraft bevares og ikke mases ud på skærebrættet. Derudover er madlavningen bare noget sjovere og noget nemmere med skarpe knive. Følelsen af en kniv der bare glider igennem grøntsagerne, helt uden at du behøver anstrenge dig, er simpelthen fantastisk. Det gør madlavningen til en sand nydelse.

Brug knivaftrækkeren mellem de regulære slibninger

Ofte bruger man mange penge på at købe gode knive, og for at få knivene til holde længe kan en knivaftrækker være en fornuftig investering. Betragt knivaftrækkeren som en pendant til et strygestål og i nogle tilfælde som en indretning, der kan lave en lille ’mellemslibning’ mellem de regulære slibninger. En Vulkanus er et godt eksempel på en sådan ’mellemsliber’.

Vær opmærksom på, at hårdtstålsknive som Tojiro og SENJEN kun yderst varsomt kan skærpes på en knivaftrækker – tag endelig fat i os, hvis du er det mindste i tvivl – vi hjælper meget gerne med at finde den bedste løsning til netop dine knive!

Husk at du også kan du få slebet dine knive professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København.
Se mere om slibning her >>

Se hvordan, du bruger du en knivaftrækker:

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>