Hvem er H.W.Larsen

H.W.Larsen A/S er den fjerdestørste storkøkkenleverandør til private og erhverv i Danmark og repræsenterer en branche i form af Gourmet, Madlavning og Professionelt køkkengrej til gastronomi.

H.W.Larsens historie

En start-up i 1934 Virksomheden er en ældre familievirksomhed, som blev etableret d. 16 april 1934 af Henry Werner Larsen og hans kone Kristine. Dengang bestod virksomheden udelukkende af et sliberi og lille knivbutik på knap 25 kvm. Det var en langsom opstart, men det lykkedes Henry og Kristine at holde liv i den lille butik ved at være kreative og sparsomme. Der var altid en enkelt eller to knive som kunne købes i butikken, og for at få det til at syne af mere havde man fyldt tomme kasser ud på hylderne.

 

Fra besættelses- til efterkrigstiden

Besættelsestiden var ikke sjov for nogen, men med lidt opfindsomhed, klarede H.W.Larsen sig slet ikke så skidt endda. Slagterierne i Kødbyen var ramt af hårde tider, og der blev i langt højere grad søgt at reparere det gamle grej frem for at købe nyt, og H.W.Larsen fik en del af disse reparationsjobs. Efter krigen i 1946 blev butikken udvidet, og snart derefter kom de første ansatte til butikken. Efter kort tid begyndte den lille butik på 25 kvm at opleve pladsmangel, og i 1961 var det tid til at flytte til større lokaler i Slagterboderne 21. Og her har butikken blomstret lige siden.

 

89 år af køkkenkærlighed

I mere end 89 år har H.W.Larsen leveret køkkenredskaber til hoteller, restauranter, slagtere, kokke, fiskehandlere og alle med hang til god mad. Efter Henry W. Larsen overtog hans sønner Regner- og Steen Larsen, og i år 2000 overtog den nuværende administrerende direktør Bo Larsen.

 

Vi fører både andres og egne produkter

H.W.Larsen er leverandør af en stor del førende brands, som producerer varer til køkkenindustrien, men vi startede for nogle år siden også vores egne brands; SENJEN, som udelukkende er kvalitetsknive, samt LarsensBedste, som er køkkengrej med alt lige fra gryder og pander til porcelæn. Vi har et varesortiment som strækker sig over 23.000 varenumre og tilbyder varer, som udfordrer på både kvalitet og pris.

Vi sliber stadig knive for professionelle og private i vores værksted i Kødbyen, København. Læs mere om slibning her >>