Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

Bliv inspireret i vores gastronomiske univers

INSPIRATION

Gå på opdagelse i H.W.Larsens indholdsunivers. Hos H.W.Larsen finder du viden, erfaring og markedets bedste køkkenudstyr.


Italiensk hvedebrød

Et fantastisk brød i sig selv - Tag en lille bid af Italien.

Læs mere...

Bornholmsk fuldkornsbrød

Nørded brød inspireret af Bornholm

Læs mere...

Hjemmelavet Hindbærsorbet

Frisk, hjemmelavet og smagfuld hindbærsorbet

Læs mere...

Havrebrød

Havrebrød har en mild smag og skøn krumme - Pas på! kun for bagenørder

Læs mere...

Lær at lave surdej

God surdej betyder mere smag, saft og holdbarhed

Læs mere...

Aromatisk brød

Bag brødet der i 2019 kvalificerede os til VM - Det er nørdet

Læs mere...

Sandwichbolle m. 50% fuldkorn og friske urter

Sandwichbolle m. 50% fuldkorn og friske urter - Opskriften giver til 15 færdige stykker.

Læs mere...

Foccaciabrød m. urteolie, tomat og oliven

Prøv kræfter med opskriften fra Det Danske Bagerlandhold. Brødet er bagt i pande - Opskriften giver til 3 foccaciabrød

Læs mere...

Sous vide & grill

Sous vide og grill i kombination er efter vores mening blandt de bedste kulinariske koncepter der er opstået siden ildens opfindelse

Læs mere...

Varimixer TEDDY

TEDDY er en stærk, professionel 5 liter røremaskine til de små, daglige opgaver i bageriet, køkkenet og på laboratoriet

Læs mere...

Hvorfor købe en stavblender?

Ønsker du et værktøj, der kan udføre 90 % af hvad en traditionel blender, blot med mindre slid og slæb, så er dette pladsbesparende stykke køkkenudstyr præcis det du leder efter

Læs mere...

Endeavour: dansk design til private og professionelle

Hos H.W. Larsen bestræber vi os på at tilbyde vores venner det allerbedste køkkenudstyr og i denne kategori finder du danske Endeavour.

Læs mere...

Indbydende A-skilte...også i blæst og regn

Skilte, SecureIT, stormsikre, Vandfaste markører, kridt, a-skilt

Læs mere...

Ryusen Hamomo - 700 års knivhistorie

Vi byder velkommen til vores nyeste mærke Ryusen Hamono. Med udspring i Echizen, som vel nok er en af Japans vigtigste byer for knivmageri, er det en udsøgt fornøjelse at kunne tilbyde dig knive med så lang og så stolt en tradition.

Læs mere...

Rustikt surdejsbrød

Smukt og rustikt surdejsbrød - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Læs mere...

Brug røgpistol som en chef

Giv din mad en omgang røg med en røgpistol så får din mad helt nye smagsdimensioner. Lær her at bruge røg i din madlavning – både som smag og som effekt.

Læs mere...

Halloween - Årets (u)hyggeligste dag

Hos H.W. Larsen fejrer vi halloween, som vi fejrer alle andre traditioner: med godt køkkengrej - fordi godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser.

Læs mere...

Sådan laver du en hurtig æblekage

Så er det efterår og det betyder masser af æbler - her er en opskrift på en lækker æblekage som du kan lave på under 40 min.

Læs mere...

Honninghjerter - Opskrift fra Bagerlandsholdet

Her finder du bagerlandsholdet egen opskrift på de lækreste honninghjerter, rigtig god jul! Kom igang med det samme - det tager op til en måned at bage dem!

Læs mere...

Pumpkin cheesecake

Men en krydret grahamkiksebund og et fyldigt og cremet fyld, er denne cheesecake en sikker vinder og et godt bud på den perfekte Halloween-dessert. 

Læs mere...

Tærter med havtorn, pecan & lakrids - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Skræmmende lækre tærter med havtorn, pecan & lakrids, som får tænderne til at løbe i vand. Opskriftens ophavsmand er ingen ringere end Det Danske Bagerlandshold.

Læs mere...

Matfer Bourgeat er verdensmestre i kvalitet!

Vi sætter fokus på vores ven og leverandør gennem 50 år: Matfer-Bourgeat, og dykker ned i virksomheden bag nogle af vores bedst sælgende gryder og pander.

Læs mere...

Hindbærtærte med lys chokolade & hasselnød

Elegante kreationer i chokolade, nødder og mørdej. Denne helt fantastiske opskrift leverer både på smag og æstetik og er en velkommen tilføjelse til kassen og eller det overdådige dessertbord.

Læs mere...

Kirsebær- & chokoladetærte

Prøv disse fantastiske kager fra Det Danske Bagerlandshold der har en kraftig smag af chokolade og en god balance mellem det syrlige og søde.

Læs mere...

Flødeboller med Pecan praline

Alle fortjener at smage disse flødeboller fra Det Danske Bagerlandshold, der kombinerer den bløde vaniljeskum og pecan praline med den sprøde pecan nøddeknas bund – Med denne opskrift er en flødebolle ikke længere bare en flødebolle.

Læs mere...

Cannelé - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Det Danske Bagerlandshold har leveret endnu en fantastisk opskrift! Denne gang på den franske klassiske kage med vanilje og rom, som er et must på dessertbordet.

Læs mere...

Vaniljekranse med karamelfyld

Se Det Danske Bagerlandsholds opskrift på Vaniljekranse med lækkert karamelfyld. Skyd julehyggen igang hurtigt, nemt, simpelt og lækkert!

Læs mere...

Lækker hjemmelavet frisk pasta

Verdens bedste pasta, er hjemmelavet pasta...Basta! Få en nem opskrift på en lækker pasta her.

Læs mere...

H.W.Larsen Bling

Helt sublime tilbud, som med garanti vil falde i god smag hos din helt egen feinschmecker, for der er skruet helt op for ”bling”-effekten

Læs mere...

Årets kransekage er hjemmelavet

Vi tæller ned på årets sidste dage og nytårsforberedelserne er så småt, hvis ikke for alvor i gang. Har du styr på aftenens menu? Hvad med årets kransekage?

Læs mere...

Nytårskransekage m. chokolade og orangesmag

Champagne og kransekage, er for mange fast inventar på slaget 12, når det nye år bliver budt velkommen. Prøv Det Danske Bagerlandsholds nytolkning af en skandinavisk klassiker med orange og chokoladesmag.

Læs mere...

"Sustaina Pouch" | Bæredygtig vakuumpose uden plastik

Disse poser kan modstå temperaturer op til 85C i op til 12 timer, og er derfor helt ideelle til din sous Vide tilberedning. (Min. Temperaturer er -25C og max. Temperaturer er 90C).

Læs mere...

Cacio e Pepe - Klassisk italiensk pasta

Gør januar lidt sjovere med Cacio e Pepe

Læs mere...

Victoria - Dronningen af støbejern

Produkter i støbejern fra Victoria, der kan bruges på alle varmekilder – fra grill til induktion - og tåler også ovnen

Læs mere...

Panna Cotta - Dessert m. passionsfrugt & mango

Her kommer Bagerlandsholdets helt fantastiske nytårsdessert, der er festlig, flot og smager fantastisk. Se hvordan du selv laver den her...

Læs mere...

Perimeter - Premium porcelæn og stilsikker elegance

Perimeter, premium porcelænsstel fra Villeroy Boch med stilren designæstetik og elegance

Læs mere...

Pearl - En skøn glaseret porcelæns-kollektion

Mød Pearl fra Kütahya | En skøn glaseret porcelænskollektion. Kollektionen er ikke bare smuk, men også utrolig holdbar, for glasuren er brændt ved 1.300 grader og denne forarbejdning gør den hård og modstandsdygtig.

Læs mere...

Villeroy & Boch | La Divina vinglas

Disse tidløse vinglas, skaber de perfekte rammer om vinen og optimerer hele din drikke-oplevelse

Læs mere...

Yoghurt- & jordbærkage

Kage med lækker yoghurt creme og jordbær gelatine!

Læs mere...

Kløverblomst

Kløverblomt - Skøn kage med jordbærkompot, citronkiks, pâte sablée og en herlig ganache på hvid chokolade og jernurt

Læs mere...

Champagne & Roser

Denne kage smager af champagne og roser og består af en fransk smørsmåkage, en mandelbund, flere forskellige cremer og geleer og selvfølgelig en smuk pink glasur.

Læs mere...

CookingMe

Maskinen der kan hjælpe dig med at lave lækker og sund mad

Læs mere...

Guinness brød - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Guinness brød - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Læs mere...

Hvad er sous vide

Sous vide - Populær tilberedningsmetode som mange professionelle sværger til når resultatet skal være perfekt

Læs mere...

Hvide asparges med sommertrøffel og Sauce Hollandaise

Denne forret er en hyldest til de dejlige, lækre hvide asparges, der suppleres med Sauce Hollandaise, ristede hasselnødder og frisk sommertrøffel.

Læs mere...

Sådan bruger du en vakuumpakker

Vi har lavet en video hvor du kan se hvordan du bruger en vakuumpakker, som en professionel kok.

Læs mere...

Kamado - En keramisk grill der bare kan det hele!

Kamadogrillen er enormt alsidig. Udført i asiatisk inspireret stil, med tykke keramiske vægge, der giver en stabil varme over lang tid.

Læs mere...

Hvidløgsbrød på grill - Det Danske Bagerlandshold gør det igen igen!

Grill-sæsonen er ved at blive skudt i gang, og når man først får fyret op i kullene, kan man lige så godt gå all out! Med denne opskrift fra Det Danske Bagerlandshold på lækre hvidløgsbrød, er der både til madpakken, forretten og tilbehør til hovedretten.

Læs mere...

SCANPAN CTX 🍳

”Ceramic Titanium Extreme” – En teknologisk landvinding udført i keramisk titanium

Læs mere...

Skarpt udstyr giver den bedste mad!

Hos H.W. Larsen sætter vi det gode håndværk i højsædet. Det skinner igennem på vores sliberi, hvor vi sliber hundredvis af knive hver eneste dag.

Læs mere...

Vådslibning hos H.W.Larsen

Vådslibning gør dine smalle hårdstålsknive helt ustyrligt skarpe - og nu kan du få vådslibet hos markedets bedste! Vi glæder os til at se dig i sliberiet.

Læs mere...

Påskeæg med pistacie - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Det Danske Bagerlandshold har udviklet og godkendt denne fantastiske omend simple opskrift på påskeæg, og den kan raffineres efter smag og behag.

Læs mere...

Larsen Nice – når du vil være god ved livet!

Korrekt projektering, skarpe knive og udstyr der holder? Der tales meget om bæredygtighed og at undgå spild, og derfor introducerer vi nu ”Larsen Nice”.

Læs mere...

Mere smag & Mindre madspild

Der findes flere måder at konservere mad på blandt andet syltning og rygning. Af køkkenmaskiner kan en vakuumpakker og en dehydrator være behjælpelige.

Læs mere...

Kom tættere på SENJEN

Knive har altid været tæt på vores hjerter, men især tæt på os er vores eget mærke; SENJEN

Læs mere...

Fastelavnsboller - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Til fastelavn hører sig fastelavnsbollen og i den anledning har Det Danske Bagerlandshold delt deres opskrift med os og vi deler den nu med dig.

Læs mere...

Senjen Bunka - Det nyeste medlem af Senjen familien

Senjen Bunka er en alsidig knivserie, der kan klare mange opgaver. Især snitning af grøntsager mestrer den japansk inspirerede kniv. Læs mere om serien her.

Læs mere...

Kobber - det hotteste tungmetal i mere end en forstand

Gryder og pander af det bløde og røde metal - kobber - er ikke kun æstetiske skønheder i køkkenet, men er også ekstremt gode til at fordele varmen.

Læs mere...

Velkommen til H.W.Larsens store pandetest

H.W.Larsen er taget til Greve produktionsskole hvor køkkenleder Lars Dybdal-Nielsen har hjulpet os med en omfattende pandetest af vores bedste pander.

Læs mere...

Ceado - Blendere dedikeret til de professionelle

Prøv de sublime blendere fra italienske Ceado, som er et herligt symfoni af design, opfindsomhed og kvalitetskonstruktion.

Læs mere...

Frozen Strawberry Daiquiri

Dyrk dine sommer-vibes med en kølig jordbær-cocktail

Læs mere...

Prøv en forfriskende Mojito cocktail

Denne dejlige og forfriskende cocktail, har sit ophav i fra Cuba og indbyder til til fest farver med en smag af syrlig lime, balanceret med sød rørsukker og frisk bitterhed fra mynteblade

Læs mere...

Sådan laver du en Dark and Stormy cocktail

En Dark and Stormy er en highball cocktail, som indeholder mørk rom (dark-delen) and ginger beer (stormy-delen). Den serveres med is og er pyntet med skive lime. Ofte tilsættes Angostura bitteren fra chile og friskpresset limejuice. Cocktailen minder meget om en Moscow mule, hvor vodkaen er udskiftet med mørk rum.

Læs mere...

Sådan laver du en Cosmopolitan cocktail

Cosmopolitan er nok bedst kendt fra serien "Sex and the city". Hvor Cocktailen har sin oprindelse fra er omdiskuteret, men kan være i tvivl om at denne lækre cockail passer til en hver festlig lejlighed. Vores version er mere frisk end sød og har lige dele af vodka og appelsinlikør.

Læs mere...

Summer vibes - Grillaftener med kølige cocktails

Bliv klar til sommerens grillfester - byd velkommen ti varme og milde sommeraftener i hyggeligt lag

Læs mere...

Vaniljeis med hvid chokolade

Denne opskrift giver nok til 4 isglade mennesker, og tager ca. 10 minutters forberedelse og små 40 minutter at lave på en Nemox Gelatissimo ismaskine.

Læs mere...

Helt sublime steakknive fra SENJEN

”Knivskarpe som én i fanden” - Med en kerne af VG10 og 67 lag damasceret stål

Læs mere...

Chili-laks på cederplanke!

Opskift på herlig laks grillet på cederplanke.

Læs mere...

Sundhed med greenies & smoothies!

Er du også en af dem der har svoret at spise bare lidt sundere i det nye år? - Bare rolig det er et nytårsfortsæt vi godt kan hjælpe dig med! Med en lækker hjemmelavet greenies eller smoothie får du masser grønt der giver dig ekstra energi på de mørke vinterdage.

Læs mere...

Smørrebrøds-restauranternes hemmelige våben

Den er uundværlig når vi skal lave perfekte og ensartede stykker smørebrød

Læs mere...

Stratanium - kompromisløs non stick belægning

Det resulterer i kogegrej i verdensklasse. Med non-stick belægninger som er anerkendt og foretrukket af selv de mest kompromisløse kokke og entusiaster.

Læs mere...

Master Takeshi Saji - Mestersmeden fra Takefu City

Harmoniske balancerede knive som låner fra den traditionelle japanske knivæstetik og med skæreegenskaber som matcher samtiden.

Læs mere...

Klub Larsen - Danmarks skarpeste medlemsklub

Det er gratis! Få rabatter, vip-adgang og eksklusive konkurrencer og særtilbud

Læs mere...

Doping til Tour'en | Tank op på sukker!

Hjemmelavet is og lækre belgiske vafler

Læs mere...

Bliv klar til skolestart

Gå ikke ned på udstyret - Kom stærkt fra land med lækkert professionelt grej fra H.W.Larsen

Læs mere...

SENJEN 24/7 - Lette, behændige og dejligt skarpe

Disse smukke knive er ultra-lette, ligger godt i hånden, skarpe og er supernemme at vedligeholde

Læs mere...

SØDE KARTOFLER & KOKOSMÆLK

SØDE KARTOFLER & KOKOSMÆLK

Læs mere...

Trykkoger - Bedre mad på en 1/4 del af tiden

En trykkoger er en genial køkkenmaskine, der hæver kogetemperaturen i gryden til 125 grader og dermed nedbringer tilberedningstiden til 1/4.

Læs mere...

Mad med trykkoger - Sådan laver du pulled pork på en time

En trykkoger er en genial køkkenmaskine, der hæver kogetemperaturen i gryden til 125 grader og dermed nedbringer tilberedningstiden til ca. ¼ af tiden.

Læs mere...

Kokkemode er sommermode

Vi har et stort udvalg af forklæder til køkkener, restauranter, caféer og den entusiastiske hjemmekok, der selvfølgelig også skal have den rette uniform

Læs mere...

Knivkatalog med kæmpe K

Vi håber, at du vil nyde de mange flotte billeder, de skarpe tekster, de frække vinkler og de mange informationer og vores nørderier, som sætter fokus på begreber som damascering, holke, brøster, micarta, hårdhed, ståltypernes mange sjove betegnelser

Læs mere...

Festival Food 2019

Bæredygtighed og økologi er især nøgleord på de danske festivaler. De seneste år har festivaler som Roskilde og NorthSide fulgt tidens trends. Læs mere her.

Læs mere...

Broaden & Build - Bygget og brygget på en god historie!

Broaden & Build er indrettet i en af de gamle haller på Refshaleøen og restauranten er ikke ”bare” restaurant. Er du vild med øl eller bare mad? Se med her.

Læs mere...

85-års fødselsdag – Hurra for H.W. Larsen

Siden 1934 har H.W.L leveret skarpe knive og skarpt udstyr til madentusiater på flere niveauer. Fordi godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser.

Læs mere...

Bocuse d'Or 2019 - Sådan gik det

Bocuse d´Or er verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, hvor 24 mesterkokke i to intense dage dyster om at blive kåret som verdens bedste.

Læs mere...

Gode, skarpe knive - Velkommen til Larsen's jul

Vi præsenterer her 4 producenter der laver fantastiske knive, der fortjener en plads under juletræet. Og så selvfølgelig vores eget hjertebarn, Senjen.

Læs mere...

World Chocolate Masters 2018 - Sådan gik det

World Chocolate Masters i Paris er chokoladens uofficielle VM, hvor 20 deltagere fra hele verden dyster om titlen som verdens bedste chocolatier.

Læs mere...

Støbejern - Fem fordele og fokus på franske Staub

Støbejern er det ideelle valg når det handler om gryderetter, fond, simremad, brød og stegning . Du kan endda også bruge det til at holde mad koldt.

Læs mere...

Røremaskinen - Det bedste pro-grej: Del 1

Røremaskinen har i mange år været blandt favoritterne i køkkenet og er et ganske uundværligt stykke køkkenudstyr når der blandt andet skal bages.

Læs mere...

Manconi og pålægsmakinerne: Kolossal og Smarty

Manconi laver verdensklasse pålægsmaskiner. Få de perfekte skiver pålæg med en Kollosal eller Smarty, hvad enten det skal være tykke eller tynde skiver.  

Læs mere...

Bamix stavblender: Når kun det bedste er godt nok

Den er blandt andet blevet kaldt ”verdens bedste blender” og ”blenderen som kan alt”. Og det med god grund. Bamix er schweizisk kvalitet i verdensklasse.

Læs mere...

Bocuse d'Or - Smag for Mad og informationer om finalen

Kenneth Toft-Hansen vandt en flot tredjeplads ved de europæiske Bocuse d'Or mesterskaber i Torino i juni 2018. Og til februar skal han til Lyon for at konkurrere med de bedste kokke fra verden. Forberedelserne er så småt ved at blive skudt i gang, men Kenneth har ikke ligget på den lade side de sidste par måneder.

Læs mere...

Kenneth Toft-Hansen: Europas tredjebedste kok

Igen hæder til Danmark ved kokkekonkurrencen Bocuse d’Or. De europæiske mesterskaber Bocuse d’Or 2018 blev afsluttet i Torino for et par måneder siden, og den danske kok Kenneth Toft-Hansen fik bronze og er dermed den tredjebedste kok i Europa. Men det betyder ikke at der kan hviles på laurbærene.

Læs mere...

Opskrift: Kirsebærtærte (CLAUFOUTIS)

Selvom hvis sæsonen for kirsebær er ved at være gået på held, så går denne skønne opskrift fra Det Danske Bagerlandshold aldrig af sæson! Glæd din familie eller gæster med denne skønne kirsebærtærte, der kan laves både med friske og syltede kirsebær

Læs mere...

Cafe Dalle Valle Axel Towers - et køkken uden hjørner

Det har været guf for vores køkkeneksperter og projektleder at designe køkkenet til de runde lokaler i Dalle Valle Axel Towers - sjovt, men udfordrende!

Læs mere...

Matfer-Bourgeat: den franske bageartikel connoisseur

Matfer-Bourgeat har et enormt sortiment af køkkenudstyr, tænger og bageartikler. Læs mere her og find inspiration til dit næste stykke bageudstyr.

Læs mere...

Matfer-Bourgeat gryder og pander

Vi sætter fokus på vores ven og leverandør gennem 50 år: Matfer-Bourgeat, og dykker ned i virksomheden bag nogle af vores bedst sælgende gryder og pander.

Læs mere...

Riv dig til perfektion med Microplane - verdens bedste rivejern!

Microplane er verdens førende mærke for usædvanligt skarpe kulinariske værktøjer. Læs mere om Microplanes serier Classic, Professionel og Gourmet.

Læs mere...

Kamado - Keramisk grill der kan det hele. Ny Pizza Edition!

Kamado-grillen er en enormt alsidig grill i asiatisk inspireret stil med tykke keramiske vægge, der sikrer stabil varme over lang tid.

Læs mere...

Atelier Relaxium- Fremtiden i farver

Hos Atelier Relaxium er det ikke kun maden, der er inspirerende og smagsfuld; omgivelserne i denne lufthavnsperle spænder nemlig fra gul til blå, og fra rød til grøn - hele vejen igennem farvespektret. Det farverige koncept, kombineret med fine dining giver et helt unikt udtryk, som giver gæsterne i Københavns Lufthavn en oplevelse - endda inden de sætter fod på flyet.

Læs mere...

Tojiro knive: køkkenets samuraisværd! Fokus på Basis serien.

Tojiro er japanske knive af usædvanlig høj kvalitet og skarphed. De har mellem 1 og 63 lag stål, som vi giver 1 helt års skarphedsgaranti på.

Læs mere...

Kærnemælks Panna Cotta - opskrift fra Det Danske Bagerlandshold

De har gjort det igen igen - denne gang er desserten i sommerens tegn, hvor der kan bruges friske jordbær. Mmmh, det bliver ikke bedre!

Læs mere...

Kalu A/S - vores venner fra Kødbyen med de bedste råvarer

Et par hundrede meter fra H.W.Larsens butik i Kødbyen, ligger Kalu. De er uundværlige når man selv har de fede knive, men mangler de lækre råvarer at skære i.

Læs mere...

Opskrift på Croissanter - Bagerlandsholdet til Nordic Cup

Det er tid til Nordic Cup, og H.W.Larsen følger Det Danske Bagerlandshold. Vi bringer eksklusivt opskrifter, der bruges undervejs - her får du Croissanter.

Læs mere...

Opskrift på Choco Rubus - Bagerlandsholdet til Nordic Cup

Det er tid til Nordic Cup, og H.W.Larsen følger Det Danske Bagerlandshold. Vi bringer eksklusivt de opskrifter, der bruges undervejs - her er Choco Rubus

Læs mere...

Opskrift på Orange Rope - Bagerlandsholdet til Nordic Cup

Det er Nordic Cup-tid, og hos H.W.Larsen følger vi Det Danske Bagerlandshold. Vi bringer eksklusivt opskrifter, de bruger undervejs - her et Orange Rope.

Læs mere...

Opskrift på Surdejsbrød - Bagerlandsholdet til Nordic Cup

Det er tid til Nordic Cup, og H.W.Larsen følger Det Danske Bagerlandshold. Vi bringer eksklusivt de opskrifter, holdet bruger - og her er deres Surdejsbrød!

Læs mere...

Opskrift på Baguettes - Bagerlandsholdet til Nordic Cup

Det er blevet tid til Nordic Cup - og her hos H.W.Larsen bringer vi eksklusivt de opskrifter, holdet bruger undervejs - her er Verdens Bedste Baguettes!

Læs mere...

F. Dick Premier Plus: Muligvis verdens bedste allround knive!

Premier Plus serien fra F. Dick er resultatet af mange års raffinering og højteknologisk udvikling, og er blandt verdens bedste allround knive.

Læs mere...

3 kugler med det hele, tak! - Ingen sommer uden hjemmelavet is.

Hjemmelavet is er noget, der som intet andet kan samle både store og små. Med en ismaskine er det muligt at dække selv det største behov. 

Læs mere...

Fuldkornsbrød opskrift - fra Det Danske Bagerlandshold

Dette fuldkornsbrød fra Det Danske Bagerlandshold har masser af næring og vitaminer, så det kan spises med god samvittighed!

Læs mere...

Kenneths grej - TOP 10

Det er vigtigt at udstyret er i orden, uanset om der skal konkurreres på eliteplan eller kokkereres derhjemme. Se Kenneths top 10 når han er i køkkenet.

Læs mere...

Bocuse d'Or - de sidste forberedelser med det bedste team

Vi har fået et smugkig ind i træningslejren hos Danmarks superkandidat, Kenneth Toft-Hansen, og hans team i denne sidste hektiske fase. Stemningen i køkkenet er god, mens der hakkes, snittes og diskuteres anretninger ned i mindste pincetdetalje…

Læs mere...

Nyt fra Bocuse d'Or træningskøkkenet

Slutspurten inden Bocuse dÓr Europe 2018 er sat ind, og det danske hold knokler for at nå de sidste detaljer! Nye regler, ny ingrediens, der sker meget!

Læs mere...

Bocuse d'Or - alt du behøver at vide om den prestigefulde konkurrence

Bocuse d'Or er det uofficielle verdensmesterskab indenfor gastronomiens verden. Kenneth Toft-Hansen er dette års danske repræsentant.

Læs mere...

H.W.Larsen støtter Team Rynkeby - Du kan være med!

H.W.Larsen støtter Team Rynkeby og har lavet et unikt tilbud til dig. Du får en fed kniv med 10% rabat samtidig med at 10% doneres til Team Rynkeby.

Læs mere...

Speltbrød på Grill - opskrift fra Det Danske Bagerlandshold

Så er der igen en glohed opskrift fra Det Danske Bagerlandshold - denne gang er det speltbrød til grillen som de har bagt på. Imponer gæster eller familien ved ikke kun at have grillpølser på grillen, men også hjemmebagt speltbrød til salaten!

Læs mere...

Lodge - Amerikansk kvalitets støbejern du aldrig slider op

Lodge laver støbejern du aldrig slider op. Den amerikanske klassiker har siden 1986 mestret kunsten at lave totalt uopslidelige støbejernsprodukter.

Læs mere...

Juicepressere med smæk på og opskrift på en juice klassiker

Når det er varmt & solen skinner, er der ikke meget der slår et glas køligt, friskpresset juice. Den gode smag skaber du. Udstyret finder du hos H.W.Larsen.

Læs mere...

Ravnsborg Kitchen & Bar - En ny Nørrebro-perle med karakter

Ravnsborg Kitchen & Bar er en af de mange restauranter, der er blomstret op på Nørrebro i løbet af de sidste par år, men skiller sig bestemt ud fra mængden med deres minimalistiske topkvalitet og med den ambitiøse og dygtige Baris Dikman ved roret.

Læs mere...

Fuld fart på Middelfart! - Produktionsskole med gang i gryderne

Sundhed behøver ikke altid at være noget der skræmmer de unge væk - tværtimod har Middelfart Produktionsskole oplevet en tredobling af elever på bare få år, efter at de anlagde en ny stil, der indebærer fokus på alkoholfrie skolearrangementer og forebygning af stress. Læs mere her.

Læs mere...

Kend din kniv - Hvad er en Granton?

Granton er et veletableret mærke, der især er kendt for sine skære- og lakseknive. Mest kendt er mærket dog for sit patenteret luftskær. Læs mere her.

Læs mere...

Mango- & Passionstwistere - Opskrift af Bagerlandsholdet

Endnu en lækker opskrift fra Bagerlandsholdet - denne gang på skønne mango og passions twistere! Slip din indre bager løs med dette skønne bagværk.

Læs mere...

Bagerlandsholdets lækre kage med dobbelt chokolade mousse

Bagerlandsholdet har været på spil igen og lavet en drøm af en kage - Dobbelt Chokolade Mousse Tærte. Den tager lidt tid at lave, men er al besværet værd!

Læs mere...

84 år med H.W.Larsen - en knivskarp rejse gennem tiden

Læs om H.W.Larsen rejse fra lille sliberi til en af Danmarks førende storkøkkenleverandører. Fra begyndelsen i i 1934 til over 60 medarbejdere i dag.

Læs mere...

Bagerlandsholdets Vinderbrød fra Nordic Bakery Cup 2018

Det Danske Bagerlandshold vandt guld ved Nordic Bakery Cup 2018, og her er opskriften på et af deres surdejs-vinderbrød til dig.

Læs mere...

Zoffmann & Jensens Fantastiske Smagsunivers

Cateringfirmaet Zoffmann & Jensen har slået sig ned i Brøndby og har i et år leveret gastronomisk glæde til frokostordninger, selskaber og alt derimellem.

Læs mere...

Spot på Victorinox: Kvalitetsknivene fra de franske alper

Victorinox, som har lavet knive i snart 130 år, er formentlig det mest kendte kniv-brand fra Europas tag. Lær mere om Victorinox og deres knive her.

Læs mere...

Spot på Tysk stål og kvalitet: De bedste knivserier fra F. Dick

3 serier står som noget af det yppereste iTysk knivproduktion: Premier Plus, 1905 og Superior. Lær mere om de 3 knivserier her. Hvilken passer til dig?

Læs mere...

Food Expo Brød - Opskrift af Bagerlandsholdet

I anledning af at FOOD EXPO i Herning er lige om hjørnet, har vi allieret os med Det Danske Bagerlandshold og fået dem til at kreere et flot dekoreret brød.

Læs mere...

Sådan vælger du strygestål

Hvilket strygestål skal du vælge? Konventionelt eller Keramisk. Se videon og hør hvordan du vælger det perfekte strygestål til dit køkken.

Læs mere...

Sådan bliver dine knive slebet hos H.W. Larsen

I denne video får du indblik i vores sliberi, og de forskellige stadier din kniv går igennem, når vores profesionelle team sliber den.

Læs mere...

Klassiske Rådhuspandekager fra Bagerlandsholdet

Her får du eksklusivt Det Danske Bagerlandsholds udgave af den klassiske (og tidligere hemmelige) specialitet Rådhuspandekager.

Læs mere...

Lækkert Pandebrød - Opskrift fra Bagerlandsholdet

Så har bagerlandsholdet været i køkkenet igen, og viser os hvad en god pande kan bruges til. Her får du deres opskrift på nogle super lækre pandebrød.

Læs mere...

Paul Bocuse er død - Læs vores store portræt

Læs vores portræt af Paul Bocuse, en af verdens mest kendte kokke, og udnævnt til århundredets kok i 2011 af Culinary Institute of America i 2011.

Læs mere...

Koldpresset juice hjælper dig igennem nytårsfortsættet

Men hvad er egentlig de store fordele ved den såkaldte "slow juice", og hvorfor er den perfekt til at holde dig sund i Januar? Læs med her...

Læs mere...

Sådan vælger du skærebræt

Skal du vælge et skærebræt i træ eller et i plastik? Se videoen og hør om alle fordelene og forskellene mellem de to typer af skærebrædder.

Læs mere...

Den uundværlige pålægsmaskine

En Pålægsmaskine er uundværlig i ethvert professionelt køkken, men er også stigende i popularitet i de danske hjemmekøkkener. Lær mere og vores her.

Læs mere...

Introduktion til SENJEN PRO & SENJEN SINGLE

Kniveksperten Benjamin fra H.W. Larsen giver dig en grundig introduktion til to af vores lækre knivserier fra Senjen - nemlig: Senjen Single og Senjen Pro. 

Læs mere...

Udvalg af pander hos H.W. Larsen

Se Bo Larsen fortælle om udvalget af kvalitets-pander hos H.W. Larsen. Du finder både pander til en god fast pris, og luksus pander fra de store brands.

Læs mere...

Hvilken gryde bør du vælge?

Her er en kort videoguide som hjælper dig til at vælge den rigtige gryde. Hør ejer Bo Larsen fortælle om hvad du skal kigge efter.

Læs mere...

Se Bagerlandsholdet i aktion til Europamesterskabet i Nantes.

Det Danske Bagerlandshold var til Europamesterskabet i Nantes, Frankrig i slutningen af oktober 2017

Læs mere...

Pimpet pizza og knæhøj karsecocktail: Welcome to (the) Neighbourhood

Hos Neighbourhood i Istedgade og på Frederiksborggade har Martin Duedahl åbnet pizza- og cocktailbar med excentrisk elegance og skæv personlighed.

Læs mere...

Fiesta på Nørrebro - Bienvenido a La Fabrica

Nørrebro er i rivende udvikling. Her har La Fabrica erstattet et tidligere centrum for utilpassede unge, og med liv, lys og autentisk spansk charme.

Læs mere...

Kend din kniv - Hvad er en Santoku?

Hvad er en Santokukniv? En santoku er en type kokkekniv der oprindeligt stammer fra japan. Kniven bruges som allround kniv over hele Asien. Læs mere her.

Læs mere...

Sådan bakker du dit køkken op

Gør som de professionelle og spar tid og penge i dit køkken. At bakke op er en af de mest undervurderede og nyttige køkken rutiner der findes

Læs mere...

3 lækre ideer til sylte og konservering - hjemmelavet pickles, syltetøj og saft

Sylt årstiden frugter, bær og grøntsager og lav spændende sager som chutney og marmelade - ren og skær sommerminder på glas.

Læs mere...

Jagtudstyret fuldendes af en den helt rigtige kniv: Senjen Hunt

Find den rigtige jagtkniv. H.W. Larsen og jæger Rasmus Kronborg giver dig vores bedste tips til hvordan du finder den helt rigtige kniv til din jagt.

Læs mere...

Køkkenudstyr der sætter fart på madlavningen

Her er 5 bud hvad der er det absolut vigtigste køkkenudstyr: Kokkekniv, pande, termometer, blender og Japansk Mandolinjern.

Læs mere...

Kokos- & Passionskage - Opskrift fra Bagerlandsholdet

Vi har fået opskriften på en elegant Kokos/Passionskage fra bagerlandsholdet, som opvarmning til Nordic Cup 21.-23. september i Stockholm.

Læs mere...

Kom med Det Danske Bagerlandshold til Nordic Cup 2017

Bagerlandsholdet til Nordic Cup 2017. Den 21-23 september løber de nordiske bagemesterskaber af stablen i Stockholm. Ifølge holdkaptajn Mikkel Hansen

Læs mere...

Vakuumpakker og Sous Vide - Værkførerens Gode Råd

En vakuumpakker, er et alsidigt redskab, der kan bruges til mange formål indenfor konservering og sous vide m.v. Men vær opmærksom på følgende

Læs mere...

Æblekage - Opskrift fra Bagerlandsholdet

Æblekage er en klassiker i det danske køkken! Vi har slået os sammen med det danske Bagerlandshold, for at give jer en ny, spændende opskrift.

Læs mere...

10 dele vi kan reparere på din pålægsmaskine - Værkførerens gode råd

Når din pålægsmaskine bliver flittigt brugt, sker det desværre at den trænger til en kærlig hånd - den har vi, og her viser vi dig 10 dele vi kan reparere

Læs mere...

Tag os med på køkken råd, det betaler sig

Drømmer du om at åbne en restaurant eller skal I have renoveret det professionelle køkken? Lad os hjælpe til! Med erfaring fra mere end 3000 køkkener, kan.

Læs mere...

Dejlig nøddetærte - Opskrift fra H.W.Larsen

Når der skal hygges med familie og venner, skal der lidt sødt på bordet. Denne skønne nøddetærte fra H.W.Larsens hjemmebager er perfekt til en kop kaffe.

Læs mere...

Lær at lave et lækkert Surdejsbrød fra Det Danske Bagerlandshold

Hæv blærefaktoren for din madpakke med dette skønne surdejsbrød fra Bagerlandsholdet. Bare se her, hvor let det kan gøres:

Læs mere...

Blæret madpakke med Det Danske Bagerlandsholds Græskarrugbrød

Skolestart er lige om hjørnet, og der kan helt sikkert scores ekstra point ved at bage rugbrødet selv med opskriften på Bagerlandsholdets Græskarrugbrød.

Læs mere...

Indisk aften med Det Danske Bagerlandsholds Naanbrød

Drøm dig væk til varmere himmelstrøg med Det Danske Bagerlandsholds opskrift på lækre Naanbrød her

Læs mere...

Fransk citrontærte - fra Bagerlandsholdet til dig!

Det Danske Bagerlandshold byder denne gang på en let og syrlig forfriskning med franske fornemmelser - en dejlig citrontærte! Se her hvordan den laves:

Læs mere...

Sådan laver du Det Danske Bagerlandsholds Jordbærtærte

Vi har snakket med vores venner i Det Danske Bagerlandshold og fået opskriften på Danmarks bedste jordbærtærte - se her hvordan man laver den

Læs mere...

Sådan laver du Bagerlandsholdets kammerjunker!

Bag dine egne kammerjunker til sommer, ved hjælp af denne super nemme opskrift fra det danske Bagerlandshold og giv en klassiker et personligt touch!

Læs mere...

Sådan laver du sommerens bedste kamben!

Har du en indre kamben feinschmecker gemt i maven, og tid til overs, så er det absolut værd at begive sig ud i. Velbekomme og god fornøjelse!

Læs mere...

Sol over Gudhjem - kokkene kæmper for prestige!

Hvad der begyndte som en promovering af Bornholm og dens lokale ravarer, har nu udviklet sig til landets største kokkekonkurrence.

Læs mere...

God Karma - og sushi med sild

"Det er både vores mål og vores drøm: Vi vil være verdens største, og bedste, mainstream-sushikæde. Ganske enkelt.” - Kasper Hansson, CEO, Karma Sushi

Læs mere...

Bag byens bedste brød med Bagerlandsholdet - Surdej

Så er der nyt og lækkert brød fra Bagerlandsholdet! Alle opskrifter indeholder surdej, og vi har selvfølgelig også vedlagt opskrifter på tosurdeje.

Læs mere...

Sådan laver du det danske bagerlandsholds grillbrød!

Bagerlandsholdets grillbrød er super lækkert, og passer til alle sommerens madoplevelser - om det så er til grill i haven eller til tapas selskabet.

Læs mere...

HWL's hjemmebagers opskrift på hjemmelavet enhjørning chokoladekage

H.W. Larsens hjemmebager har været i køkkenet, og kreeret denne kage! Her er både opskrift på chokoladekage og hvordan man laver flot pynt til sin kage.

Læs mere...

Sådan laver du det danske bagerlandsholds varme hveder

Det danske bagerlandsholds opskrift på de klassiske varme hveder. Husk at nyd dem varme, med smør og eventuelt syltetøj. Velbekomme!

Læs mere...

Sådan laver du Bagerlandsholdets Kaffemousse Kage

Skal dine middagsgæster forkæles med en lækker dessert? Så er denne løsningen! Bagerlandsholdets kaffemousse kage vil være et sikkert hit.

Læs mere...

BBQ Brothers - Grillmestre med smæk på smagen

En god tommelfingerregel til en bøf er, at hvis den kan stå op, er det en bøf. Ellers er det pålæg.

Læs mere...

Sådan laver du Bagerlandsholdets rustikke gulerodsstykker

Bagerlandsholdets opskrift på gulerodsstykker, er til dig som gerne vil gøre lidt mere ud af enten morgenbordet, eller den hurtige snack op ad dagen.

Læs mere...

Sådan laver du Bagerlandsholdets italienske madbrød

Italienerne er kendte for deres lækre madbrød, som fås i mange forskellige variationer. Her finder du det Dansk Bagerlandsholds udgave!

Læs mere...

Dennis Birch om ambition, ydmyghed og ærlig mad

"Det handler om at være ydmyg over for faget og råvarerne. Man skal ikke tage noget for givet, men behandle alting med respekt." - Dennis Birch

Læs mere...

RUDO - flabet italiensk lillebror indtager Illum

"RUDO udfylder tomrummet. Her er der cocktails og aperitivo til folket. En dry vermouth serveret med lidt skinke eller trøffeltoast med mozarella."

Læs mere...

Opskrift på hjemmelavede luksus romkugler og træstammer

Super nem opskrift, som kan følges af alle, uanset niveau i køkkenet. Så mangler man hjemmelavet kage til kaffen, er dette to rigtige gode bud.

Læs mere...

Bagerlandsholdets opskrift på Softkerne Rugbrød og rugbrødsbarer

Her er bagerlandsholdets bedste opskrift på softkernerugbrød og barer. Perfekt til frokostbordet eller som snack mellem måltider.

Læs mere...

Bagerlandsholdet: Sådan starter du din egen surdej

Her er en nem opskrift til at starte din egen surdej fra Bagerlandsholdet. Surdejen er specielt perfekt når du skal lave hjemmelavet rugbrød.

Læs mere...

Lagkage opskrift med hjemmelavede lagkagebunde og jordbærmousse

Lagkage opskrift med hjemmelavede lagkagebunde og jordbærmousse. H.W. Larsen hjemmebageren har været i gang, og har delt en nem lagkage opskrift med os.

Læs mere...

Velkommen bag de blå døre...

Vi håber at du nyder vores butik og de gamle vinde fra fortidens Kødby, når du kigger ind. For vi prøver at være et helle i en hektisk by, hvor Kødbyen nu er blevet ”pæn”, og hvor vi sætter pris på at byde dig velkommen med højt humør og kæmpe smil.

Læs mere...

Bagerlandsholdets knækbrødsopskrift - lækkert og sundt

Se bagerlandsholdets knækbrødsopskrift. Nemt at lave og med masser af ristede kerner og olivenolie. Perfekt til morgenmad, snack og madpakke.

Læs mere...

Årstidens brødopskrift fra Bagerlandsholdet

Bagerlandsholdets brødopskrift på lækkert brød med nuancer af timian og rødløg. Perfekt til en kold vinterdag, eller som tilbehør til alle døgnet måltider.

Læs mere...

Fødevarer og køkkenudstyr i Grønland

Lige nu er KK Engros ved at åbne tre nye cash & carry butikker i de større grønlandske byer. H.W. Larsen er med på rejsen.

Læs mere...

Fyldte Chokolader med salt karamel

Et godt bud på noget, der kan trække manden med det lange skæg til, er Det Danske Bagerlandsholds fyldte chokolader med salt karamel

Læs mere...

Bagerlandsholdets marcipanbrød med Baileys

Ingen jul uden marcipanbrød. Denne uges opskrift fra Det Danske Bagerlandshold indeholder oven i købet Bailey’s. Så er der ikke et juleøje, der er tørt.

Læs mere...

Snit dine grøntsager som en Chef

Her får du et par gode råd til hvordan du kan forbedre din skærerteknik, og snitter grøntsagerne som en rigtig Chef.

Læs mere...

Bagerlandsholdets jule panna cotta

I denne uge står den på jule panna cotta fra bagerlandsholdets bagebog. Vi må sige, at det er lige nu her op til jul, vi er aller gladest for at være sponsor for Det Danske Bagerlandshold. Følg i øvrigt med, for der kommer to opskrifter mere fra landsholdet.

Læs mere...

Sådan bruger du en knivaftrækker som en chef

Vi har lavet en guide til hvordan du bruger en Vulkanus Knivaftrækker, der kan gøre dine sløve knive skarpe igen. Se med her.

Læs mere...

Sådan sliber du dine knive som en Chef

Strygestålet er én måde at slibe sine knive på. Og det er faktisk ikke så svært, som mange tror. Vi har lavet en lille guide med beskrivelse og video.

Læs mere...

Sifon - sådan bruger du den som en Chef

En sifon, eller flødeskumssprøjte, er blevet brugt til anretninger i årtier til anretning i de professionelle køkkener og er perfekt til sauce eller cremer.

Læs mere...

Morten Falk - Tanker om Bressekylling og krebs

I slutningen af januar skal Morten Falk sørge for, at krebs og Bressekylling bliver til så godt et kødfad, at han vinder Bocuse d’Or.

Læs mere...

Her opskriften på Bagerlandsholdets lækre grydebrød

Der er intet bedre end et lækkert friskbagt brød, vi har fået Bagerlandsholdets opskrift på grydebrød, der ser flot ud og smager fantastisk. Prøv selv!

Læs mere...

Torsten Vildgaard fra Studio

Det er ikke svært at høre passionen i stemmen på Torsten Vildgaard, når man spørger, hvad han brænder mest for i kokkefaget.

Læs mere...

Mandolinjern - Sådan bruger du det som en chef

H.W.Larsen viser i en kort video hvordan du får mest muligt udaf dit nye mandolinjern. Mandolinjernet er et helt centralt redskab i ethvert køkken.

Læs mere...

Restaurant Spontan leger med Øl & Mad

Restaurant Spontan er et nyt spisested i København, hvor specialfremstillede øl brygges direkte i restauranten og komplimenterer retterne rigtigt godt.

Læs mere...

Ægte Mexicansk Mad i København

Ægte Mexicansk Mad finder du på Hija De Sanchez i Kødbyen, midt i København. H.W.Larsen der har lavet denne specielle disk, besøger og anmelder stedet.

Læs mere...

HWL deltager på Copenhagen Cooking & Food Festival

H.W.Larsen deltager på Copenhagen Cooking & Food Festival og lover at gøre festen så farverig som overhovedet muligt udtaler Bo Larsen

Læs mere...

70.000 kr. til Børnecancerfonden

Sommeren står i cyklingens og børnenes tegn. I juni og juli måned har vi – via team Rynkeby – givet en andel af vores salg til Børnecancerfonden.

Læs mere...

First Hotel Copenhagen - Det nye køkken er Stort og lækkert

H.W.Larsen bygger fantasisk nyt storkøkken til First Hotel Copenhagen, med fokus på både plads, sikkerhed, hygiene og lækker mad!

Læs mere...

Nu giver vi cancer baghjul!

H.W.Larsen støtter Team Rynkeby og Børnecancerfonden ved hvert køb på HWL.dk. Få fede rabatter på Juicemaskiner og andet proff. køkkenudstyr

Læs mere...

Manfreds, trendy hipster restaurant får storkøkken

H.W.Larsen fik et unikt indblik i det professionelle kokkearbejde der foregår på både Manfreds og Relæ, da vi opførte et professionelt storkøkken for dem

Læs mere...

Hele Præstøs Michelinstjerne

H.W.Larsen kommenterer på dette års Michelinstjerne uddeling og besøger Restaurant Frederiksminde der netop har modtaget sin første stjerne.

Læs mere...

Nyt køkken til Møller Kaffe & Køkken

H.W.Larsen besøger den nye Møller Snaps & Smørrebrød, hvor vi også opfører et nyt køkken i den smukke fredede bygning, læs anmeldelsen her.

Læs mere...

HWL Projekt - Energirigtigt storkøkken i Ballerup

Schneider Electric er en global energivirksomhed, der arbejder for at nedsætte energiforbruget og H.W.Larsen leverer et storkøkken der gør netop det

Læs mere...

Jeppe Foldager vinder Sølv i VM for Kokke

Danske Jeppe Foldager vinder Sølv ved VM for Kokke i Lyon og bliver dermed kåret som verdens næstbedste kok. H.W.Larsen kommenterer

Læs mere...

Jeppe Foldagers Gulddrømme i Lyon

H.W.Larsen følger Bocuse d'Or 2013 med særligt fokus på Jeppe Foldager. Danmark er, takket være Rasmus Kofoed, forsvarende mestre.

Læs mere...

En hyldest til Champagnen

Jo, fordi vi mente den havde brug for det. For mange danskere er champagne begrænset til nytårsaften og til særlige begivenheder, det bär vi lave om på.

Læs mere...

HWL besøger restaurant Enomania

H.W.Larsen besøger den fantastiske restaurant Enomania og giver her en førstehånds rapportage med indblik i både mad og atmosfære

Læs mere...

HWL Opskrift - Nytårskransekage

HWL Opskrift - Kokkens Kransekage til Nytårsaften gennemgået af Kong Hans kok og souschef Erik Kroun Nielsen, så nemt at alle kan følge med

Læs mere...

HWL Opskrift - Risalamanden & Kirsebærsaucen

HWL Opskrift - Kokkens Risalamande og Kirsebærsauce gennemgået af Kong Hans kok og souschef Erik Kroun Nielsen, så nemt at alle kan følge med

Læs mere...

HWL Opskrift - Anden & Saucen

HWL Opskrift på And & Sovs gennemgået af Kong Hans kok og souschef Erik Kroun Nielsen, så nemt at alle kan følge med. Leveret af H.W.Larsen

Læs mere...

Fra Haver til Maver & Historien bag Årstiderne

H.W.Larsen tog til Krogerup Avlsgård for at se projektet Fra Haver til Maver, samt få historien bag det succesfulde firma Årstiderne.

Læs mere...

HWL med til MASH åbningen i London

H.W.Larsen deltager i åbningen af MASH i London hvor vi blev mødt af flash, kameralinser og den røde løber, læs hele historien her

Læs mere...

HWL Opskrift - Rødkålen & de brunede kartofler

HWL Opskrift - Rødkål & brunede kartofler gennemgået af Kong Hans kok og souschef Erik Kroun Nielsen, så nemt at alle kan følge med

Læs mere...

Luftfrikadeller i lækre omgivelser

H.W.Larsen serverer guldkornene fra gårsdagens afsnit af Helvedes Køkken og viser en fantastisk sprøjtepose der højner niveauet i køkkenet

Læs mere...

HWLarsen kommenterer på Michelinstjernerne 2010

H.W.Larsen kommenterer på Michelinstjernerne 2010, hvor Noma og de øvrige beholder deres position, dog uden rising stars.

Læs mere...

Skarpe og sløve knive i Helvedes Køkken

Få de skarpe knive fra Helvedes Køkken fra HWLarsen, samt se et stort udvalg af de professionelle Kokkeknive mestrekokkene bruger.

Læs mere...