Opskrifter

Specier med appelsin & mørk chokolade Miso-kagemænd - Sødt, salt & mild umami Hjemmelavet Dubai Chokolade Kaffesmåkager med kaffeglasur & hasselnødder Vaniljekranse med karamelfyld Matcha-småkager | Sprøde, elegante & lækre Tørret appelsin & chokolade-småkager Firkantet croissant med sort smør-magi Fragilité med mandler, brombærcreme og syltede blåbær Flødeboller med Pecan praline Chokoladeskaller med Banan-Ganache Herlige Fyldte chokolader af Rasmus Klausen HWL Opskrift - Anden & Saucen HWL Opskrift - Risalamanden & Kirsebærsaucen HWL Opskrift - Rødkålen & de brunede kartofler Bagerlandsholdets jule panna cotta Bagerlandsholdets marcipanbrød med Baileys (1) Fyldte Chokolader med salt karamel (1) Marcipanbroed Honninghjerter - Opskrift fra Bagerlandsholdet Dragerede mandler Chokoladeskaller med Rabarber-Ganache Cannelé - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold Opskrift på hjemmelavede luksus romkugler og træstammer HWL Opskrift - Nytårskransekage Chokoladetærte med Montée-Creme Hindbærtærte med lys chokolade & hasselnød SØD CITRUSDRØM Kirsebær- & chokoladetærte Halloween - Årets (u)hyggeligste dag Spinat og Ricotta Conchiglioni KATSUDON MED SPRØD TONKATSU Macha is Fyldte peberfrugter med ris pilau og grillet halloumi Abrikosflødeis (til ismaskine) Pumpkin cheesecake Italiensk inspireret grydebrød Autentisk Japansk Curry med Oksekød Oksekødsragout med cheddar-krydderurteboller (U)hyggelige drinks Græskar-lasagne med ricotta og salvie Suppe med rosenkål Sodabrød med havregryn og saltet honningsmør Grydebrød med kerner Hjemmelavet karrygryde med kylling, grønkål og kikærter Koldskål med grillet jordbær og karamelliserede valnødder Kyllingeorecchiette Alfredo Ananas-is med grillet ananas & hasselnøddeknas Hjerteformet citronkage Elegant dessert med æble, olivenolieis & ribsgelé Ruby-is med mandelcrumble og hindbær broken gel Tomat- og limekraft med pocheret fisk Sådan laver du Det Danske Bagerlandsholds Jordbærtærte Honningkage med mascarpone, figner og valnødder Jordbærtærte med hvid chokoladeganache Kakaobønne Airfryer panerede kyllingebites Airfryer ostebomber (cheese bites) – fra bunden Tærter med havtorn, pecan & lakrids - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold Sprøde hjemmelavede løgringe i airfryer Mango-flødeis til ismaskine – tropisk nydelse i hver eneste skefuld Solbærdrøm med chokoladeknas – En sommeris med kant Guava-sorbet med et citrus-twist Rabarbersorbet Solbærdrøm med hasselnød og æble – Opskrift af Rasmus Klausen Hjemmelavet Hindbærsorbet Vaniljeis med hvid chokolade Sådan laver du Bagerlandsholdets kammerjunker! Kærnemælks Panna Cotta - opskrift fra Det Danske Bagerlandshold (1) Fransk citrontærte - fra Bagerlandsholdet til dig! Mini moussebomber med blåbær og hvid chokolade Ananaskage m. Ananasmousse, kokosbund, mango og passionsfrugt Rabarberkage Dejlig nøddetærte - Opskrift fra H.W.Larsen Kokos- & Passionskage - Opskrift fra Bagerlandsholdet HVEDESURDEJ - Til professionelle og private Foccaciabrød til sommerens grillsæson Økologisk kernerugbrød - Opskrift af ”AMBASSADORS FOR BREAD” Bagerlandsholdets opskrift på Softkerne Rugbrød og rugbrødsbarer (1) Blæret madpakke med Det Danske Bagerlandsholds Græskarrugbrød Superseed Surdejsrugbrød HØSTBRØD - Med Rugkvældemel Bagerlandsholdet: Sådan starter du din egen surdej Sundhed med greenies & smoothies! Sandwichbolle m. fuldkorn og urter Koldpresset juice hjælper dig igennem dit nytårsfortsæt BORNHOLMSK FULDKORN - Med økologisk fuldkornsmel Varm minibagel m. krydret bøf, vesterhavsost, syltet rødløg og Frisée salat LEVAIN BRØD - Bagt på ren surdej Italiensk hvedebrød – Opskrift fra Det Danske Bagerlandshold Epi-baguette – perfekt til suppen Kuvertbrød med sesam - CaterChef ThermoBlender Lækker hjemmelavet frisk pasta Indisk aften med Det Danske Bagerlandsholds Naanbrød Lær at lave et lækkert Surdejsbrød fra Det Danske Bagerlandshold Æblekage - Opskrift fra Bagerlandsholdet 3 lækre ideer til sylte og konservering - hjemmelavet pickles, syltetøj og saft (1) Lækkert Pandebrød - Opskrift fra Bagerlandsholdet Klassiske Rådhuspandekager fra Bagerlandsholdet Food Expo Brød - Opskrift af Bagerlandsholdet Sådan laver du sommerens bedste kamben! Bag byens bedste brød med Bagerlandsholdet - Surdej Sådan laver du det danske bagerlandsholds grillbrød! Bagerlandsholdets Vinderbrød fra Nordic Bakery Cup 2018 HWL's hjemmebagers opskrift på hjemmelavet enhjørning chokoladekage Bagerlandsholdets lækre kage med dobbelt chokolade mousse Mango- & Passionstwistere - Opskrift af Bagerlandsholdet (1) Sådan laver du det danske bagerlandsholds varme hveder Sådan laver du Bagerlandsholdets Kaffemousse Kage (1) Sådan laver du Bagerlandsholdets rustikke gulerodsstykker Juicepressere med smæk på og opskrift på en juice klassiker Sådan laver du Bagerlandsholdets italienske madbrød Speltbrød på Grill - opskrift fra Det Danske Bagerlandshold Fuldkornsbrød opskrift - fra Det Danske Bagerlandshold (1) Opskrift på Baguettes - Bagerlandsholdet til Nordic Cup Opskrift på Surdejsbrød - Bagerlandsholdet til Nordic Cup Opskrift på Orange Rope - Bagerlandsholdet til Nordic Cup Opskrift på Choco Rubus - Bagerlandsholdet til Nordic Cup (1) Opskrift på Croissanter - Bagerlandsholdet til Nordic Cup Opskrift: Kirsebærtærte (CLAUFOUTIS) Mad med trykkoger - Sådan laver du pulled pork på en time SØDE KARTOFLER & KOKOSMÆLK Lagkage opskrift med hjemmelavede lagkagebunde og jordbærmousse Knækbrødsopskrift - lækkert og sundt Årstidens brødopskrift fra Bagerlandsholdet Her opskriften på Bagerlandsholdets lækre grydebrød Gammeldags fastelavnsboller - Med vaniljecreme og mørk glaze Hvidløgs/basilikums baguettes til både ovn og grillen Chili-laks på ceder-planke! Summer vibes - Grillaftener med kølige cocktails Sådan laver du en Cosmopolitan cocktail Sådan laver du en Dark and Stormy cocktail Prøv en forfriskende Mojito cocktail Frozen Strawberry Daiquiri Fastelavnsboller - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold Påskeæg med pistacie - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold Hvidløgsbrød på grill - Det Danske Bagerlandshold gør det igen igen! Hvide asparges med sommertrøffel og Sauce Hollandaise Guinness brød - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold Champagne & Roser Kløverblomst Yoghurt- & jordbærkage Panna Cotta - Dessert m. passionsfrugt & mango Cacio e Pepe - Klassisk italiensk pasta Nytårskransekage m. chokolade og orangesmag Årets kransekage er hjemmelavet Sådan laver du en hurtig æblekage Rustikt surdejsbrød - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold Foccaciabrød m. urteolie, tomat og oliven Aromatisk brød Lær at lave surdej Havrebrød Bornholmsk fuldkornsbrød Kødsovs ala Bolognese Bearnaise essens opskrift sauce bearnaise sous vide opskrift H.W.LARSENS FØDSELSDAGSKAGE - Jordbærdrøm med pistacie og rosenpeber Vesper Martini Pizzadej Romana