Specier med appelsin & mørk chokolade
Miso-kagemænd - Sødt, salt & mild umami
Hjemmelavet Dubai Chokolade
Kaffesmåkager med kaffeglasur & hasselnødder
Vaniljekranse med karamelfyld
Matcha-småkager | Sprøde, elegante & lækre
Tørret appelsin & chokolade-småkager
Firkantet croissant med sort smør-magi
Fragilité med mandler, brombærcreme og syltede blåbær
Flødeboller med Pecan praline
Chokoladeskaller med Banan-Ganache
Herlige Fyldte chokolader af Rasmus Klausen
HWL Opskrift - Anden & Saucen
HWL Opskrift - Risalamanden & Kirsebærsaucen
HWL Opskrift - Rødkålen & de brunede kartofler
Bagerlandsholdets jule panna cotta
Bagerlandsholdets marcipanbrød med Baileys (1)
Fyldte Chokolader med salt karamel (1)
Marcipanbroed
Honninghjerter - Opskrift fra Bagerlandsholdet
Dragerede mandler
Chokoladeskaller med Rabarber-Ganache
Cannelé - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold
Opskrift på hjemmelavede luksus romkugler og træstammer
HWL Opskrift - Nytårskransekage
Chokoladetærte med Montée-Creme
Hindbærtærte med lys chokolade & hasselnød
SØD CITRUSDRØM
Kirsebær- & chokoladetærte
Halloween - Årets (u)hyggeligste dag
Spinat og Ricotta Conchiglioni
KATSUDON MED SPRØD TONKATSU
Macha is
Fyldte peberfrugter med ris pilau og grillet halloumi
Abrikosflødeis (til ismaskine)
Pumpkin cheesecake
Italiensk inspireret grydebrød
Autentisk Japansk Curry med Oksekød
Oksekødsragout med cheddar-krydderurteboller
(U)hyggelige drinks
Græskar-lasagne med ricotta og salvie
Suppe med rosenkål
Sodabrød med havregryn og saltet honningsmør
Grydebrød med kerner
Hjemmelavet karrygryde med kylling, grønkål og kikærter
Koldskål med grillet jordbær og karamelliserede valnødder
Kyllingeorecchiette Alfredo
Ananas-is med grillet ananas & hasselnøddeknas
Hjerteformet citronkage
Elegant dessert med æble, olivenolieis & ribsgelé
Ruby-is med mandelcrumble og hindbær broken gel
Tomat- og limekraft med pocheret fisk
Sådan laver du Det Danske Bagerlandsholds Jordbærtærte
Honningkage med mascarpone, figner og valnødder
Jordbærtærte med hvid chokoladeganache
Kakaobønne
Airfryer panerede kyllingebites
Airfryer ostebomber (cheese bites) – fra bunden
Tærter med havtorn, pecan & lakrids - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold
Sprøde hjemmelavede løgringe i airfryer
Mango-flødeis til ismaskine – tropisk nydelse i hver eneste skefuld
Solbærdrøm med chokoladeknas – En sommeris med kant
Guava-sorbet med et citrus-twist
Rabarbersorbet
Solbærdrøm med hasselnød og æble – Opskrift af Rasmus Klausen
Hjemmelavet Hindbærsorbet
Vaniljeis med hvid chokolade
Sådan laver du Bagerlandsholdets kammerjunker!
Kærnemælks Panna Cotta - opskrift fra Det Danske Bagerlandshold (1)
Fransk citrontærte - fra Bagerlandsholdet til dig!
Mini moussebomber med blåbær og hvid chokolade
Ananaskage m. Ananasmousse, kokosbund, mango og passionsfrugt
Rabarberkage
Dejlig nøddetærte - Opskrift fra H.W.Larsen
Kokos- & Passionskage - Opskrift fra Bagerlandsholdet
HVEDESURDEJ - Til professionelle og private
Foccaciabrød til sommerens grillsæson
Økologisk kernerugbrød - Opskrift af ”AMBASSADORS FOR BREAD”
Bagerlandsholdets opskrift på Softkerne Rugbrød og rugbrødsbarer (1)
Blæret madpakke med Det Danske Bagerlandsholds Græskarrugbrød
Superseed Surdejsrugbrød
HØSTBRØD - Med Rugkvældemel
Bagerlandsholdet: Sådan starter du din egen surdej
Sundhed med greenies & smoothies!
Sandwichbolle m. fuldkorn og urter
Koldpresset juice hjælper dig igennem dit nytårsfortsæt
BORNHOLMSK FULDKORN - Med økologisk fuldkornsmel
Varm minibagel m. krydret bøf, vesterhavsost, syltet rødløg og Frisée salat
LEVAIN BRØD - Bagt på ren surdej
Italiensk hvedebrød – Opskrift fra Det Danske Bagerlandshold
Epi-baguette – perfekt til suppen
Kuvertbrød med sesam - CaterChef ThermoBlender
Lækker hjemmelavet frisk pasta
Indisk aften med Det Danske Bagerlandsholds Naanbrød
Lær at lave et lækkert Surdejsbrød fra Det Danske Bagerlandshold
Æblekage - Opskrift fra Bagerlandsholdet
3 lækre ideer til sylte og konservering - hjemmelavet pickles, syltetøj og saft (1)
Lækkert Pandebrød - Opskrift fra Bagerlandsholdet
Klassiske Rådhuspandekager fra Bagerlandsholdet
Food Expo Brød - Opskrift af Bagerlandsholdet
Sådan laver du sommerens bedste kamben!
Bag byens bedste brød med Bagerlandsholdet - Surdej
Sådan laver du det danske bagerlandsholds grillbrød!
Bagerlandsholdets Vinderbrød fra Nordic Bakery Cup 2018
HWL's hjemmebagers opskrift på hjemmelavet enhjørning chokoladekage
Bagerlandsholdets lækre kage med dobbelt chokolade mousse
Mango- & Passionstwistere - Opskrift af Bagerlandsholdet (1)
Sådan laver du det danske bagerlandsholds varme hveder
Sådan laver du Bagerlandsholdets Kaffemousse Kage (1)
Sådan laver du Bagerlandsholdets rustikke gulerodsstykker
Juicepressere med smæk på og opskrift på en juice klassiker
Sådan laver du Bagerlandsholdets italienske madbrød
Speltbrød på Grill - opskrift fra Det Danske Bagerlandshold
Fuldkornsbrød opskrift - fra Det Danske Bagerlandshold (1)
Opskrift på Baguettes - Bagerlandsholdet til Nordic Cup
Opskrift på Surdejsbrød - Bagerlandsholdet til Nordic Cup
Opskrift på Orange Rope - Bagerlandsholdet til Nordic Cup
Opskrift på Choco Rubus - Bagerlandsholdet til Nordic Cup (1)
Opskrift på Croissanter - Bagerlandsholdet til Nordic Cup
Opskrift: Kirsebærtærte (CLAUFOUTIS)
Mad med trykkoger - Sådan laver du pulled pork på en time
SØDE KARTOFLER & KOKOSMÆLK
Lagkage opskrift med hjemmelavede lagkagebunde og jordbærmousse
Knækbrødsopskrift - lækkert og sundt
Årstidens brødopskrift fra Bagerlandsholdet
Her opskriften på Bagerlandsholdets lækre grydebrød
Gammeldags fastelavnsboller - Med vaniljecreme og mørk glaze
Hvidløgs/basilikums baguettes til både ovn og grillen
Chili-laks på ceder-planke!
Summer vibes - Grillaftener med kølige cocktails
Sådan laver du en Cosmopolitan cocktail
Sådan laver du en Dark and Stormy cocktail
Prøv en forfriskende Mojito cocktail
Frozen Strawberry Daiquiri
Fastelavnsboller - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold
Påskeæg med pistacie - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold
Hvidløgsbrød på grill - Det Danske Bagerlandshold gør det igen igen!
Hvide asparges med sommertrøffel og Sauce Hollandaise
Guinness brød - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold
Champagne & Roser
Kløverblomst
Yoghurt- & jordbærkage
Panna Cotta - Dessert m. passionsfrugt & mango
Cacio e Pepe - Klassisk italiensk pasta
Nytårskransekage m. chokolade og orangesmag
Årets kransekage er hjemmelavet
Sådan laver du en hurtig æblekage
Rustikt surdejsbrød - Opskrift af Det Danske Bagerlandshold
Foccaciabrød m. urteolie, tomat og oliven
Aromatisk brød
Lær at lave surdej
Havrebrød
Bornholmsk fuldkornsbrød
Kødsovs ala Bolognese
Bearnaise essens opskrift
sauce bearnaise sous vide opskrift
H.W.LARSENS FØDSELSDAGSKAGE - Jordbærdrøm med pistacie og rosenpeber
Vesper Martini
Pizzadej Romana