Kog alle ingredienserne til citronsiruppen i en gryde. Skru ned, og lad det simre, til det har let sirupkonsistens. Afkøl.
Forvarm ovnen til 160 °C (140 °C varmluft).
Smør en hjerteformet springform og beklæd med bagepapir. Pisk smør, sukker og citronskal luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen, og rør godt imellem.
Sigt mel og bagepulver. Tilsæt melblandingen og mælken til smør-sukkerblandingen. Rør til ensartet dej.
Bag i ca. 80 minutter, eller til et kagespyd kommer rent op. Afkøl 20 minutter i formen, hæld citronsirup over, og lad køle helt af.
Til smørcremen: Kog 1/3 gryde vand. Bland æggehvider og sukker i en skål. Sæt skålen over gryden uden at røre vandet. Rør til sukkeret er opløst, eller til blandingen når 70 °C.
Kom blandingen i en røremaskine, og pisk til den er afkølet og blank. Tilsæt smør, og pisk sammen. Vend citronskal i, og rør ved lav hastighed til glat creme.
Skær kagen over i to lag, og smør hindbærsyltetøj i midten. Læg lagene sammen, og glasér med citronsmørcremen.