Returnering

Din returret hos H.W.Larsen

Fortrydelsesret:

Der er 365 dages fuld returret på de leverede varer.

Du kan bytte eller returnere og få pengene tilbage så længe varen ikke har været brugt og kommer retur i originalemballagen, med vedlagt købsbevis (faktura, følgeseddel eller lignende).

Fortrydelsesretten gælder ikke bestillingsvarer (herunder varer som er special bestilt eller tilpassede ved fx gravering), båndsavklinger og udgåede varer.

Fortrydelsesretten regnes fra den dag din ordre er leveret. Du kan også fortryde dit køb, ved at nægte at modtage pakken, så den sendes retur til os.

Hvis du vælger at fortryde dit køb, skal du returnere varen i samme stand, som du modtog den. Kopi af ordrebekræftelse eller følgeseddel skal vedlægges, så vi kan henføre det returnerede til den korrekte ordre. Køber står selv for at betale returfragten, med mindre der er tale om fejl eller mangel på varen, som kan henvises til leverandøren. I så tilfælde kontaktes H.W.Larsen før varen sendes retur, så der kan sendes en returlabel. Gøres dette ikke, vil returneringen være på egen regning. 

Returnering

Vi krediterer alle pakker som returneres.

Send pakken til:

H.W.Larsen
Vallensbækvej 25
2605 Brøndby
Att: Varemodtagelsen

- eller kom ind i en af vores butikker (Kødbyen eller Brøndby).

Læg en seddel ved, hvor du tydeligt beskriver problemet og dine ønsker, samt oprindeligt ordrenummer.

Forsendelsesomkostningerne vil KUN blive dækket, hvis fejlen kan henføres til H.W.Larsen. I dette tilfælde vil vi sende en pakkelabel. Hvis man blot ønsker at returnere varen, fordi man har fortrudt købet, ikke kan passe varen (tøj) eller lignende, betaler man selv returfragten. 

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Vi modtager ikke pakker, der er sendt pr. efterkrav.

Følgende varer tages ikke retur, uden aftale med H.W.Larsen, da de som hovedregel, er bestilt eller fremstillet hjem specielt til dig:

  1. Reservedele
  2. Udgåede varer
  3. Båndsavsklinger
  4. Graverede emner

Tilbageførsel af penge

Hvis du har betalt med et betalingskort, tilbageføres pengene, på dit betalingskort. Er der betalt med gavekort, vil beløbet komme retur på gavekortet.

Ved fakturabetaling, vil beløbet stå på debitorkontoen. Ønskes beløbet udbetalt, kontakt bogholderiet på debitor@hwl.dk.