Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Gryder & Pander


Gryder & Pander, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Gryder & Pander

Gryder og pander til alle komfurer – og behov

Du behøver ikke at hedde Jamie Oliver for at vide, at en gryde eller pande i god kvalitet er et af de vigtigste redskaber i dit køkken. Typen og kvaliteten af din gryde og pande er altafgørende for resultatet af dine madretter. Der findes simpelthen ikke noget mere irriterende end at have brugt flere timer i køkkenet og forberedt maden, for så at maden bliver ødelagt, fordi maden hænger fast på panden eller brænder på.

Hos H.W.Larsen har vi et stort udvalg af forskellige køkkenredskaber, som er med til at sikre dig en effektiv og problemfri madlavning. Vi har gryder og pander til både keramisk, induktion- og gaskomfur. Vores nøje udvalgte sortiment af køkkenredskaber består blandt andet af:

Hvordan vælger jeg den rigtige gryde og pande?

Der findes i dag rigtig mange forskellige typer gryder og pander, og det kan derfor være lidt af en jungle at finde frem til den rigtige gryde eller pande for dig.

Tag et kig på nedenstående liste, og så er du godt på vej.

 

·  Først og fremmest er det vigtigt, at tjekke hvilken type kogeplade dine gryder eller pander skal passe til. Er det keramisk, induktion- eller gaskomfur?

·  Hvilken type mad skal du bruge gryden eller panden til? Er det f.eks. primært til at stege kød på, bør du overveje en støbejernspande, da den fordeler varmen jævnt og kan klare meget høje temperaturer.

·  Hvilken størrelse skal gryden eller panden have? Det er vigtigt, at du finder gryder og pander, som passer helt præcist til dit komfur.

·  Hvilket materiale ønsker du gryden eller panden i? Undersøg fordele og ulemper, så du ved hvilket materiale du skal gå efter til din madlavning.

 

Køb din gryde eller pande hos H.W.Larsen

Er du stadig i tvivl om hvilken gryde eller pande, der er den helt rigtige for dig, så sidder vores erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig. Sammen skal vi nok finde den helt rigtige løsning.