Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Paellapander


Bredt udvalg af paellapander ved H. W. Larsen

Hvis du er blevet en smule træt af at lave traditionel dansk mad eller hurtig pizza til aftensmad på travle hverdagsaftener, så kan en paellapande være en god investering. Du tænker måske, at navnet kommer fra den populære spanske ret paella, som er ris tilberedt med eksempelvis rejer, grøntsager eller fisk. Det er dog ikke helt rigtigt. Rent faktisk betyder paella nemlig pande, så det er faktisk retten, der er opkaldt efter panden – og ikke omvendt.

Paellapanden er kendetegnet ved sin store flade, som gør det nemt at svitse forskellige ingredienser. Paellapander fås i forskellige størrelser og med forskellige greb og design. Hos H. W. Larsen har vi et bredt sortiment fra forskellige producenter af høj kvalitet. Hvad enten du er til flotte, røde greb, den dybe udgave på 28 cm eller den delikate messingudgave, så kan du finde det på hjemmesiden.

Priserne varierer en del alt efter, hvilken paellapande du udser dig. Du kan læse meget mere om hver enkelt udgave på produktsiderne. Her kan du læse om de forskellige paellapanders egenskaber, og du kan se flere flotte billeder. Vi ønsker nemlig at give dig det bedste udgangspunkt, når det gælder valg af køkkenredskaber. Du skal finde den rigtige pande til dine behov!

Lækkert inventar til det eksperimenterende køkken      

En paellapande er en forholdsvis billig og samtidig lidt eksklusiv tilføjelse til dit køkkeninventar. Hos H. W. Larsen kan du få den i flotte og stilede grå nuancer, der går godt til det skandinaviske køkkenrum. Vi fører blandt andet det eksklusive mærke La Ideal, som leverer tykt stål af højere kvalitet end mange andre producenter af paellapander.

Når du laver mad i en af disse paellapander, sikrer du, at varmen fordeler sig jævnt og hurtigt og dermed tilbereder alle dine ingredienser ligeligt. Det giver den bedste smag i sidste ende. Fra ”La Ideal” fører vi paellapander fremstillet i noget af det ypperste stål, som efterfølgende bliver poleret til perfektion.

Selvom paella måske ikke er en simreret i klassisk nordisk forstand, så kan den lidt af det samme. Har du venner ovre til middag, kan du sagtens sætte retten over og stå og holde øje med den, mens du underholder gæsterne. Husk at komme vand ved retten. Paellapanden kan dog bruges til meget andet end blot paella. Den store varmeflade gør panden ideel til eksempelvis wokretter, biksemad og meget andet.

Kan bruges til induktionskomfur

Vores brede udvalg af paellapander betyder, at du kan finde noget til enhver smag. Det gælder både designmæssigt og funktionelt. Her på siden finder du nemlig paellapander til både komfur, gas og faktisk også induktion. Det er også meget populært at lave paella over grill eller bål, og også her kan flere af vores modeller bruges. Det gør det meget fleksibelt for forskellige husstande at bruge paellapanden i den daglige madlavning.

Paellapander fås i mange forskellige størrelser, og det kan være en god idé at overveje størrelsen på din paellapande, inden du køber. Generelt er paellapanden god, når der skal kokkereres til mange mennesker, fordi den netop gør dig i stand til at lave store, velsmagende portioner relativt enkelt. Du skal dog også have med i overvejelserne, at panden skal passe til det komfur, du har til rådighed.

H. W. Larsen har en fremragende vurdering på Trustpilot, så du kan trygt købe din nye paellapande her.