Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Paellapander

En paellapande er forholdsvis billig og er samtidig en lidt sjov og eksklusiv tilføjelse til dit køkkeninventar. Læs om panden nederst på denne side.

Paellapanden - kan mere, end man skulle tro

Du tænker måske, at navnet Paella kommer fra den populære spanske ret af samme navn, som er ris tilberedt med fx rejer, grøntsager eller fisk? Det giver jo god mening; Der er en ret, der hedder paella, og så må en paellapande selvfølgelig være den særlige pande, man laver paella i, og kun har brug for hvis man laver paella. Men det er faktisk ikke rigtigt. Paella betyder nemlig pande - og det er retten, der er opkaldt efter panden, ikke omvendt. Når vi kalder den for paellapande, kalder vi den vel dermed for pandepande, men det kan vi måske lade ligge?

Til paella, wok & biksemad

Paellapanden er ligesom wokpanden og sautepanden kendetegnet ved sin store flade, som gør det nemt at sautere, stege og svitse forskellige ingredienser - og gør panden brugbar til meget andet end paella. Når du laver mad i en paellapande, sikrer du en jævn og hurtig varmefordeling, og dermed at alle dine ingredienser tilberedes ligeligt. Den store varmeflade gør panden ideel til retter med en blanding af mange ingredienser, som paella, men også fx wokretter, biksemad og lignende. 

En stegepande man samles om

Da panden fås i forskellige størrelser, er det en god idé at overveje, hvilken størrelse, der passer bedst til dine behov og dit komfur, inden du køber. Paellapanden er god, når der skal kokkereres til mange mennesker, fordi den gør dig i stand til at lave store, velsmagende portioner relativt enkelt.

En paellapande er en forholdsvis billig og samtidig lidt sjov og eksklusiv tilføjelse til dit køkkeninventar. Her på siden finder du paellapander til både komfur, gas og induktion. Det er også meget populært at lave mad i en paellapande over grill eller bål, og det kan flere af vores modeller også bruges til. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>