Stegepander
Vi har stegepander, der passer til alle forskellige typer af komfurer og kogeplader - samt pander, der fungerer til dem allesammen. Læs mere om pander nederst på denne side.
Popularitet
Pande Non-stick 4 lag 28 cm bund 23 cm
Spar 36%
665128
Før DKK 449,00
DKK 289,00 / stk inkl. moms
DKK 231,20 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 32 cm bund 26 cm
Spar 35%
665132
Før DKK 549,00
DKK 359,00 / stk inkl. moms
DKK 287,20 ekskl. moms
Pande, Ø30 cm, Victoria, støbejern
Spar 20%
34375
Før DKK 299,00
DKK 239,00 / stk inkl. moms
DKK 191,20 ekskl. moms
Pande 28 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 34%
665228
Før DKK 909,00
DKK 599,00 / stk inkl. moms
DKK 479,20 ekskl. moms
Pande RF Ø28 cm Fuji
Spar 45%
851728
Før DKK 448,75
DKK 249,00 / stk inkl. moms
DKK 199,20 ekskl. moms
Pande 28 cm Endeavour PFAS Fri
LARSEN PRIS
4082
 
DKK 599,00 / stk inkl. moms
DKK 479,20 ekskl. moms
Pande Jern Ø28 cm Mineral B
LARSEN PRIS
561028
 
DKK 599,00 / stk inkl. moms
DKK 479,20 ekskl. moms
Pande Ø 28 cm H: 5 cm Jern
Spar 49%
LB63628
Før DKK 649,00
DKK 329,00 / stk inkl. moms
DKK 263,20 ekskl. moms
Stegepande 26 cm Impact Scanpan
Spar 6%
710026
Før DKK 359,00
DKK 339,00 / stk inkl. moms
DKK 271,20 ekskl. moms
Pande Alu Ø28 cm Induktion Teide
Spar 52%
895628
Før DKK 373,75
DKK 179,00 / stk inkl. moms
DKK 143,20 ekskl. moms
Stegepande 28 cm Scanpan HaptIQ
Spar 9%
60010028
Før DKK 1.099,00
DKK 999,00 / stk inkl. moms
DKK 799,20 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 24 cm bund 19 cm
Spar 35%
665124
Før DKK 429,00
DKK 279,00 / stk inkl. moms
DKK 223,20 ekskl. moms
Pande Ø 32 cm H: 5,3 cm Jern
Spar 50%
LB63632
Før DKK 799,00
DKK 399,00 / stk inkl. moms
DKK 319,20 ekskl. moms
Pande Alu Ø24 cm Induktion Teide
Spar 49%
895524
Før DKK 329,00
DKK 169,00 / stk inkl. moms
DKK 135,20 ekskl. moms
Pande Alu Ø32 cm Induktion Teide
Spar 60%
895732
Før DKK 499,00
DKK 199,00 / stk inkl. moms
DKK 159,20 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 40 cm bund 33 cm
Spar 35%
665140
Før DKK 859,00
DKK 559,00 / stk inkl. moms
DKK 447,20 ekskl. moms
Pande Non-Stick Ø:28 H:4,5 cm Induktion
Spar 37%
21728
Før DKK 619,00
DKK 389,00 / stk inkl. moms
DKK 311,20 ekskl. moms
Pande Jern Ø32 cm Mineral B
LARSEN PRIS
561032
 
DKK 659,00 / stk inkl. moms
DKK 527,20 ekskl. moms
Pande rustfri induktion 28 cm
Spar 33%
685028
Før DKK 1.499,00
DKK 999,00 / stk inkl. moms
DKK 799,20 ekskl. moms
Pande, Ø20 cm, Victoria, støbejern
Spar 20%
34351
Før DKK 149,00
DKK 119,00 / stk inkl. moms
DKK 95,20 ekskl. moms
Pande Jern Ø26 cm Mineral B
LARSEN PRIS
561026
 
DKK 479,00 / stk inkl. moms
DKK 383,20 ekskl. moms
Pande, Ø25 cm, Victoria, støbejern
LARSEN PRIS
31879
 
DKK 249,00 / stk inkl. moms
DKK 199,20 ekskl. moms
Grillplade, vendbar, 21x33 cm, Victoria, støbejern
LARSEN PRIS
32333
 
DKK 319,00 / stk inkl. moms
DKK 255,20 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 36 cm bund 29 cm
Spar 38%
665136
Før DKK 769,00
DKK 479,00 / stk inkl. moms
DKK 383,20 ekskl. moms
Pande 32 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 37%
665232
Før DKK 1.109,00
DKK 699,00 / stk inkl. moms
DKK 559,20 ekskl. moms
Pande Jern Ø24 cm Mineral B
LARSEN PRIS
561024
 
DKK 419,00 / stk inkl. moms
DKK 335,20 ekskl. moms
Pande rustfri induktion 24 cm
Spar 36%
685024
Før DKK 1.169,00
DKK 749,00 / stk inkl. moms
DKK 599,20 ekskl. moms
Pande Ø 24 cm H: 4,5 cm Jern
Spar 36%
LB63624
Før DKK 439,00
DKK 279,00 / stk inkl. moms
DKK 223,20 ekskl. moms
Pande Ø 26 cm H: 4,5 cm Jern
Spar 40%
LB63626
Før DKK 499,00
DKK 299,00 / stk inkl. moms
DKK 239,20 ekskl. moms
Stegepande 32 cm Scanpan HaptIQ
Spar 8%
60010032
Før DKK 1.199,00
DKK 1.099,00 / stk inkl. moms
DKK 879,20 ekskl. moms
Pande 24 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 32%
665224
Før DKK 809,00
DKK 549,00 / stk inkl. moms
DKK 439,20 ekskl. moms
Pande RF Ø32 cm Fuji
Spar 40%
851832
Før DKK 586,25
DKK 349,00 / stk inkl. moms
DKK 279,20 ekskl. moms
Pande 24 cm med sort håndtag t/induktio
588224
 
DKK 223,75 / stk inkl. moms
DKK 179,00 ekskl. moms
Blinispande 12 cm
510212
 
DKK 98,75 / stk inkl. moms
DKK 79,00 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 20 cm bund 16 cm
Spar 38%
665120
Før DKK 369,00
DKK 229,00 / stk inkl. moms
DKK 183,20 ekskl. moms
Pande RF Ø24 cm Fuji
Spar 43%
851624
Før DKK 349,00
DKK 199,00 / stk inkl. moms
DKK 159,20 ekskl. moms
Pande 26 cm med sort håndtag t/induktio
588226
 
DKK 211,25 / stk inkl. moms
DKK 169,00 ekskl. moms
Grillplade, vendbar, 47x25 cm, Victoria, støbejern
Spar 21%
34160
Før DKK 389,00
DKK 309,00 / stk inkl. moms
DKK 247,20 ekskl. moms
Fiskepande Non Stick Oval 40 cm.
Spar 38%
667140
Før DKK 1.339,00
DKK 829,00 / stk inkl. moms
DKK 663,20 ekskl. moms
Chefpande m/glaslåg 4,8 ltr CTX Scanpan
LARSEN PRIS
6511320
 
DKK 1.449,00 / stk inkl. moms
DKK 1.159,20 ekskl. moms

Stegepande - hvilken er perfekt til dig?

Da stegepander bliver brugt til alt fra at stege kød og svitse grøntsager til at lave pandekager eller omeletter, er der forholdsvis mange krav til stegepanden, der skal gøre det godt. Den skal være nem at bruge, kunne bruges til den mad, netop du laver, og så skal maden ikke nemt brænde på. Derudover gør det jo ikke noget, hvis den er nem at gøre ren.

Men hvilken stegepande skal du så vælge? Bliv klogere på fordele og ulemper ved de forskellige typer af stegepander her.

Typer af stegepander

Jernpande

En jernpande er rigtig god til kød, fisk, omelet og pandekager og giver råvaren en smuk stegeoverflade. Desuden er jernpanden magnetisk og fungerer på alle komfurer, inklusive induktionskomfurer.

Jernpander tåler ikke rengøring med sulfo eller opvask i maskine - da den har det bedst i fedtet tilstand. Hold panden smurt ind i neutral olie, når du ikke bruger den.

Vejledning til at få øverste beskyttende lag af jernpander:

  1. Læg panden i blød i det varmeste vand fra hanen (må ikke være kogende).
  2. Skur med skurenylon, til øverste lag er væk (kræver godt med knofedt).
  3. Tør panden af, og stil den på komfuret.
  4. Skræl en kartoffel, og hæld olie, salt og kartoffelskræl på panden og lad stege på høj varme til kartoffelskrællen er blevet gylden (ca. 15 min.).
  5. Lad panden køle lidt ned, og vask den så af.
  6. Stil panden på blusset igen, denne gang på middelvarme med nogle dråber olie i ca. 10 min.
  7. Tør panden af med papir, der ikke er alt for sugende, og lad panden køle ned. Panden er nu klar til brug.

Slip let-pander

Den traditionelle slip let-pande

Den traditionelle non-stick-pande har en belægning enten af anodiseret aluminium eller teflon-materialer, der gør, at maden har sværere ved at brænde på. Den er således også yderst nem at gøre ren og er et oplagt valg i køkkenet, hvor det skal være nemt og praktisk. Denne type pande tåler ikke metalredskaber. Til gengæld kan du anvende panden næsten helt uden fedt.

Den keramiske slip let-pande

Stegepander med keramisk non-stick-belægning adskiller sig fra pander med fx teflonbelægning. Forskellen på den keramiske pande og stegepander med fx teflonbelægning er, at den keramiske stegepande udelukkende har en keramisk belægning. Belægningen er meget hård, og keramiske pander tåler derfor i højere grad end de traditionelle slip let-pander, at du bruger metalredskaber. Det anbefales dog alligevel, at man bruger mildere redskaber, af fx træ og plast, for at give panden længst mulige levetid. 

Det gælder for både den traditionelle slip-let-pande og den nyere slags med keramisk belægning, at de kun må vaskes op med vand og sæbe og en opvaskebørste eller rengøringssvamp, ikke med stålsvamp. Panderne skal først vaskes op, når de er kølet af - koldt vand på en varm pande kan gøre panden ujævn.

Begge slags pander kan også godt overleve opvaskemaskinen, så længe håndtaget er i rustfri stål, ikke i fx træ. Længst mulige levetid får man dog, hvis man vasker panderne op i hånden.

Stegepande i støbejern

Denne type stegepande er en gammel klassiker. Som navnet antyder, er den lavet af støbejern, som er et tungt jernmateriale, der tager lang tid om at blive varmt. Men når varmen først har indfundet sig, skal du ikke regne med at den bliver kold foreløbig. Den giver en perfekt stegeskorpe, når der steges kød.

Støbejernspanden skal behandles en smule anderledes end andre pander. Den må nemlig ikke vaskes med sæbe eller svamp, da dette kan skade belægningen. Derfor er varmt vand vejen frem, når din støbejernspande skal rengøres. 

Førstegangsbehandling af støbejernspande

  1. Vask – Skyl panden i varmt vand med lidt opvaskemiddel (kun første gang). Tør grundigt.

  2. Smør med olie – Påfør et meget tyndt lag madolie over hele panden. Tør overskydende af.

  3. Indbrænd i ovn – Bag panden i ca. 1 time ved 200–230 °C. Lad køle af i ovnen. Gentag evt. 2–3 gange. Husk, at et håndtag af støbejern også kan blive varmt.

  4. Klar til brug – Panden får en naturlig non-stick belægning, som bliver bedre ved brug.

Løbende vedligeholdelse

  • Vask kun med varmt vand – undgå sæbe.

  • Tør panden straks og smør den let med olie.

  • Brug aldrig opvaskemaskine.

  • Bliver der rust, kan det fjernes med ståluld, hvorefter panden indbrændes igen.

Læs mere om støbejern og få 5 gode tips samtidigt her =>

Grillpande

Det specielle ved tilberedning på en grillpande er, at det kød eller de grøntsager, der grilles, får de karakteristiske riller, råvaren også ville få på en havegrill. På den måde kan du genskabe det lækre grill-udtryk på tallerkenen, når det ikke er grill-vejr.

Grillpanden bliver som oftest lavet i støbejern og skal således rengøres og behandles som beskrevet ovenfor. 

Find vores grillpander, der også tåler grill, her >>

Vores guide til den perfekte bøf

  1. Vælg den rigtige pande. Stegepander i støbejern eller en grillpande er gode, da du får en meget jævn varme og en god stegeskorpe. 
  2. Varm panden godt op, inden kødet lægges på. 
  3. Salt kødet med et godt salt inden stegning. 
  4. Fordel lidt fedtstof på panden, lad det blive varmt, og læg så bøffen på. Den skal brunes på begge sider ved høj varme i ca. 1 minut. 
  5. Skru ned for varmen, og steg videre et par minutter pr. side - alt efter tykkelse og hvordan du foretrækker din bøf. Hvis du vil være 100 % sikker på, at din bøf får den rette tilberedning, så brug et stegetermometer under stegningen. For en rød bøf skal kødets indre temperatur være 52-53 grader, for en rosa skal den være 55-56 grader, og vil du have den gennemstegt, skal termometeret vise ca. 60 grader.  
  6. Lad bøffen hvile utildækket i ca. 5 minutter, før du serverer.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>