Kokketøj & Sko
At arbejde med fødevarer og madlavning kræver særligt tøj. Vores tøj er primært udvalgt til restaurationsbranchen, men alle selvfølgelig velkommen til at slå sig løs i vores sortiment. Læs mere nederst på siden.

Arbejdstøj til kokke, tjenere, slagtere og alle andre, der går op i kvalitet

Når du køber dit kokketøj hos os, er du garanteret den gode kvalitet. Vi tilbyder et stort udvalg af blandt andet kokketøj, arbejdssko og forklæder, og alle vores produkter er udvalgt ud fra pasform og kvalitet.

Vores sortiment er fra begyndelsen udvalgt med fokus på restaurationsbranchen, men alle selvfølgelig velkommen til at slå sig løs i vores sortiment. Vores arbejdssko vil fx bestemt kunne bruges i mange andre professioner, og det gælder naturligvis også termojakker, skjorter og T-shirts.

Restauranttøj skal være behageligt, minimalistisk og funktionelt

At arbejde med fødevarer og madlavning kræver særligt tøj. Det klassiske restauranttøj, der bruges af både kokke, tjenere og andre, som arbejder i eller omkring et køkken skal jo både være behageligt, nemt at vaske og tørre - og stilrent, for at være med til at give køkkenet og restauranten karakter og autoritet.

Den klassiske kokkeuniform er den let formelle kokkejakke og kokkebukser. Kokkejakker fås enten med lange eller korte ærmer og i enten sort eller hvid. De lukkes med en særlig knapning foran, som er betegnende for udtrykket. Bukserne skal være løstsiddende og behagelige, og de skal matche kokkejakken. Vi tilbyder både klassiske kokkejakker og alternativer med andre former for lukning, fx hvor knapperne ikke er synlige eller hvor lukningen er mere asymmetrisk.

Alt vores restauranttøj fås i mange forskellige størrelser og modeller, hvorfor der også er rigtig mange produkter på siderne med et opslag pr. størrelse. Vi vil sikre dig, at du kan finde den perfekte størrelse, så du nemt kan arbejde i tøjet dagen lang.

Huskede du tilbehøret?

At klæde sig på til arbejdsdagen er ikke bare at trække i de nye bukser og en skjorte eller jakke. Du finder på disse sider også mange forskellige typer af tilbehør, der er med til at hjælpe dig med at arbejde så hygiejnisk som muligt og give dig det look og den funktion, du helst vil have.

Gå på opdagelse blandt sikkerhedsudstyr, veste, kokkehuer, kalotter og bandanas. Vi håber, du finder det, du mangler.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>