Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Arbejdstøj

Vi fører alt i kokketøj for at klæde dig på til jobbet. Hvad enten du er kok, slagter, tjener eller noget helt andet. Fra kokkejakke, bukser, sko til huer, forklæder og termotøj.

Arbejdstøj, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Arbejdstøj

Arbejdstøj til madlavning, madforarbejdning og servering 

At arbejde med fødevarer og madlavning kræver en hel bestemt uniform. Her taler vi selvfølgelig om det klassiske kokketøj, der anvendes hos både kokke, tjenere og andre, som arbejder i eller omkring et køkken. Kokketøj er både behageligt og minimalistisk, hvilket giver køkkenet og restauranten karakter og klasse. 

Lige her har vi samlet et stort udvalg af kokketøj, -sko og diverse beklædningsdele. Det skal nemlig være nemt for dig at finde den perfekte arbejdsuniform. Vi har inddelt det hele i kategorier, så du hurtigt kan finde frem til det, du leder efter.

Når du køber dit kokketøj hos os, er du garanteret den gode kvalitet. Alle vores produkter er udvalgt ud fra god kvalitet og pasform, så du altid kan finde noget, der passer til dig. Gå på jagt efter dit nye kokketøj, tilbehør og alt det andet, du finder i det store sortiment. 

Det klassiske kokketøj

Én af de helt klassiske uniformer i et køkken, er den stilrene kokkejakke og kokkebukser. Kokkejakker fås enten med lange eller korte ærmer og ligeledes i både sort og hvid. De lukkes med en særlig knappeteknik foran, og dermed er de også karakteristiske i et køkken. Bukserne matcher til kokkejagten, og der er tale om behagelige, løstsiddende bukser. 

Vi tilbyder både den helt klassiske kokkejakke, men også nogle andre alternativer, der har en anden lukning foran. Vi tilbyder blandt andet kokkejakker, der har en mere skæv lukning, og hvor knapperne ikke er synlige. 

Alt vores kokketøj fås i mange forskellige størrelser og modeller. Det sikrer dig, at du kan finde den rette størrelse, så du nemt kan arbejde i det dagen lang. 

Massevis af tilbehør 

At klæde sig på til arbejdsdagen er ikke bare at trække i det nye kokketøj. Du kan ofte have brug for forskellige typer af tilbehør, der er med til at fuldende det klassiske look eller gøre det muligt at arbejde så hygiejnisk som overhovedet muligt. 

Du finder blandt andet en hel sektion med forskellige former for sikkerhedstøj. Her finder du handsker og armebeskyttere til arbejdet. Du finder også flotte veste, der er ideelle til tjenerens uniform, ekstra knapper og kokkehuer samt kalotter. 

Foruden de ovennævnte kommer vi ikke udenom vores udvalg af forklæder. Til enhver arbejdsdag i det travle køkken eller ude i restauranten er det nødvendigt med et godt forklæde. Vi tilbyder alt fra pæne tjenerforsklæder og forstykker til mejeriforklæder og læderforklæder. 

Vi hjælper dig gerne på vej

Har du brug for en hjælpende hånd, kan du altid kontakte os, så vi kan vejlede dig bedst muligt. Du kan ringe til os på 33 24 11 22 eller sende os en mail på web@hwl.dk – vi sidder klar til at rådgive dig. Vi har fysiske butikker i Kødbyen, København V og Brøndby, hvor du altid kan kigge forbi og se de forskellige produkter i virkeligheden. Når du bestiller her på siden, får du det leveret inden for få hverdage. Og så sørger vi altid for at matche prisen, hvis du finder den billigere et andet sted.