Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bukser

Arbejder du i et køkken, ved du, hvor vigtigt det er, at tøjet kan tåle en hel del. Med bukser fra Kentaur får du kvalitet, funktionalitet, komfort og en lang holdbarhed. Bukserne er udviklet til køkkener, men kan bestemt bruges af alle, der ønsker et par bukser med ekstra lang holdbarhed. Læs mere nederst på siden.

Bukser til køkkenarbejde med mere

Når man bruger tøj lavet til sit arbejdsområde, får man en mere praktisk og hygiejnisk omgang i det daglige. Samtidig er man med til at udtrykke arbejdspladsens standard.

På denne side finder du bukser i klassiske, nordiske designs fra det danske brand Kentaur, der er en veletableret producent på markedet for arbejdstøj. Bukserne er udviklet til at kunne klare arbejdet i travle restauranter og køkkener, men kan naturligvis bruges på mange andre arbejdspladser eller i andre situationer, hvor man har brug for ekstra holdbare bukser.

Udviklet sammen med kokke

Ved arbejde i køkkener er det vigtigt, at tøjet kan tåle alt fra madstænk til hyppig vask. Med et par bukser fra Kentaur får du særdeles høj kvalitet, funktionalitet, bevægelsesfrihed og perfekt komfort.

Kentaur udvikler deres produkter i samspil med fokusgrupper fra de brancher, tøjet henvender sig til, hvorfor der er taget hensyn til de faktiske behov, brugerne har. For eksempel arbejder og konkurrerer det danske kokkelandshold i arbejdstøj fra Kentaur, blandt andet for at være med til at teste design og komfort.

Tøjet er også udviklet til at leve op til standarder for industrivask, så det holder længe til daglig brug - også i dette tilfælde via branchesamarbejde med professionelle vaskerier. 

Hvide, sorte eller ternede?

Arbejder du i eller omkring et køkken, så er det klassiske farvevalg at sætte sammen en skjorte eller jakke og bukser i enten helt hvidt, helt sort eller at matche sort og hvidt med hinanden. Vi har også klassiske sort-hvide, ternede bukser.

I dag tænker mange restauranter mindre traditionelt end kun i sort og hvidt, og man får et lige så elegant match, ved at matche fx et par sorte bukser med en vinrød eller sandfarvet kokkejakke.

Se vores kokkejakker her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>