Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Sko

Det kan ikke overvurderes, hvor vigtig arbejdsskoenes kvalitet er på køkkengulvet, hospitalet eller i klinikken. Gå på opdagelse blandt sikkerhedssko, træsko og støvler fra blandt andet Sika og Euro-Dan. Læs mere nederst på siden.

Arbejdssko - en bedre arbejdsdag fra tå til top

Det kan ikke overvurderes, hvor vigtig arbejdsskoenes kvalitet er på arbejdspladser, hvor personalet står meget op. Mange af de sygemeldinger, der forårsages af belastning på fx knæ, ryg, hofter og nakke, kunne være forebygget ved at bruge bedre sko - sko, der er bygget til mange timer på gulvet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetssko, der tilbyder stabilitet og komfort på køkkengulvet, hospitalet eller i klinikken, hvor der løbes stærkt og skridttælleren nemt når langt op over de famøse 10.000 trin om dagen. Gå på opdagelse blandt sikkerhedssko, træsko, støvler og hyttesko. Vi håber du finder dine nye yndlingssko!

Sika - design, du kan stole på

Vi tilbyder arbejdssko fra det danske kvalitetsbrand Sika, der kan bruges i mange professioner, også hvor der arbejdes på våde gulve. Med Sikas Move-sko får fx du et par diskrete arbejdssko, der er designet, så de til forveksling ligner et par pæne sneakers. De er særdeles lette at bære, skridsikre og behagelige selv efter mange timers arbejde. Sålens luftbobler sørger for stødabsorbering og ekstra god komfort under hele foden, hvilket mindsker risikoen for skader i knæ, hofter og ryg.

Takket være en indlægssål, der ånder, sørger skoene også for minimal lugt. Skoene er desuden vaskbare ved 30 °C og kan bruges af både kvinder og mænd. Skoene indeholder hverken metal eller PVC.

Euro-Dan - høj kvalitet til lave priser

Vi fører også et stort udvalg af træsko og andre arbejdssko fra den danske producent Euro-Dan. Vælg mellem fodvenlige sko med eller uden forstærket tåhætte (ProNose), alle sammen til yderst fornuftige priser, de fleste i enten sort eller hvidt. Euro-Dan laver sko med rummelig pasform, hvor også personer med lidt bredere fødder kan være med.

Euro-Dans arbejdssko kommer i mange modeller, med åben eller lukket hæl og med eller uden velcrobånd til justering af skoen i forhold til dine fødder. Vi fører også støvler, sko med snørebånd og arbejdssko i sneakerstil fra Euro-Dan.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>