Køkkenredskaber
Vi bestræber os på at være blandt de allerbedste forhandlere inden for køkkenredskaber, hvilket vi gør med vores gode øje for kvalitetsprodukter. Læs mere nederst på denne side.

Redskaber til alle køkkener

H.W.Larsen tilbyder både privatkunder og professionelle et stort sortiment af køkkenredskaber, som både kan bruges i køkkenet derhjemme, i storkøkkenet på arbejdspladsen eller i den mindre restaurant.

Vi bestræber os på at være blandt de allerbedste forhandlere inden for køkkenredskaber, hvilket vi gør med vores gode øje for kvalitetsprodukter.

Se vores køkkenmaskiner her >>

Se vores køkkenudstyr til professionelle her >>

Du har talentet - vi har de højkvalitative redskaber

Vi mener, at der skal nogle solide køkkenredskaber til, hvis man vil levere en lækker menu. Hvordan kan du fx piske en god bearnaisesauce eller en lækker mayonnaise sammen, hvis dit piskeris falder fra hinanden eller hurtigt mister sin form? Vi vægter kvalitet meget højt, når det kommer til madlavning - og i udvælgelsen af vores køkkenredskaber. 

Alle redskaber, vi fører, har deres høje kvalitet til fælles. Find alt fra mandolinjern, røgpistoler og isforme til osteskærere, pipetter og kirsebærudstenere i denne sektion.

Et stort udvalg til alle slags køkkener

Vi forhandler både til privatkunder og til erhvervskunder. Vores erhvervskunder skal ofte bruge deres nye køkkenredskaber til storkøkkener og industrikøkkener. Og eftersom storkøkkener kræver nogle gode, store redskaber, når der skal laves lækker mad til mange mennesker har vi et stort udvalg, når det kommer til valget mellem forskellige størrelser.

Køkkenredskaber i rustfrit stål og træ

Du finder vores køkkenredskaber i mange forskellige materialer. Rustfrit stål er naturligvis et populært materiale blandt vores kunder. Køkkenredskaber i rustfrit stål er praktiske, da de er så nemme at rengøre og intet vedligehold kræver. 

Mange kan på trods af det bedst lide at arbejde med klassiske redskaber af træ. Udover at træredskaber ofte har et dejligt greb - hvilket er vigtigt, når du laver meget mad - så er de også skånsomme overfor dine pander og gryder, uanset hvilke materialer disse er lavet af.

Træ og opvaskemaskiner er ikke en god kombination, og træ kræver en smule vedligehold, hvis det skal holde. Hvis du holder af dine redskaber og vil lægge et par minutter på at give træredskaberne et lag neutral olie nu og da, kan de til gengæld holde i mange år - og blive flot patinerede.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>