Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Osteskærere og høvle

Vælg mellem mange forskellige slags osteskærere i flere designs - fra ostehøvle til osteskærere med streng eller skæreblad. Læs mere nederst på siden.

Osteskærere til både professionelle og hjemmet

Hvorfor skal man have særlige redskaber til forskellige oste? Det korte svar er, at det skal man for at bevare ostens oprindelige, præsentable form, hver gang der er skåret et stykke af den. Vi har mange forskellige slags osteskærere i flere designs - fra ostehøvle til osteskærere med streng eller skæreblad, der alle er særlig gode til deres opgaver.

Osteskærere med streng eller blad

Når der skal skæres bløde oste som Gorgonzola, Camembert og Brie, er en osteskærer det oplagte valg. Vi tilbyder både almindelige osteskærere til at skære i hånden og større, integrerede osteskærere i træ med udskiftelige strenge, du også finder her. Osteskærere med streng må aldrig bruges til hårde oste, da strengen så nemt ryger af skæreren. Hvis du hellere vil have en integreret osteskærer med skæreblad, så tag et kig på den smarte osteskærer i rustfrit stål fra Lacor her på siden.

Ostehøvlen

Hedder yndlingsosten Danbo, Gouda eller Gruyère? Til de mellemhårde oste er det ostehøvlen, der klarer jobbet bedst, og mange har sikkert allerede en eller flere ostehøvle liggende i skuffen. Men hvor godt skærer de? Hvis det er længe siden, du købte en ostehøvl, så giv dig selv den gave at investere i en ny af slagsen. Med en god ostehøvl får du tynde skiver, og den udsætter samtidig osten for en del luft, mens du skærer. Det gælder for ost ligesom for vin, at jo mere osten kommer i kontakt med luften, jo mere smag får du ud af den.

Vi fører også osteknive

Derudover er der tre typer af osteknive, enhver osteglad person bør have i skuffen - hvis du vil nyde dine oste på den måde, det var tiltænkt fra producentens side. Se vores osteknive her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>