Køkkenmaskiner og inventar
Køkkenet er hjemmets hjerte - og det professionelle køkken er en travl fabrik, hvor alt skal gå op - hver eneste dag. I denne sektion finder du et stort sortiment af køkkenmaskiner, både til private og til professionelle samt inventar til storkøkkener. Læs mere nederst på denne side.

Køkkenmaskiner til hjemmet, køkkenudstyr til professionelle og storkøkkeninventar

Mange af køkkenets signaturlyde kommer fra den lange række af køkkenmaskiner, der med tiden er blevet uundværlige i køkkenet. Der er aldrig helt stille i et moderne køkken. For køkkenet er jo hjemmets hjerte - og det professionelle køkken er en travl fabrik, hvor alt skal gå op, hver eneste dag.

I denne sektion finder du køkkenmaskiner til private og til professionelle samt inventar til storkøkkener.

Gå direkte til:

Køkkenmaskiner til private >>

Køkkenudstyr til professionelle >>

Storkøkkeninventar >>

Køkkenmaskiner til private

Hvis man er en ægte madentusiast, kan man blive ved med at finde nye redskaber til sine madlavningseksperimenter, så længe man lever. Nogle er knivnørder, mens andre konstant forfiner sin bagekunst ved hjælp af redskaber, der giver perfekte resultater. Og så er der dem, der er blevet fortryllet af den videnskab, Sous Vide er. For slet ikke at tale om alle, der elsker at grille, og helst skal have en grill af hver sort i sit arsenal.

Og så er der alle andre, der bare holder af at lave mad i et velfungerende køkken. Gå på opdagelse i vores store sortiment af blandt andet elkedler, stavblendere, foodprocessors, røremaskiner og køkkenvægte. Vi håber og tror, du finder det, du skal bruge!

Se vores køkkenmaskiner til private >>

Storkøkkenudstyr

Hos os er intet behov for lille eller for stort! De fleste af varerne i denne kategori er tiltænkt industrikøkkener specifikt, men nogle produkter kan også købes til almen brug. Gå på opdagelse på disse sider, og find alt fra salatbarer, pizzaovne og vandbade til pakkemaskiner, kaffemaskiner og køle/frysediske. Vi håber, I finder det, I skal bruge!

Et storkøkken kan fungere på mange forskellige måder, afhængig af de individuelle behov og køkkenets størrelse. Derfor tilbyder vi maskiner og redskaber til storkøkkener med alsidighed som kompas. Vi vil gøre det nemt for jer. Helst skal I kunne finde alt det nødvendige storkøkkenudstyr hos os, så I slipper for at bestille fra flere forskellige forhandlere.

Se vores køkkenudstyr til professionelle >>

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inventar til storkøkkener

Under Inventar finder I alt fra reolsystemer, arbejdsborde og vægskabe til møbler, vaske, vandhaner og insektdræbere.

Vi står desuden klar til at hjælpe med at gøre jeres køkken færdigt. Vi tegner, måler og skaber de perfekte rammer for jer - sammen med jer. Fra vaske, borde, hylder og reoler - til de store maskiner. Vi vil gerne være jeres totalløsning, så I kan lægge kræfterne på at bruge jeres nye faciliteter.

Se vores storkøkkeninventar her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>