Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Køkkenmaskiner og inventar

Køkkenmaskiner - Gør det lettere at lave mad - H.W. Larsen

Køkkenmaskiner og inventar, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Køkkenmaskiner og inventar

Køkkenmaskiner – lyden af det moderne køkken

En sagte summen fra køleskabet, en brummende lyd fra mikrobølgeovnen, en diskret fløjten fra kedlen med kogende vand. Der er mange lyde forbundet til et køkken. Mange af disse lyde er forbundet til de mange køkkenmaskiner, der er uundværlige i det moderne køkken. Et køkken har en helt speciel atmosfære. Der er aldrig helt stille. En sagte summen fra køkkenmaskinerne minder en om, hvor man befinder sig – selv med lukkede øjne, ville man ikke være i tvivl om, at man befinder sig i et køkken. For køkkenet er noget helt specielt. Det er et rum, som indbyder til gode stunder, hygge og dejlig madlavning.

 

De uundværlige køkkenmaskiner

Der findes ikke det, man ikke kan få til køkkenet nu om dage. Alt sammen opfundet for at gøre din madlavning sjovere og nemmere. Læs med her og få 5 bud på, hvad du ikke kan undvære i køkkenet.

 

  1. Vægt: Køkkenvægten er måske den mest uundværlige af de 5 køkkenmaskiner. For uden en vægt hvordan kan du så vide, om du har tilføjet den rigtige mængde mel til dejen? De fleste køkkenvægte kan måle fra 1 gram til 5 kg. Det er dog muligt at få køkkenvægte, der kan måle helt op til 15 kg, hvis man har behov for det.

 

  1. Elkedel: Elkedlen er nok den nemmeste og mest miljøvenlige måde at få kogende vand i en fart. Du skal vælge elkedlen frem for den mere gammeldags kedel til komfuret, da den får vandet op at koge hurtigere. I elkedlen er det nemlig kun varmelegemet, som skal varmes op, hvor det i den almindelige kedel er både vand og kedel, der skal opvarmes. Dette kræver mere energi og tager derfor længere tid. En ekstra bonus ved at vælge elkedlen vil derfor være at den er billigere i brug.

 

  1. Stavblender: En stavblender er uundværlig af mange årsager. Den er perfekt til at blende tomatsovs og varme supper, i så fald du vælger en i metal. Desuden kommer stavblendere gerne med ekstra tilbehør som minihakker, piskeris og målebæger. Det giver den flere anvendelsesmuligheder og er derfor smart, hvis man ikke ønsker at have for mange køkkenmaskiner.

 

  1. Blender: Hvem elsker ikke en lækker smoothie? Blenderen er den perfekte køkkenmaskine til dette. Desuden kan den bruges til at blende supper, lave milkshakes, dressinger og meget mere. I mange blendere findes der et lille plastikbæger i låget, som kan tages af og bruges som målebæger. Når man fjerner plastikbægeret, er det muligt at tilføje mere væske til det, man har i blenderen, uden at skulle fjerne låget hver gang. Inden man forsøger sig med varme supper i blenderen, er det en god idé at tjekke, om den er beregnet til varme væsker.

 

  1. Røremaskine: Røremaskinen er uundværlig for den, der elsker at bage. Den kan alt fra at piske cremet flødeskum til at ælte dej. Den sparer dig både for ekstra tid i køkkenet og ømme arme. Samtidig kan den gøre din dej ekstra elastisk grundet ensartet æltning, hvilket giver et endnu mere lækkert og luftigt bagværk.

 

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner på tilbud. At købe en køkkenmaskine på tilbud betyder, at man får masser af værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.