Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Storkøkkenudstyr

Står du og mangler den helt rigtige køkkenmaskine og storkøkkenudstyr, går du aldrig forgæves hos H.W.Larsen. Vi har maskiner til ethvert formål. Uanset om der skal blendes, røres eller hakkes har vi lige den maskine, der kan klare jobbet.

Storkøkkenudstyr

Storkøkkener er den nemmeste måde for flere institutioner landet over at lave mad i eget hus. På denne måde sparer institutionen penge, og samtidig får medarbejdere, borgere eller patienter på institutionen mere frisk og god mad, da man blandt andet kan sikre sig, hvilke ingredienser der bliver kokkereret med. 

Her hos H. W. Larsen kan du finde et bredt udvalg af storkøkkenudstyr, og med dette menes der både udstyr til storkøkkener og inventar til storkøkkener. Her kan du klikke dig frem til masser af storkøkkenudstyr til kantiner og buffetrestauranter. Det er nemt at finde udstyr og inventar til lige netop dit storkøkken og behov.

I vores menu til venstre kan du nemt få et overblik over vores sortiment af storkøkkenudstyr og -inventar. Helt kort og godt kan du finde følgende blandt vores udstyr og inventar til storkøkkener:

  • Emhætter
  • Kulgrill
  • Friture
  • Hakkemaskiner
  • Kølere til drikkevarer
  • Ovne
  • Køle/fryseskabe
  • Opvaskemaskiner

Udstyr til storkøkkener

Der findes et hav af forskellige typer udstyr til storkøkkener. Dette er både, fordi storkøkkenudstyr skal være alsidigt, og fordi der er så mange forskellige måder, et storkøkken kan fungere på. Med udstyr til storkøkken menes der hovedsageligt køkkenmaskiner samt køkkenredskaber. 

Her hos H. W. Larsen finder du et bredt sortiment inden for udstyr til storkøkkener såsom frituremaskiner, brødristere og stavblendere. Storkøkkenudstyr dækker over en bred vifte, og derfor har vi ikke fokuseret på specifikke dele, men så vidt muligt forsøgt at have lidt af hvert, så du kan købe alt det nødvendige storkøkkenudstyr fra samme forhandler.

Her er intet behov for lille eller for stort. De fleste af vores varer inden for udstyr til storkøkkener er specifikt til industrikøkkener, men visse produkter, såsom strygejern og stavblendere, kan også købes til alment brug. Dette er ganske enkelt, fordi disse specifikke produkter ikke kan fremstilles til industrielt brug. Dog er der flere typer storkøkkenudstyr, hvor det er bedre at investere i en slags, der er specifikt til industribrug. 

Inventar til storkøkkener

Foruden alment storkøkkenudstyr er inventar til storkøkkener også noget, vi fokuserer stærkt på. Her hos H. W. Larsen finder du derfor masser af produkter, som du kan bruge til opbevaring både i storkøkkenet, køle/fryse-rummet og til servering. 

Vi har både storkøkkenudstyr til selve madlavningen og præsentationen af den færdige mad. Derfor kan du for eksempel finde både pizzaovne og salatbarer i vores udvalg. Hvis du har en kantine, kan du eksempelvis fremvise dine færdige madvarer i en flot køledisk. Så kan visse retter også laves på forhånd, hvilket letter arbejdsbyrden for dit personale i køkkenet.

Vi tilbyder også flere forskellige køkkenmaskiner som en del af vores storkøkkenudstyr. Særligt hvad angår inventar til storkøkkener, er det vigtigt at kunne sortere mellem de forskellige kategorier. Derfor kan du altid nemt se hele vores udvalg i vores menu til venstre. Her er det også nemt at finde ud af, hvilke produkter iblandt vores storkøkkenudstyr der er til industrielt brug. 

Vi har flere gode produkter inden for inventar til storkøkkener, også hvad angår rengøring og vedligeholdelse af resten af storkøkkenet. Du kan herunder finde opvaskemaskiner og typer af tilbehør til opvaskemaskiner.