Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Emhætter til industrikøkken

Er du på jagt efter en ny emhætte? Så kan du heldigvis hos hwl.dk finde et stort udvalg af gode emhætter i flotte designs. Sørg for god udsugning i dit køkken og invester i et kvalitetsprodukt her på siden. Vi leverer i løbet af få dage.

Emhætten sikrer det gode indeklima

Uanset om du bruger mange timer i køkkenet dagligt ellerdine kokkereringer er begrænset til spejlæg et par gange om ugen, er emhættenet must og helt nødvendig i dit køkken. Emhætten sørger for udsugningen, når dulaver mad, fjerner mados og er ikke mindst med til at sikre et godt indeklima ikøkkenet. Det gælder uanset, hvor meget du bruger dine kogeplader. På H.W.Larsen finder du et bredt udvalg af modeller fra kvalitetsmærket Zanussi, derpasser til forskellige typer af køkkener.

Den rette kapacitet og sugestyrke

Når du skal købe en ny emhætte, handler det først ogfremmest om, at du finder ud af, hvor stor en kapacitet – også kaldetsugestyrke – du har brug for, at emhætten har. Det er dit køkkens størrelse,der afgør, hvilken sugestyrke, der er ideel i netop dit køkken. Denne kan dulet beregne selv, hvis du kender dit køkkens rumfang. Hvis du ikke kender dettetal, fås det nemt ved at gange køkkenets højde med bredden og med længden. Dettetal skal du herefter gange med 10, og du har dermed den sugestyrke, du skal gåefter, for at få den mest effektive emhætte.

Frithængende eller væghængt?

Lige så vel som der er forskel på køkkener, er der ogsåforskel på emhætter. Det gælder ikke bare kapaciteten, men i høj grad ogsåtypen af emhætte. Der skelnes typisk mellem væghængte og frithængende modeller.Det er som udgangspunkt indretningen i dit køkken, der dikterer, hvilken typeemhætte du kan og skal vælge. En væghængt model passer til et traditioneltindrettet køkken, hvor kogepladerne eller komfuret står placeret ind tilvæggen. Hvis du i stedet har indrettet dit køkken med en kogeø, hvorkogepladerne er placeret fritstående, skal du i stedet vælge en frithængendeemhætte.

Kvalitetsemhætter med Zanussi

Samtlige af emhætterne på H.W. Larsen er fra det italienskemærke Zanussi, der i over hundrede år har produceret hvidevarer oghusholdningsmaskiner i den bedste kvalitet. Når du køber din emhætte hos os, erdu derfor sikret et kvalitetsprodukt, som ikke bare klarer udsugningsopgavernetil perfektion og giver dig det bedst mulige indeklima, men som også holder imange år.

Find din nye emhætte her

Hvad end det er en frithængende eller en væghængt emhætte,du skal bruge i netop dit køkken, kan du finde den i udvalget her hos H.W.Larsen. Hvis du er i tvivl om dit køb – det kan være om størrelsen, kapaciteteneller noget helt tredje – kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice.I den online kundeservice sidder vores medarbejdere altid klar til at besvaredine spørgsmål og give dig den rådgivning, du har brug for. Kontaktkundeservice her.Når du bestiller en vare på H.W. Larsen tilbyder vi som noget særligt altid 365dages returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dineforventninger.