Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Friturer

Med vores frituregryder kan I regne med et sprødt og gyldent resultat, uanset om I bruger dem til pommes frites og fiskefileter, rejer og asparges eller oste og æggeblommer - eller til lidt af det hele.

Frituregryder - kvalitet til store og små behov

En friture i høj kvalitet er en nødvendig del af udstyret i mange storkøkkener og restauranter, hvor der løbes stærkt i det daglige. Når I har udstyret til køkkenet i orden, bruger I tiden mere optimalt hver dag. 

På denne side har vi samlet et stærkt sortiment af friturer i den højeste kvalitet fra blandt andet Zanussi. Her kan I med garanti finde en friture, som passer til netop jeres behov.

Hvor stor kapacitet har I brug for?

Med vores frituregryder kan I regne med et sprødt og gyldent resultat, uanset om I bruger dem til pommes frites og fiskefileter, rejer og asparges eller oste og æggeblommer - eller til lidt af det hele.

Friturer kan bruges til alt fra forretter og hovedretter til desserter og snacks, og en større friture vil være et godt valg, hvis I skal bruge den nogenlunde regelmæssigt og ikke kun en sjælden gang i mellem. Alternativet er at investere i en eller flere mindre friturer, så I ikke spilder store mængder olie ved brugen.

Skal I vælge gas eller el?

Det valg kommer blandt andet an på, hvor mobile, I er. En frituregryde til gas er ofte en klar fordel, hvis I skal have mulighed for at flytte rundt på frituren, da en gasflaske nemt kan tages med til nye lokaler. 

Hvis I derimod altid befinder jer i det samme køkken og ikke har behov for at flytte rundt, kan I vælge mere frit. Har I ikke gas tilsluttet i jeres køkken, vil el naturligvis være det nemme valg. Husk blot at kontrollere, om køkkenets el-net er stærkt nok til at kunne drive hele maskineriet, eller om der alligevel er brug for en opgradering - enten i form af større el-kapacitet eller indlæggelse af gas i køkkenet. 

God kvalitet er en god investering

God kvalitet medfører mindre elforbrug, færre reparationer og længere holdbarhed. Det er i den bedste interesse både for jer som kunde, og for os som virksomhed.

Det er vigtigt, at jeres nye friture kan holde sig varm hele dagen, selvom I skal friturestege en lang række kolde madvarer. Vi står for, at vores friturer holder en kvalitet, så I kan regne med denne ydeevne.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>