Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Friturer til industrikøkken

Der er ikke noget bedre end nystegte fiskefilet eller sprøde pommefrits - H.W. Larsen har friture til både grillbaren, restauranten eller privaten.

Friture til dit industrikøkken

Pommes frites, fiskefileter og nuggets smager bare bedre, når det kommer fra en professionel friture i stedet for en ovn. Hvis du ikke allerede har investeret i en friture, så burde du gøre det for madoplevelsens skyld. 

En ordentlig friture i god kvalitet er et umådeligt vigtigt redskab i et storkøkken eller restaurant, hvor der løbes stærkt. Det sparer meget tid og energi, hvis du har udstyret til køkkenet i orden, så du ikke skal bekymre dig om dette. 

Hos H.W. Larsen har vi samlet et stærkt sortiment af friturer i den højeste kvalitet. Her kan du med garanti finde en friture, som kan passe ind i dit storkøkken, hvad end du ønsker el eller gas. Med vores frituregryder kan du regne med et sprødt og gyldent resultat. Vi har et bredt udvalg af friturer fra mærket Zanussi og Fiamma i forskellige størrelser, som kan dække dit behov i køkkenet. 

God kvalitet er nøgleordet, når det gælder bæredygtighed hos H.W. Larsen. For god kvalitet medfører nemlig mindre elforbrug, færre reparationer og længere holdbarhed. Det er i den bedste interesse for dig som kunde, men også for os som virksomhed der gerne vil yde den bedste service. 

Hvad er vigtigt, når du vælger friture?  

Der er mange vigtige faktorer at tage højde for, når du skal vælge en ny maskine til dit storkøkken. Dette er ikke anderledes med en friture. 

Det er vigtigt, at din friture kan holde sig varm hele dagen igennem, selvom du skal friturestege en masse kolde madvarer. Hos H.W. Larsen er frituregryderne af en kvalitet, så du kan regne med dette. 

Dernæst er det vigtigt, at du vurderer, hvor meget du har behov for at friturestege. Om det kun er sjældent, at du har brug for det, eller om du med garanti frituresteger flere gange om dagen. På den måde kan du finde ud af, om du kan nøjes med en af de mindre frituregryder til dit industrikøkken, eller om du skal have plads til en af de største. 

Dette kommer selvfølgelig an på, om du frituresteger et element til en forret en gang imellem, eller om du frituresteger pommes frites og fiskefileter flere gange om dagen.  

Den mindste frituregryde her hos H.W. Larsen, som er ideel til et industrikøkken, kan indeholde 7 liter. Den største vi tilbyder har en kapacitet på 36 liter, og du kan finde alt her imellem, alt efter hvor stor en kapacitet du har brug for.

Skal du vælge gas eller el?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en elektrisk friture eller en gas friture, så læs med her. 

Det er selvfølgelig altafgørende, om du har gas eller el til rådighed i dit køkken. En frituregryde på gas kan være en fordel, hvis du skal have mulighed for at flytte rundt på din friture, da en gasflaske nemt kan tages med til nye lokationer. 

Hvis du altid befinder dig i det samme køkken og ikke har behov for at flytte rundt, skal du vurdere, om dit køkkens el-net er stærkt nok, eller om du skal have tilsluttet gas. 

Har du brug for yderligere vejledning omkring dette, har vi kompetente medarbejdere som er behjælpelige på dette område. 

Find din friture hos H.W. Larsen 

Du kan trygt købe din friture hos os. Vi tilbyder 365 dages returret, hvis du ikke får brug for din friture alligevel. Derudover kan du regne med altid at få den bedste pris hos os. Vi tilbyder landsdækkende prisgaranti, så vi matcher alle vores konkurrenters priser. 

Vi er stolte af vores høje score på Trustpilot, som i den grad understreger, at vi leverer en høj kvalitet af både produkter og service, som vores kunder fortjener. 

Har du brug for rådgivning eller sparring, har vi flere medarbejdere inden for forskellige interesseområder som sidder klar til at vejlede dig, så du tager det bedst mulige valg. Du er også altid velkommen til at besøge en af vores H.W. Larsen butikker i enten Kødbyen eller Brøndby.