Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kipgryder

En god kipgryde skal være nem at håndtere og rengøre, opvarmes hurtigt, være ressourcebesparende, hygiejnisk og naturligvis holdbar. Kipgryder gør pochering, stuvning, kogning og stegning af mad i store mængder legende let.

Kipgryder - giver jer ekstra muskler i storkøkkenet

En koge-/stegegryde med vippefunktion er et godt eksempel på køkkenudstyr, der gør madlavningen nemmere, når der tilberedes i store mængder, fx i kantiner og på hospitaler. Kipgryder gør pochering, stuvning, kogning og stegning af mad i store mængder legende let. Kogegryder, der placeres stationært ved et gulvafløb, sparer medarbejdernes rygge fra at bære tunge byrder.

En kløgtig konstruktion med mange fordele

Grydens konstruktion gør det nemt at hælde væske fra, fx kogevand, i et gulvafløb uden anstrengelser. Vippefunktionen betyder også, at det er nemt at fordele grydens indhold i kantiner og andre beholdere. Sidst men ikke mindst er det nemt at rengøre en kipgryde takket være vippefunktionen.

En god kipgryde holder længe

For storkøkkener, kantiner og restauranter, der forbereder store mængder mad hver dag, er et godt arbejdsflow af største betydning. Sikkerhed, ergonomi og hygiejne skal være en integreret del af det udstyr, I bruger. En god kipgryde skal være nem at håndtere og rengøre, opvarmes hurtigt, være ressourcebesparende, hygiejnisk og naturligvis holdbar.

På denne side kan I vælge mellem kipgryder i forskellige størrelser, alle af høj kvalitet fra mærker som Zanussi. Vi håber, I finder det, I har brug for!

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>