Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kipgryder/-steger til industrikøkken

Vi kipper med flaget! Intet køkken uden en kipgryde. Og vi dækker ethvert behov! Med gryder fra 40 til 300 liter og hele 3 forskellige serier at vælge mellem. Dertil kommer en lang række tilbehør.

Kipsteger/gryder til dit behov 

Der findes mange mennesker, som har et job, hvor de bruger mange timer i et industrikøkken. Når dit erhverv er mad, er det altid essentielt, hvis du ved, at både køkkenmaskinerne og kvaliteten på maden er i top. 

Det er en fordel, når der skal laves mad til store grupper af mennesker, at du har nogle ordentlige redskaber til stegning og kogning. Hvis du er en af dem, som bruger mange timer i et køkken, så er det altid dejligt at kunne tilberede store mængder mad, uden at du skal løfte på diverse store gryder. Med det rette udstyr kan du gøre oplevelsen meget mere fornøjelig og mindre besværlig.

En kipsteger er et fantastisk eksempel på et køkkenredskab, som gør madlavningen både nemmere og sjovere, og samtidig sparer dig for en masse kræfter. 

Her hos H.W. Larsen har vi samlet et stærkt udvalg af kipsteger/gryder, som kan fremme kvaliteten af din madlavning. Vi garanterer, at din lyst til at lave mad vil blive forstærket, når du tilføjer udstyr som dette til dit køkken. Vi har et bredt udvalg af størrelser fra bl.a. Zanussi, så du helt sikkert kan finde en kipsteger eller kipgryde, som passer til dine ønsker og dit behov. 

 

Gør madlavningen til en leg med en kipsteger eller kipgryde 

En kipsteger/gryde er et redskab, som gør stegning, pochering, stuvning, sautering og andre tilberedningsformer til en leg. Med en kipsteger kan du tilberede større mængder på én gang og stadigvæk regne med en perfekt tilberedning. 

Vores udvalg af kipstegere hos H.W. Larsen er af meget høj kvalitet, og du kan finde præcis den størrelse som passer ind i dit industrikøkken. Selvom du tilbereder store mængder mad på samme tid, så er det altid nemt at hælde væsken fra uden at bruge de store kræfter.   

 

Find din kipsteger eller kipgryde hos H.W. Larsen

Hos H.W. Larsen har vi samlet et særdeles godt sortiment af kipstegere/gryder i høj kvalitet. Når du handler hos os, har du 365 dages returret, så du uden problemer kan komme af med varen, hvis du fortryder, inden den er taget i brug. 

Vi ved, at vi leverer den bedste kvalitet på både produkter og service. Vi stræber altid efter at have glade og tilfredse kunder, så du også har lyst til at handle hos H.W. Larsen næste gang, du mangler udstyr til køkkenet eller andet. 

Hvis du er ny på området for kipsteger/gryder, og du er i tvivl om, hvad du skal vælge og tage højde for, så kan du altid kontakte os. H.W. Larsens kundeservice vil altid være behjælpelige med rådgivning og vejledning i åbningstiden. Du er også velkommen i en af vores butikker i Kødbyen eller Brøndby. Her har vi også en stærk sammensætning af kompetente medarbejdere som kan hjælpe dig